Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda kasy

do dziewczyn ktore byly chude a po ciazy przytyly

Polecane posty

Gość szkoda kasy

ile przytylscie w czasie ciazy i czy udalo wam sie schudnac???

Gość kinia bez kinia
ja przytyłam 34 kilo, z czego 14 to norma, czyli przytyłam 20 kg !!!!!! z czego po porodzie ubyło mi 14 kg, po tygodniu moze dwuch zgubiłam 6, (objetosc krwi, powiekszone piersi, spuchniete nogi, odłozony zapas wody) czyli jeszcze 14 został no i w ciagu dwuch nastepnych miesiecy schudłam 17 kg !!!!!!!! karmiac piersia, czyli : -przed ciaza wazyłam 56 kg -w ciazy wazyłam 90 kg !!!!!! -a po ciazy 53 :)

Przed ciąża ważyłam ok.50 kg. Może troszkę mniej. Przytylam ok 20kg. Po ok.2 misiącach wchodzilam w spodnie sprzed ciąży i jej pierwszych miesiący i dalej chudlam az doszlam do wagi sprzed ciąży. U mnie to chyba kwestia genow.

Ja przed ciążą przy wzroście 175cm ważyłam ok.55kg,teraz jestem w 32 tygodniu ciąży i ważę ok.68kg! A to jeszcze 8tygodni! :) Ale ja się tym za bardzo nie przejmuję,lekarz powiedział,że to jest prawidłowe i że szczupłe dziewczyny więcej tyją,bo te bardziej puszyste poprostu mają już zapasy potrzebne do prawidłowego rozwoju dziecka! :) Moja koleżanka,która od urodzenia jest chuda(przy wzroście 175cm waży jakieś 47kg),teraz jest na początku czwartego miesiąca i waży ok.56kg! Ale jak ktoś już genetycznie jest szczupły,a do tego nie obrzera się przez całe zycie ponad miarę,to nie będzie miał problemów z powróceniem do swojej wagi!

Gość malutka_de
Ja przed ciaza wazylam 57 kg przy wzroscie 176 cm, a teraz waze 61 kg i nadal chudne...Nadal mam dobry apetyt :)

ja w czasie ciązy przytyłam 25 kg. Gdzie 11 kg odrazu zgupiłam w czasie porodu,kolejne kg odeszły mi po niecałych 2 miesiącach.Niczego specialnego nie robiłam, poprostu nie jadłam słodyczy,ćwiczyć też nie ćwiczyłam ze względu na to że byłam po cc i bałam się to robić,mało też jadłam bo dzidzia nie dawała mi tego zrobić,miałam poprostu dużo ruchu.Non stop byłam na spacerku z małym ,był też stres bo to pierwsze jest nasze dizecko więc i dlatego tak szybko chudłam.Dodam że nie karmiłam piersią

Gość mama małego misia
Przed ciążą ważyłam 52 kg, jak szłam rodzić to waga pokazała 74 kg, po porodzie od razu byłam prawie zupałnie chuda, płaska itd. pomiesiącu wchodziłam w stare ciuchy.

Gość szkoda kasy
to nie jest tak zle~! widze ze wszystkie dziewczyny powracaja do swojej wagi! u mnie wlasnie jest tak w rodzinie ze kobiety w mlodosci byly szczuple a jak urodzily to bardzo prztyly i tak im zostalo:)