Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

Dziewczyny,co nosicie w torebce?

Polecane posty

Rany,ja nie wiem czy tylko ja nosze tyle rzeczy,ze jak mam sie przenieść do malej torebki to jest to niemożliwe. Co mam w torebce: -ze 4 szminki -kalandarzyk -discman -porfel (duzy :( ) -kosmetyczka (moze zrezygnowac?) -okulary przeciwsloneczne -plyty CD -kurcze pewnie jeszcze cos,ale nie pamietam :(

-dokumenty, -portfel, - kosmetyczka (poza tym po torbie walaj się błyszczyki k pomadki ochronne), -gumy do żucia, -cukierki, -długopisy, -jakieś kartki (jak by trzeba coś zapisać), -klucze -telefon, -odtwarzacz mp3, - drobne luźno latające po wszystkich przegrudkach, -papierki po słodyczach, - bilety (skasowane i dobre), - repertuar kina, -opisy filmów, -ulotka z pizzerii, - lusterko, - baterie (zwykłe i cieńkie paluszki) -wsówki i gumki do włosów, -chusteczki, - eee.. właśnie znalazłam klamerke :D -sól w jednorazowym opakowaniu (takiejak do popcornu) -mini wersje wody toaletowej tak to by było na tyle :)

- dokumenty - gumy cynamonowe Big Red - długopisy i ołówek - klucze - dwie pomadki (kolorowa i nawilżająca) - kredki do oczu (biała i brązowa) - chusteczki higieniczne - lusterko - kserówki

-portfel -dokumenty -puder -pomadka ochronna -klucze -telefon komórkowy -chusteczki higieniczne -z 6 długopisów -kalendarz -notatnik -kitel -jakieś zeszyty na zajęcia Więcej grzechów nie pamiętam :)

chciałabymdodać , że oprucz tego, to woże jeszcze zeszyty do notatek i ewentualne podręczniki (jak jade na uczelnie :P ) ale jak trzeba to umiem się zmieścić w kieszeni :) telefon, klucze, błyszczyk :)

matko,ja nie potrafie jak widze malutka torebeczke u dziewczyny to płakać mi się chce,ja mam zawsze na 1000% potrzebne rzeczy, z ktorych potem nie korzystam oczywiście,bo po jaka cholere mi 4 albo 6 szminek :(

Gość Panna Lee
Otoz zajrzyjmy teraz do mojej torebki :) - portfel -kalendarz -jedna komorka -druga komorka - 4 baterie paluszki - 2 baterie mniejsze do MP 3 - paczka chusteczek - blyszczyk - drugi blyszczyk - lusterko - grzebien - balsam do ust - dlugopis - dwa pisaki - olowek - mapa Polski ( nie wiem czemu :) ) - maly kamien ( nie pamietam skad i po co) - dwie kawy w saszetce - stare bilety - aktualnie czytana ksiazka -maly Budda na szczescie - spinka do wlosow - lyzeczka do kawy - MP 3 -termometr :)

Notatnik-kalendarz komórkę perfumy błyszczyk kredki do oczu i ust órnik etui na szkła kontaktowe chusteczki klucze portfel tik-taki klucz od skrzynkina listy rekawiczki grzebień tabletki na gardło i troche luznych kartek

Gość eweee
paszport, karta kredytowa, portmonetka, maskotka, guma do zucia, pomadka, klucze, telefon, ulotki z kina, chusteczki

Ja też lubię duże torebki:D A więc u mnie tak: - kosmetyczka ( lusterko, szminka ochronna, szminka kolorowa, kredka do oczu, puder prasowany i pędzel bo puszków nie lubię, mini-krem bebe) - portfel -dokumenty -karta płatnicza -chusteczki -grzebień -parasol - ta kapryśna wiosna;) -długopis -klucze (sztuk: 4, często 5) -komórka -septolete, no-spa i... nervendragees:D;) -1 always -gumy winterfresh -mentosy w pudełku -skasowane bilety -rachunki

hyymmmmm.... - portfel - klucze - telefon - kalendarz - długopis(y) - 2 błyszczyki i 1 pomadka - mp3 player - gumy do żucia - chusteczki higieniczne - baterie - cukierki - zeszyt - papierosy - całe mnóstwo smieci, które w przypływie rozpaczy wyrzucam do koszy stojacych na przystankach tramwajowych :D

portfel dokumenty karty płatnicze kalendarz kosmetyczkę a w niej: perfumy podkład błyszczyk wazelinę tusz do rzęs korektor lusterko krem do rąk podpaski i tampony długopisy i ołówki tic taci klucze smycz chusteczki higieniczne spinacze biurowe (bez komentarza!) telefon wisiorek od miłości mojego życia

Gość ruda kita
zalezy od dnia tygodnia w sobote zawszcze kilka puszek piwa i swierza paczke papierosow w inne dni - komorka(obowiazkowo ale i tak rozpaczliwie milczy) - papierosy - szminki i błyszczyki (zawsze głupio mi mazac sie nimi w publicznym miejscu) - klucze - ksiazka (ale i tak jej nie czytam w autobusie,bo zawsze mnie borostwory podsiadaja, a nie umiem na stojaka) - dokumenty rzecz jasna w koncu jestem doroslym czlowiekiem - prozak?

Gość ruda kita
swieza mialo byc :)

Jak to mawia moja Połowa- kobieca torebka jest jak maszyna losująca- nigdy nie wiesz co wyciągniesz :) Zawartość: *komórka *kalendarz *błyszczyk *pomadka *kredka do oczu *mp3 *tabletki przeciwbolowe *lusterko *długopis *pióro *ołówek *5 kolorowych mini zakreślaczy *małe żółte samoprzylepne karteczki *portfel *klucze *chusteczki higiniczne *mimi szczotka do włosów *stary list... *podpaska :P *zapalniczka (chociaż nie palę, ale podobno każdy prawdziwy Skaut ma :D) Chciałam zaznaczyć, że kupowałam torbę z myślą o ulokowaniu w niej zeszytu formatu a-4 (gdy jade na uczelnie)... niestety zazwyczaj jest tak, że zeszyt już sie nie mieści i dzirżę go w dłoniach :)

komórka klucze kosmetyczka dokumenty podpaska/i chusteczki chusteczki odswieżające mała szczotka do włsów perfumy książki,zeszyty- z obowiązku, więc się nie liczy:P

aaa:)jeszcze drobne luzem,dlugopisy,zakreslacze i maly scyzoryk:)

Gość kuku
ja mam malutką torebke a mieszcze w niej -portfel -kalendarz -długopisy -tabletki przeciwbólowe -pióra -ołówki -gumki do włosów -wsuwki -gumy do żucia -chusteczki-blee mnóstwo zużytych -tampony -grzebień -lusterko -pomadki 2 -książka -zeszyt -nozyczki -taśma klejąca -perfumy w kremie -dyskietki -kamyczk -klucze -krem do rąk -gaz -korektor -puder -coś do jedzenia i nie wiem co jeszcze, a torebke mam naprawde malutką i wszycy zawsze się dzwią że w takiej małej mieszcze tyle rzeczy

slonia z podniesioną trąbą ,dokuments, zieloną gumę balonówkę, husteczki higieniczne na otarcie łez, wibrtator&prezerwatywy o smaku zielonego jabłuszka :classic_cool:

Gość he he he he
buziak za ten wibrator 😘 :D (i za gumki) używasz (wibratora) ? ;)