Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filomenka

komu zimno

Polecane posty

można sie tu ogrzac. Nie ma tu moze nadmiaru uczucia tak jak u Rybki - ale włączyłam kaloryfer.:) Mozna tez okryc sie kocykiem, wypic herbaty z miodem:P W ,myśl " zycie nas nie pieści więc pieśćmy sie sami"

dobrze ze dziś wziełam rękawiczki:)no tak Nie ma nikogo. wszystkim ciepło, a nadmiaru uczucia tu niema to i ludzi niema. No cóż.:(

wiesz mozna tez inaczej interpretowac. skoro zycie nas nie piśćmy to piśćmy sie sami wzajemnie tzn pieścmy faceta a facet nas..niekoniecznie zbiorowo i niekoniecznie same sobie:P

ciało do ciała - wtedy krew buzuje i rozgrzewa się. Niedogrzane coś jesteście:P.......chłopów nam tu potrzeba........zapraszamy do rozgrzewania:)

Gość obsarwator
Lauren niemusisz go kupowac ja mam orginalny 32cm powiedz tylko slowo a ci go udostepnie

Gość pipek
a mi jak zimno ze hoho......kto przytuli pipka?

A moze Rybko masz nie rybia a ptasią:P to ta: całą cytryne z woda wypij susem + łyzka miodau - gwarantuje ze będziesz zdrowa. No oczywiście najlepsze mleko z miodem ale ja mleka nie lubię. Posłuchaj się młodszej:P a wyzdrowiejesz.

niemozliwe ze ni epodziałało na ciebie..to chyba faktycznie nie ptasia grypa a raczej kacza:P a aspiryna moze jakaś? a moze wódeczka na rozgrzanie?

myslisz ze mają:P? ja kiedys słabo sie poczułam i kolega wyjął od szefa z barku kielonka:) od razu mi przeszło. powidziałam nawet to szefowi i sie śmiał ,że kolega potrafi leczyc i ze postawił mnie na nogi:P

Gość Lauren taka nagonke robila
na innych a sama klepie bzdury..oj ludzie ludzie.....

Gość Omletowa
Ty się Wanda weż do roboty ,bo co tu zaglądam, to ty w porze 'roboczej"urzędujesz na kafe.:O

Gość Omletowa
Ja się w każdym bądz razie, biere za robote.:P

od tego zimna to lac mi się zachciało:P....czemu nas tak mało tu? moze by sie cieplej wtedy zrobiło? kazdy by coś mówł, dmuchał , chuchał i juz cieplej:)