Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echchchch

Uzależniłam się od FLUIDU...

Polecane posty

Gość echchchch

:( Ostatnio mam problemy z cerą i zaczęłam używać fluidu, chociaż nigdy wcześniej nie używałam. Mogę się nie umalować, ale fluid musi być. Ma ktoś tak??

Gość qqqqqqqqqqq
Mam dokladnie to samo!!! Przez fluid pogorszyla mi sie cera, strasznie wyschla, i porobily mi sie syfki na twarzy....

Gość może zainwestujcie
we fluid dobrej marki...

Gość qqqqqqqqqqq
Uzywam Lancome Adaptive, i to juz od paru dobrych lat....jednak ciezko mi zrezygnowac z podkladu, bardzo sie od tego uzaleznilam. Pare dni temu odkrylam jednak cos rewelacyjnego, niestety rowniez bardzo drogiego. Krem nawilzajacy na dzien, ktory nadaje skorze ladny ton.....jestem tym zachwycona!!! Uzywam go dopiero od 2 dni, musze zobaczyc czy bedzie jakas poprawa..... http://douglas.de/DGKategorieSectionView.process?MarkenID=011500&Action=loadMarken&logfrom=homepa&logto=011500&n-state=http://www.esteelauder.de/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID%3dCAT1033%26PRODUCT_ID%3dPROD62490~~~G!030446E51EDE!D/pqkwKFiWle8w%3d%3d

Gość dwqedfq
a ile kosztuje kremik?

Gość czy ten krem
jest barwiony? czy po nałożeniu nadaje skórze odcień ? Mozesz napisać jaki masz po tym kremie odcień skory? Duża jest różnica? Jaką masz cerę ? Ja mam tłustą i mieszaną,czy nie świeci się skora po nim? Proszę o więcej informacji :)

Gość qqqqqqqqqqq
Tu znalazlam recenzje na temat tego kremu, w wersji polskiej. Jak dla mnie jest rewelacyjny, jedyny mankament to cena :(. W Polsce kosztuje gdzies ok. 160 zl. Krem ma dzialanie nawilzajace i wygladzajace, a do tego nadaje skorze przepiekny odcie skory. Rewelacja!!! A propos mojej skory. Moja jest sucha i wrazliwa. Z tego co wyczytalam w wersji Niemieckiej krem nadaje sie do kazdego rodzaju skory..... http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1c4f3e7d9a0867ffb34c8322636f011f&cmd=details&itemid=10407

Gość ups ups ups

Gość miałam to samo
przez parę latek, ale udało mi się to przezwyciężyć - w lato, kiedy jest gorąco, wychodzi słońce, nie używałam fluidu, żeby się ładnie opalić no i taka maź na twarzy tylko zatyka pory i wiadomo jak to potem wygląda takie rozmazane :/ i z ciekawości bardziej niż z rozsądku chciałam zobaczyć jak długo wytrzymam - minął wrzesień, październik... byłam dumna, że nie muszę obawiać się białych kołnierzyków (i kołnierzyków w ogóle), że mogę przytulać twarz do rękawów kurtki i mogę się bez obaw przytulać do faceta (nie łudźmy się - nawet z najlepszym podkładem nie da sie otrzeć o biała koszulę faceta nie zostawiając na niej śladu...) - i to tak bardzo mi się spodobało, że postanowiłam już zrezygnować na dobre. chociaż zdarzało się, że na moment wracałam... ale mówię wam - rozsądak wygrał! poza tym - przy mojej cerze tłustej było może łatwiej, bo bradzo szybko przestało to wyglądać na mojej twarzy i musiałam bawić się bibułkami matującymi i innymi takimi.

Ja tez się uzależniłam do tego stopnia, że nie pojadę już np. na uczelnie bez fluidu :( Czuję się wtedy bardzo niepewnie i się częściej czerwienie 😭 A w domu mam 6 różnych fluidów. Wiem, wiem... to głupota, ale co poradzić...

Gość ups ups ups

Gość Slodkie Zycie
Tez wyprobowalam ten krem Estee Lauder.....jest swietny. Co prawda jak juz ktos wspomnial drogi, ale oplaca sie zaoszczedzic i zainwestowac w swoja urode. Kremik jest lekki, idealny na wiosne i lato, i nadaje skorze przepiekny kolor. Skora wyglada po nim, jakby byla lekko i naturalnie opalona. Dla tego kremu zrezygnowalam kompletnie z fluidu, ktory byl dla mnie za ciezki, wysuszal mi skore i zatykal pory. Bardzo nawilza skore! Jednak przez to, ze mam bardzo wysuszona, nakladam pod niego jeszcze inny nawilzajacy kremik....Moja skora wyglada swietnie, jak nigdy dotad.

Gość chyba cierpicie na
nadmiar kasy :O

Gość Ginevra.
To nie jest "cierpienie na nadmiar kasy", ale dbałość o cerę. Jesli już coś nakłada się na skórę to trzeba się zastanowić co. Mijam na mieście kobiety z maskami z kiepskich fliudów i wiem, że lepiej by wyglądały, gdyby w ogóle zrezygnowały z kosmetyków, niż gdy nakładają sobie takie świństwa. Nie ma się co oszukiwać. Kosmetyki drogich marek są po prostu duzo lepszej jakości, niż kosmetyki z supermarketów. Gdybym nie była tego pewna, chętniej kupowałabym tanie kosmetyki a dla pieniędzy znalazłoby się inne przeznaczenie.;)

Gość Slodkie Zycie
To fakt, kosmetyki z wyzszej polki kosztuja majatek....ale warto zaoszczedzic,zeby zainwestowac w siebie...Ja na przyklad nie pale od kilku miesiecy, i pieniadze, ktore wydalabym na papierosy, wydalam teraz na dobry kosmetyk!

Gość ups ups ups

Gość chyba cierpicie na
ja też dbam o cerę i nie nakładam na nią żadnych fluidów, bo to dziadostwo, które tylko niszczy skórę

Gość Slodkie Zycie
A w jaki sposob dbasz o cere?

Gość chyba cierpicie na
używam żelu do mycia buzi, toniku i kremów - do twrzy i pod oczy, a poza tym zdrowo się odżywiam i bardzo dużo piję:)