Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

jaki prezent bedzie najlepszy dla siostry na slub????/

Polecane posty

mam problem,nbiedlugo moja najukochansza siostrzyczka wychodzi zamąz..a ja nie mam pomyslu na orezent..moze macie jakies sugestie albo doswiadczenie co byloby najlepsze???

Gość a jaką kwotę bierzesz pod uwag

Gość dom ewentualnie samochód

no wiecie ja jeszcze nie pracuje mam 19 lat ale mysle ze do 300 zl moze troszke wiecej....

Gość iygrfor
Na początek rada: prezent ślubny kupujesz nie siostrze, tylko młodej parze, a więc może coś do domu? Jakąś piękną, wyjątkową pościel na przykład.....

Gość tandeta -posciel
pieniadze daj

Gość to dopiero wieś dawać kopertę

Gość to dopiero wieś dawać kopertę
zwłaszcza gdy autorka jest jeszcze uczennicą, palnij się w łeb tłumoku!

pieniedzy ona ode mnie nie wezmie....posciel pewnie dostaną..

Gość dddd 4x d
Może jakiś piekny obraz pasujący do ich mieszkania? :)

hmm no wiecie oni mieszkaja w strasznie duzym domu ,ktory ma ze 300 metrow jak nie wiecej i nie przesadzam naprawde mowie!! wiec obrazu raczej nie kupie....ale dziekuje Wam ze mi pomagacie.poprosze o wiecej ;)

Gość ijaaaaaaaaaaaaaaaa
obraz nie! przecież mogą miec zupełnie inny gust moi rodzice kiedys dostali od ciotki tak paskudny obraz że patrzec sie na niego nie dało, pieniądze wywalone w błoto

Gość ugh
poduszki, śliczny komplecik.. komplet porcelanowy do przystawek o fikuśnych kształtach.. jest to słodkie i orginalne

Gość ijaaaaaaaaaaaaaaaa
ale nie kazdy takie słodkosci lubi

Gość siemsiem
A moze dwie filizanki porcelanowe jakiejs bardzo dobrej firmy? Jak nie stluka, bedzie pamiatka na cale zycie:)

Gość tyglysek
kup im iekny oryginalny album do zdjec slubnych i do tego dwa porzadne szlafroki takie same z grubej froty, albo reczniki takie kapielowe takie wielgachne, albo jak sa teraz modne talerze takie kwadraciaki to mozze taka zastawe, albo jakas srebna cukiernice lub patere

tyglysek,fajny pomysl z tymi szlafrokami hehe i jakis drogi piekny album slubny...a myslicie ze np jakbym jeszcze jej zaplacila za fryzjera albo zabrala ja do kosmetyczki przed slubem byloby dobrze?? oczywiscie prezent tez +wlasnie ta kosmetyczka albo fryzjer;)

Gość kosmetyczka i fryzjer
niekoniecznie, za takie slubne fryzury są dzikie ceny a co z tego bedzie miala? tylko zdjecia szklanki, szlafroki i filizanki to najlepsze pomysły, ja chcialabym takie rzeczy dostac

Gość tyglysek
nie nie zabieraj jej do kosmetyczki i fryzjera kup jej cos to wtedy zostanie pamietka a myslisz ze za 10 lat bedzie pamietac ze zaplacilas za jej fryzjera?

Gość synowa
mozna też kupić młodej parze np dwa jednakowe wisiorki ze złota a np.komplet pościeli tylko że z satyny jakis naprawde wyjątkowy.Goście zazwyczaj dają jak pościel to bawełnianą-zwycajnie nic ciekawgo bo na pomysł takich przezntów wpadaja biedne babcie i ciotki bo to w miare duże i sie przydaje a 50złw koperte nie dadzą a taka pościel z satyny z róznymi ozdobnikami to nawet powyżej 300zł

Gość yyyyyyyyy
ale niektórzy faceci nie ubiorą zadnego wisiorka chyba ze ktos im zagrozi pistoletem a jak ktos jest zmarzluchem to w satynowej poscieli tez mu za miło nie bedzie bo ona chłodzi a nie grzeje