Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabekńka

z połykiem czy bez - bez różnicy?Panowie?

Polecane posty

Gość loggggi
ale leci mu duzo spermy! to nie jest z polykiem.

Gość awarturniczakka
powiem wam tak, byłam z jednym facetem, który miał glutawą spermę, syfoza, nielubiłam jak mi się spuszczał do buzi, obecny ma normalną i jest ok, nie połykam ani nie wypluwam, spuszcza się do ust, nie połykam tego ale bawię się nim dalej, niewiem co się z tą spermą potem dzieje, trochę wypływa, jakieś sladowe ilości zapewne trafiają do żołądka. co ciekawe, mój facet po czymś takim nie brzydzi się mnie całować, przeciwenie, po takiej akcji otrzymuję najgorętszego buziaka.

Gość awarturniczkka
i rozumiem, dlaczego się nie brzydzi mnie wtedy całować :) kiedy wyciąga go z mojej pochwy ja go przeciez tak samo biorę du buzi, i też niby powinnam się brzydzić bo dopiero co wyciągnął ze mnie, ale jednak nie. więc tak samo on całuje mnie, gdy dopiero co miałam jego spermę w buzi

Gość moja
lubi minety ale nie lubi ssać nie mówiąc o pocałowaniu po wszystkim , czy włożeniu nawet swojego palca sobie.bzydzi sie chyba sama siebie

Gość kobietą jestem tyrytrytr
bez to chyba tak jak stosunek przerywany.

Gość majka 007
ja uwielbiam brać do buzi ....strasznie mnie to kreci i prawia zawsze polykam ,chyba ze moj kochanek jadł coś niedobrago i wtedy sperma mi nie smakuje ;)

powiedzcie mi jak mam go doprowadzic do orgazmu?????biore go do buzi i....i nic!!!nie potrafie sprawic,zeby skonczyl!a w ogole to jak smakuje sperma???moj chlopak powtarza,zeby chcial skonczyc mi w ustach...ale normalnie mi przykro,ze nie potrafie go az tak podniecic!!!co mam zrobic???

Gość sobek
Pies jest pogrzebany we wzajemnej fascynacji i czerpaniu maksymalnie odjechanych doznań w trakcie wspólnych igraszek. Co ma za sens zaprzątanie sobie mózgu w trakcie uprawiania miłości ze swoim partnerem (ką ) ptrzemyśleniami co wolno a co nie , co wypada a co jest beee. Takie rzeczy przychodzą instynktownie. Jeżeli na coś mam ochotę a nie przeszkadza to mojej partnerce to to robię, idealna sytuacja to taka aby wzajemnie dostarczać sobie bodźców sprawiających obustronną przyjemność. Czasami tak bywa. Szanuję i kocham moją żonę więc co to za różnica , ze dzisiaj nie miała ochoty nA połknięcie spermy, jutro pewnie będzie zlizywała ją sobie z twarzy i ja jej w tym być może pomogę . Ale to zależy od chwili, od podniecaj.ącego zapachu, widoku, impulsu. Nikt z nas przecież nie ma tego zapisanego w terminarzu na dany dzień. A, i jeszcze jedno , jestem za próbowaniem i eksperymentowaniem ( choć gdzieś zapewne jest granica której ze swoją partnerką bym nie przekroczył ) , więc trzeba najpierw spróbować tego, czego nie znając krytykujemy. Nigdy bym się nie domyślał co chodzi po głowie mojej żonie , gdybym pewnego dnia nie chwycił jej brutalnie za włosy wchodząc w ponętnie wypięty tyłeczek lub zalewając jej twarz nasieniem. Jej miła i zadziwiająca reakcja była dla mnie szokująca ale te wydarzenia pozwoliły na wreszcie poznać swoje potrzeby i pragnienia. A wiec z połykiem - a jeżeli przypadnie do gustu to fajnie , jak nie to przecież nie koniec świata.

Gość
Heh. Temat bumerang. Oto dziewczyny wyobraźcie sobie... Chłopak, gładząc waszą skórę deliktanie niczym najłagodniejszy z letnich zefirków, zanurza twarz między waszymi udami pracuje językiem, doprowadza was do orgazmu , a po skończonej robocie krzywiąc się nie miłosiernie, odpluwa wasze soki i biegnie do łazienki wypłukać usta... Zajebiście, nie? Panowie, jeśli bardzo wam zależy na lodzie z połykiem, odegrajcie taką scenkę rodzajową.... co zaś do wartości odzywczych spermy - same białko, dużo selenu, mało kalorii... Na zdrowie dziewczynom i pedałom...

Gość Monikaaaaaaaaaa
Ja dla mojego faceta zawsze połykałam spermę, a on mnie potem całował jakby nigdy nic. Tyle, ja w tym nie widze problemu

Gość Betina sid
Zgadzam sie z sobkiem. Do jego wypowiedzi już nic dodać , nic ująć. :)

Gość a podniose

Gość ona 18
LOdzik jest po prostu boski :D A facet vył nieziemsko zachwycony :) Usta + łapka i doprowadzanie go do szaleństwa jest boskie.. No i jeszcze bezczelne robienie przerw i pytanie go jak mu sie podoba... A on blaga zeby, nie przerywala taka ma na to ochote :) Sperma w małych ilościach da sie przełknąć ale wszystkiej w czasie wytrysku nie daje rady :( Wbrew te3mu co mysla faceci to ambrozja nie jest :) Pytanko dla pan ktore nie polykaja: Skoro nie polykacie to co z nia robicie? zeby nie wybrudzic calego łóżeczka i partnera?

Gość brudzimy łóżko siebie
i partnera:D nie da się inaczej. bez przesady, żeby w czasie seksu mysleć o czystosci pościeli:D:D:D

Gość ona 18
Tak wiem Miło posklejane włoski, umazana buzia rączki... :D Nam by to nie przeszkadzało, ale jak sie doprowadzic w pokoju do porzadku soro w domu nie jestesmy sami???

Gość do pracy
i kupić mieszkanie

nie kochać się za plecami rodziców:P poczekać do slubu :classic_cool:;)

Gość zuunia
a mnie bardzo bardzo wku.... wyraz twarzy mjeo chlopaka jak robi mi minetke. Dostaje wytrzeszczu i patzry na mnie, wyglada jak ufoludek, wkurza mnie to, ja sie na nieg tak nie gapie caly czas, jak pieszcze go oralnie, najczesciej zamykam oczy.

mój robi tak samo:D jeszcze mu nie powiedziałam, że ma taki wygląd jak kot na sraniu, ale bardzo to aseksualne:D po prostu nie patrzę na niego wtedy:D jakoś tak mam, że orgazmu dostaję jak zamknę oczy i się skoncentruję na doznaniach. muszę mu delikatnie napomknąć o tej minie.;)

Gość zuunia
dokladnie tak! jak kot srajacy na pustyni :D Strasznie mnie to wkurza, wyglada idiotycznie. Na razie mojemu o tym nie powiem, bo ostatnio ciagle mnie cos w nim wkurza, wiec uzna, ze to juz przesada i cios ponizej pasa. Brudzimy łóżko siebie- moze zaproponowac nagrywanie igraszek i wtedy panowie zobacza jaki maja idiotyczny wyraz twarzy? ;)

Gość zuunia
moze on tez smieje sie z mojej miny? moze jego to tez wkurza :P w kazdym razie czesto mowi mi, ze mam plamy na szyi i bardzo sie nad tym rozplywa:)

Gość ona 18
waniliowa mandarynka To co robisz??? Nie dajesz mu skończyc? Czy kiedy juz kończy odsuwasz sie? Zreszta jak go piescisz ustami to i tak zlizujesz namiastke jego spermy! W tych minimalnych ilosciach to jest nawet dobre... Ale jak sie to robi rzadko no to tego jest masa i jakos nie bardzo da sie wszystko przelknac

Pieszczę go ustami ale tylko chwilę i później kończę mu ręcznie..No nie mogę się przemóc jak sobie wyobrażę tą sparmę o konsystencji budyniu bleee..Soczki te przzroczyste nie są złe takie slone trochę ale sperma fuj!!

Gość ona 18
a ja do konca usta + rąćzka baraardzo mu sie to podobalo :) Samymi ustami ciezko, bo wlozenie go glebiej powoduje odruch wymiotny... A ta krtopelke pojawiajacego sie plynu fajnie sie zlizuje :) I fakt jest dobra.... Ale te ilosci spermy....jezeli robi sie to zadko to masakra... Chyba mniej dalabym rade przelknac...

o to ciekawe dziewczyny co piszecie o minie faceta robiacego Wam dobrze ;) ja sie nie zastanawialem jaka mine mam ale wydaje mi sie ze sie nie patrze na dziewczyne i tez mam zamkniete oczy ;) ale mimo wszystko - dzieki - bede uwazal jakby co he he :)

Gość oczywiscie ze
tylko z POŁYKIEM cóż za niedorzeczne pytanie 😡

Gość jajacek
najlepsze kosmetyki robione są na spermie więc coś musi w niej być

Gość połyk
to smako-łyk a jaka radocha jak laska ciągnie smoka ! :D