Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniówka

proszek DZIDZIUS tani i dobry czy niewarto kupowac?

Polecane posty

Gość sierpniówka

Gość wer_
ja uważam że nie bardzo dobry , żółkną ubrania i niedopiera plam

Ja kupiłam swego czasu Cypisek ale też był słaby , polecam Lovella.

Gość wer_
ja też polecam lovella nawet jelp słabiej odpiera niż lovella (mówię o białym) bo kolor dopiero kupię jak skończę jelp-a

Gość sierpniówka
tez własnie słyszałam ze nie dopiera-ale ostatnio znajoma strasznie zachwalała-z tym ze czyste a czyste to jest roznica a uczula? raczej sie na niego nie zdecyduje ale chciałąm zebrac opinie

Dla mnie jest to rewelacyjny proszek. Ubranka po praniu były bez plam i nie uczulał, czego o lovelli i jelpie nie mogłam powiedzieć. Niska cena tez nie jest bez znaczenia. jednyny minus - problemy z zakupem.

Gość sierpniówka
u mnie na podkarpaciu jest zatrzesienie tego proszku w sklepach i fakt-jest TANI-nie kazdego stac na drogie proszki-bo gdzie reszta?

Gość malutka_de
mialam 2 opakowania tego proszku i bylam zadowolona.. gorszy do bialego byl jelp, bo ubrania po nim byly szarawe :/ za to jelp do koloru super!

ja byłam zadowolona z lovelly oraz z jelp .Dzidziuś nie wszytskie plamy mi spierał

Ja nie byłam z niego zadowolona. Osobiście bardzo polecam płatki mydlane. Są bardzo delikatne i jeszcze się nie zdarzyło, żeby dziecko się po nich na cokolwiek uczuliło. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.

Gość gość
ja tez polecam lovelle , dobrze pierze,pięknie pachnie, jest droższa ale wydajniejsza, do jednego prania więcej wlejesz dzidiusia niz lovelii więc podejrzewam że cenowo podobnie wyjdzie

Gość gość
k*****a znowu się naciełam na tą debilke z cozacena, rozgrzebuje stare posty kretynka