Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasialodz

mamy dzieci niepelnosprawnych odezwijcie sie-razem razniej

Polecane posty

witam nowe mamusie!!!! ja juz tutaj dawno nie zagladałam myslałam ze temat całkowicie wygasł a tu prosze niespodzianka. szkoda zeby temat sie zakonczył bo nikt inny jak my mamusie chorych dzieci siebie nie zrozumiemy. warto sie czasem powspierac w ciężkich chwilach a my mamy ich więcej niz inni. Moja córeczka tez jest w ciężkim stanie ale coś pomału zaczyna sie klarować dopiero bo ma juz 6 lat. choc wiem ze jeszcze długa droga przed nami do prawidłowej diagnozy. szkoda ze mamy taki udolny system zdrowia i takich niezyczliwych niedouczonych lekarzy bo uważam ze w wielu przypadkach udałoby sie uniknąć ciężkich powikłań u dzieci. uważam ze najważniejsze to doszukać sie prawidłowej diagnozy a tutaj niestety trzeba ciężko walczyc z lekarzami. wiem bo sama walczyłam i chyba przegrałam. w większośći przypadków rozpoznaja MPD tak naprawde na odczepnego. Uważaja ze skoro dziecko i tak sie żle rozwija to nie ma sensu tracić kasy na badania bo to i tak dziecku nie pomoze :(:(:( skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gonieczka 87 a dlaczego Twoja córeczka zel sie rozwija??? był jakis uzaz okołoporodowy czy co??? Mario z małego miasteczka---- nie mozna ukrywać łez !!!ale wiem ze przy dziecku lepiej nie płakać. wychowujesz córeczkę sama??? trzymajcie sie

Gość barbi71
Witajcie mamuśki!Troszkę prześledziłam tak pobieżnie z braku czasu wasze posty.Również jestem mamą niepełnosprawnej córki.Mam 38 lat ,a moja córka 14 ,urodziła się bez gałek ocznych z bardzo rzadkim zespołem genetycznym,a gdyby tego było mało to wskutek porodu mamy dodatkowo MPD.To tak w skrócie.Starszą córkę mam zdrową ,a obie są moim całym światem Pozdrawiam

Gość markiza10
Witam wszystkich pierwszy raz jestem na forum ,mam syna z MPD ma 15 lat mieszkam w stolicy i jestem z tym sam. Pozdrawiam