Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka222

OSTRZEGAM PRZED DERMATOLOGIEM!!!

Polecane posty

Gość morelka222

Ostrzegam przed dermatologiem z bożej łaski - ALEKSANDRĄ LIPKA-TRAWIŃSKĄ. Przyjmuje w Siemianowicach Śląskich na ul. Jana Pawła II. Z tego co wiem, ma też jakieś godziny w NZOZ na ul. Barbary. Kobieta wyraźnie różnicuje pacjentów prywatnych i funduszowych. Dla tych drugich jest zwyczajnie opryskliwa. Ja płaciłam, więc była miła. Co z tego, kiedy źle wykonaną dermabrazją po prostu ZNISZCZYŁA MI TWARZ! Wielka pani dermatolog nie zauważyła, że dobrała za silny kwas i poparzyła mi skórę. Teraz tylko pozostaje mi modlić się, zeby nie zostały trwałe blizny :( Oczywiście za zabieg kazała sobie zapłacić :(((

to trzeba bylo nie placic skoro ci twarz zmasakrowala. co by ci zrobila, do sadu podala? trzeba czasami umiec postawic na swoim i sie sprzeciwic bo innaczej w zyciu nic nie osiągniesz. Ja juz wiele razy wychodzilam np od fryzjera nieplacąc, i to nie jakies moje widzimisie, ale kiedy sie prosi do ramion a ma sie ldwo do ucha no to sory... i to samo u ciebie i to jeszcze bardziej

Gość na calym swiecie
dobrze, ze jestem z Wawy. ale to dobry pomysl takie ostrzeganie. zawsze ktos moze sie 'uratowac' :)