Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IWKA26

Klub mamuś z Trójmiasta

Polecane posty

Zapraszam wszystkie mamusie przyszłe i terazniejsze:):):) Jestem bardzo szczęśliwą mamą 8 mięsiecznego Adrianka ❤️ ppozdrawiam🌻

iwka... mysmy sie już chyba raz zgadały:) no no, topik ok:) moze uda sie na spacerek nad morzem latem zgadac:) wkrótce na mojejs tronie bedzie funkcjonowało forum dla przyszłych mam i \"juz mam\" z 3miasta- ale poinformuję

Hej Bumpy🖐️ tak tak my się już raz zgadałyśmy :)no tak ładnie się robi to spacerki na morzem jak najbardziej:D choć czasu ostatnio mam mało ale myślę że zawsze coś wykombinuję:) pozdrawiam

Gość Jestem 78
Hej dziewczyny, czy bedac w ciazy ginekolog wyslal was na badania w celu wykrycia tej choroby, czy ktoras z was cos wiecej wie, albo zna specjaliste od tej choroby!!

Gość Jestem 78
..tak sie zagalopowalam ze choroby wam nie podalam...toksoplazmoza!!

mnie mój ginekolog wysłał na badanie ...... kirrikirri dlaczego dołączysz dopiero w okolic świąt????czyżbyś miała wtedy termin??? pozdrawiam

ja tez robiłam toxo. robiłam tez cytomegalie i listerioze (ale to juz sama z siebie). to są groźne choroby i warto zrobić nawet jak lekarz nie kieruje:) a taki co nie kieruje to nie warto do niego chodzić:) kirrikirri - trzymam kcuki za szybkie rozwiązanie:) pisz szybko jak juz bedziesz PO

Kirrikirri życzę łatwego porodu🌻 wieszc już co będzie chłopak czy dziewczynka:)? pozdrawiam

Gość iwuś gadńsk
Witam!!! Jestem mamusią 5 miesięcznego Hubusia. Chętnie dołącze do waszego klubu sympatycznych mamuś....