Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue colour

Nigdy nie używałam tamponów i chce spróbowac.Proszę o radę

Polecane posty

Gość Blue colour

Mianowice jakie są najlepsze na pierwszy raz, a jakie później, jaki rozmiar. Zaznaczam, ze mam 20 lat Dzięki z góry

Gość proponuję ob
normal, a na końcowe dni comfort

Gość Blue colour
:)

najpierw sobie kup z aplikatorem. bedzie ci łatwiej go wlozyc. heh, a ja na odwrot. mam 20 lat i nigdy nie uzywalam podpasek ;)

Gość blue colour
Hehe, a jest tam gdzies instrukacja obslugi?:) Bo ja nie wiem jak się do tego zabrać:/

Gość blue colour
A jescze mam pytanie. NIgdy tampon was nie zawiódl? Żadnych przesiąknięć czy coś w tym stylu? Szczegolnie w pierwszych dniach?

Gość Miareczka22
Oczywiście jest pełna instukcja, nawet z rysunkami;) Ja polecam OB bez aplikatora. Nigdy nic nie przecieka, zawsz można jeszcze dla pewności użyć wkładki.

Gość frimi
Owszem zawiódł. To jast jak z podpaska...zawsze moze zdażyć ci siem wypadek...moze sie przekrecić i zpalamić....Ale mimo wszystko tampon jest bezpiwczniejszy bo morzesz również załozyć cienka wkladke-dla bezpieczeństwa. ja tak robie w pierwszysch dniach:] Powodzenia:] ja mam 16 lat i nie miłam problemów z aplikacja:P i polecam Tampax z aplikatorem:]

Gość blue colour
To w końcu z aplikatorem czy bez? Bo widze podzielone zdanie:)

Gość proponuje zaczac
od najmniejszych OB sa takie gdzie napisane jest ze wskzane a przy skapym krwawieniu i dla dziewic....sama zaczynalam od nich ,inne byly za duze...

Gość ewfwe
ja osobiscie nie lubie uzywam tylko w lecie gdy ide nad wode a polecam ob te najmniejsze na sam poczatek :))))

Gość blue colour
dzięki:)

ja bym ci proponowała na początek z aplikatorem,tampaxy i to najmniejsze,a jak się oswoisz to już wg dni cyklu,używam tamponów od ładnych paru lat(ale podpaski tez),ostatnio na wyjezdzie w hotelu w sklepie były tylko o.b. bez aplikatora i nie potrafiłam ich sobie zaaplikować,nigdy nie pomyslałam,ze mogłabym miec taki problem ... te z aplikatorem mają lepszy \'poślizg ;)