Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lentilky

czy moge być w ciązy

Polecane posty

Gość Lentilky

Witajcie!! Pisze do Was bo od 3 dni żyje w stresie.Sama nie wiem jak to zacząć, ..boje sie ,że mogę byc w ciąży.Bardzo prosze o zrozumienie.Trzy dni temu mialam bliskie spotkanie z moim partnerem.Niby nie doszło do stosunku bo nie wszedł we mnie ale drażnił swoim penisem moją cipkę.Drażnił, ocierał nim Może delikatnie wsadził na pare sekund. na dlugosc moze 1cm.Bardziej to bylo takie kuszenie.Dodam,że byłam wtedy 3 dni po okresie.Boje się czy mogło do czegośc dojsc?Bardzo prosze o odpowiedz.Bardzo prosze o odpowiedz.........

Gość yyyyyyyyyyyyyy
dlaczego roilas to bez zabezpieczenia?:O

Gość yyyyyyyyyyyyyy
szansa na dzidiusia w takim wypadku jest jakas tam

Gość to zacznij sie zabezpieczac
a nie pozniej stresy.

Gość a w którym dniu cyklu miał
miejsce ten incydent??

Gość Lentilky
w ktorym dniu cyklu???????nie wiem ;|Miesiaczke mialam 18 marca, skonczyla mi sie 28.do zblizenia doszlo 29/30 marca;|

Gość Lentilky
:-((((niedobrze, niedobrze

Gość Lentilky
pomoze mi ktos-blaaaaaaagam:|

Gość marycha33
Czego ty od nas chcesz kobieto ? Mamy usunąć ci tę ciążę ( jeśli w ogóle jesteś w ciąży ) ?

Gość wania traktorzystka
Zrób test , co my ci tu pomożemy. Jak na mój gust to nie jest wcale tak łatwo zrobić dziecko , więc się nie martw na zapas - a na drugi raz ubierz kaptur. Idźi nie grzesz więcej

Gość qsqs
niemal na pewno nie jesteś w ciąży ale sprawdzić testowo nie zaszkodzi

Gość Lentilky
eeeeeh:(dzieki.....czasem po prostu jest ze chwila zapomnienia no i......mam nadzieje, ze co poniektore osoby mnie rozumieja

Gość Beth
Wg mnie szanse na ciążę są znikome. Nie tak łatwo w nią zajść wbrew pozorom. Testu nie rób teraz, ale w dniu spodziewanej miesiączki. Jak teraz zrobisz to wynik nie będzie wiarygodny.

Gość myniaaaaaaaaaaaaa
nie - nie będziesz w ciąży - to moje zdanie

Gość jakies tam szanse są
.....:(

Gość Lentilky
Kupilam test-to czekac az do miesiaczki? mnie tez sie nie wydaje bo do stosunku jako takiego nie doszlo....ale..bylo to kuszenie penisem..;|

Gość Kuszenie penisem co za hasło

Gość Lentilky
chodzilo mi o to ze on nie wszedl we mnie calkowicie , tylko ocieral penisem.dodam ze jestem dziewica...

Gość justysia200
po okresie są dni wzglednej nieplodnosci i poza tym skoro nie bylo penetracji to wszystko wskazuje na to ze nie jestes w ciazy. chyba ze jestes 'wiatropylna" ;) ale nie sądze.

Gość A ja chce zapytac
Kobieto. Poczytaj moze troche o cyklu, o plodnosci o antykoncepcji. Piszesz, ze nie wiesz, w ktorym dniu cyklu, to znaczy, ze o zgrozo!! nie wiesz, ze cykl rozpoczyna sie od miesiaczki, wiec pierwszy dzien Twojego cyklu to 18 marca, po drugie, radzilabym skonsultowac z lekarzem kwestie, czy wszystko jest w porzadku, skoro okres trwa u Ciebie 10 dni, po trzecie nie napisalas jak dlugie masz cykle ( co ile masz miesiaczke), bo jesli masz krotkie cykle, to mogly to byc dni plodne i jeszcze jedno. Bedac dziewica mozna zajsc w ciaze. POZDRAWIAM

Gość Lentylky
aaha........ale jesli nie doszlo do wytrysku??

Gość soryyyyyyy i co teraz

witam!! nie denerwuj sie!!! tez tak mialam, tlkyo, ze nam pekla jak sie kochalismy, gumka.... ja mam regularne i nic..... powiem Ci, ze.... rozumiem Cie doskonale, bo nerwy robia swoje!!! zdawalam sobie sprawe z tego, ze jakbym byla w ciazy, to moje zycie na poczatku byloby przewrocone do gory nogami, ale na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze, ale..... glupie mysli..... nerwy.... bezsenne noce towarzyszyly mi przez jakis czas!

Gość Lentylky
Jola 007-dziekuje za zrozumienie.......wiesz ja sie z nim nie kochalam, bo ani on we mnie nie wszedl ani jak mowi wytrysku nie miał bo pewno i ja bym to poczuła i on..tak powiedział, tak zapewniał.Po prostu na chwile delikatnie przejechal mi tam penisem,moze wsadzil z pol centymetra i zaraz wyjał.Ale nie wsadzil głeboko tylko przejechal.....trwało to pare sekund potem robil to palcami.Wydaje mi sie ,jeszcze raz patrzac na to trzezwo ze jesli jestem dziewica i nie doszlo do stosunku to nie moge byc w ciazy.Ale nerwy robia swoje, oj robią...............eeeeeeeh:(

Gość el o el
Eee tam-nie tak łatwo zjaść..Nie martw się królewna, będzie dobrze.