Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitopa

brak okresu przy regularnym braniu anty

Polecane posty

Gość fitopa

Czy jest możliwe zajście w ciążę przy regularnym braniu tabletek? Pigułki biorę parę lat i zawsze miałam okres regularnie co do dnia, a nawet minuty. Teraz okres spóźnia mi się już 3 dni, co przy braniu pigułek jest większym odchyleniem. Zaznaczę, że pigułki brałam regularnie i ani jednej nie pominęłam.Czy ktoś miał podobnie. Jaka moze być inna przyczyna braku miesiączki?

Gość cosik nie tak
moja kolezanka zaciazyła na pigułkach:(ale niestety nie potrafie napisac jakie brała

Gość papapapapapapapa
przyczyna moze byc inna ale mozew to byc tez ciaza...Gratulacje

Gość 135790
ja tez tak mam wlasnie!!! okres mi sie spoznia 12 h , zawsze dostaswalam o tej samej porze...

Jest to naprawde bardzo malo prawdopodobne zebys byla w ciazy jesli rzeczywiscie regularnie przyjmowalas tabletki - wiem, ze niby sie wszystko moze zdazyc... a nie mialas przypadkiem wymiotow, albo silnej biegunki w trakcie tego cyklu - bo to mogloby wytlumaczyc nie wchloniecie sie tabletki i wtedy jej mniejsza skutecznosc - jesli nie to raczej ciaze bym wykluczyla - ale oczywiscie zawsze dla upewnienia sie mozesz zrobic test.

Gość prymitywna dziewczyno
na pigułkach właśnie organizm chodzi jak w zegarku ,dlatego @ można oczekiwać co do godziny .