Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Gość przesadziles
"Chcialbym zaradna dziewczyne i nie musialbym jej niczego wypominac." no litosci,zycie pisze rozne scenariusze...nie zawsze jest kolorowo,zwlaszcza w polsce...zastanow,bo i tobie moze sie kiedys noga podwinac i zapewne kochajaca dziewczyna by ci wtedy reke podala,a ty z tego co widze,to bys ja kopnal w dupe,bo niezaradna jest.... kobieta to tez czlowiek,ja mam wrazenie,ze traktujesz sprawe zbyt przedmiotowo.. MILOSC TO UCZUCIE A NIE INTERES!!!!!!!

Gość przesadziles
oczekujesz po zwiazku filmowej milosci rodem z hollywood,ale nie zachowujesz sie jak ridz forester....jestes jak sucharek emocjonalny....

Gość przesadziles
prolbem w tym,ze sie nie zakochasz,bo bedziez szukal dziury w calym..nawet jesli co do wygladu nie masz aztakich wymagan,to pewnie jest caly zestaw cech charakteru,tkore u ciebie ja zdyskwalifikuja.... potrafisz sie smiac z siebie?bo to wazne...

Gość przesadziles
litosci jesli o ridza mi chodzi,to tylko wsensie zakochania...ridz lazil kolo brooke i pieprzyl jej te slodkie kawalki,nie zostawil jej,pomogl wychowac dziecko,ktore miala z jego ojcem....bylbys zdolny do czegos takiego??

Gość przesadziles
ale ja nie mowie,ze ma utrzymywac ksiezniczke...tylko jak kiedys by sie jej noga podwinela,to zeby jej w biedzie nie zostawil... mam taka kumpele,ktora nigdy nie byla sama,faceci sie o nia zabijaja,a ona jest naprawde normalna,kochana osoba,nie odrzuca nikogo,jest taka ciepla i do serca przyloz...potrafila swojego faceta zywic caly rok jak byl na pierwszym roku studiow,nigdy mu niczego nie wypomiala....jego stac bylo tylko na akademik,wszystko inne z jej kasy.dodam,ze sama na siebie zarabia..to jest wlasnie milosc oparta na empatii i kazdemu czegos takiego zycze:) swoja droga teraz jej facet jej pomaga,bo maly dolek..jak widac,wszystko do czlowieka predzej czy pozniej wraca,wiec nie ma sensu sie sepic:>

Gość przesadziles
no co ty???? zartujesz???? nie wisz kim sa slawni brooke i ridz?? toz to historia jakiej nie bylo :P "moda na sukces" bylo chyba 3 tysiace odcinkow:) brooke byla najpierw w ridzem,potem z jego bratem,potem z ich ojcem,z ktorym zaszla w ciaze,a potem znowu z ridzem :P

Gość przesadziles
ilove.pl

Gość przesadziles
o dzieki...:)

Gość a mnie sie wydaje
ze Mis jest sam bo: -50 %kobiet ma swojego misia i wie jak to miodzio jest -a drugie 50% kobiet uwaza "ze baba bez chlopa jest jak ryba bez roweru" i te drugie maja wiecej racji .Pozdro

A ja mam wrazenie ze Chochliczek to rowna kobieta;) Taka do rany przyloz na dobre i na zle... A ja chyba nie jestem az taki zly.. i jak to Chochliczek napisala... wybieracie moje zdania z kontekstu. Pieknie ujete. Jestem gotowy do poswiecen, po prostu nie mam dla kogo. Tak to jest, ze kobiet w moim towarzystwie po prostu nie ma... Boje sie, ze jak tak dalej pojdzie to zostane desperatem i zwiaze sie z kims niewlasciwym, spotkanym po godzinie gadania na czacie..

no to już sobie pana michałka zlukałam:) i szczerze uważam że jesteś oki:)

dzieki niunia.. to co kurde ze mna nie tak.. bo ja to juz zaczynam gadac do siebie;)

Bosz :D Nie mogę :D Moda na sukces :D Poczytajcie \"Telefrenię\" Redlińskiego (to ten od \"Konopielki\" :D) Życie to nie serial hahaha : Banał Mnie on tam nie działa na nerwy, raczej wzbudza we mnie hmm litość...? Aż bym się z nim umówiła! Swoje mieszkanie mam, swój samochód też, także posag jest i nikt mnie nie będzie podejrzewał o to, że poluję na portfel :D

Gość biedna dziewczyna ale z posagi
michal80 przestan tymbiednym laskom nawijac makaron na uszy, ok?

wiesz moim zdaniem powinieneś bardziej uwierzyć w siebie i być bardziej odważny jak spotkasz panne i Ci się spodoba startuj do niej nie wycofuj się a będzie ok:)

jak to jak normalnie najpierw musi sam siebie zaakceptować żeby inni też tak zrobili. Nie bój dziewczyn my nie gryziemy (no czasem sie zdarza ale to w innych okolicznościach hehhhee)

Teraz wszystkie \"równe\" babki powinny Ci słodzić, że jesteś fajny, całkiem dobrze wyglądasz i napewno masz wiele zalet :D Oj Michale...................... :D :D :D :D

Gość przesadziles
bo godzinie siedzenia na czacie wplatac sie w zwiazek??hm..czemu nie:) teraz juz sie nie dziwie,ze miales tylko raz dziewczyne,skoro traktujesz zwazki az tak powaznie :P