Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda Lee

Kącik naszej poezji.

Polecane posty

Dzien dobry *Jagoda Lee* i Poeci tej strony:-) W zyciu jest wiele \"rozdzialow\" - jak w wiekiej ksiedze ..hehe.. I dzis konczy sie \"rozdzial szkolny\" u mojego Nastepcy Tronu :-) \"Ostatni szkoly dzien - przyszlo nam rozstac sie..\"lalala..nucily pokolenia ...a dzis moze to zanucic me Dziecie;-) I nasuwa sie zaraz piosenka \"Pokolenie\" -\"rodzisz sie - to znak - kocha cie ten swiat\" lalala Usmiechnijcie sie odwiedzajacy te strone do siebie samych , do zycia - skarbu WAM wszystkim danego - niechaj radosc dominuje -amen:-) Pozdrowionka sle i zachecam do prezentowania wierszy! v.v.v.

Gość Jagoga Lee 701011
WITAM RADOSNY ..... TAK , ŻYCIE PŁYNIE . CZĘSTO NAWET NIE ZAUWAŻMY JAK SZYBKO. DOPIERO JAK ZAMNKNIE SIĘ PEWIEN ROZDZIAŁ , DOSTRZEGAMY ŻE TYLE JUŻ UPŁYNĘŁO CHWIL ... ALE TO WŁAŚNIE JEST ŻYCIE - COŚ SIĘ ZACZYNA I COŚ SIĘ KOŃCZY :) GRATULACJE DLA TWEJ LATOROŚLI:) :) :) DLA NIEJ ZACZNIE SIĘ WŁAŚNIE NOWY ROZDZIAŁ. OBY BYŁ PIĘKNY :) POZDRAWIAM 🌼

Gość buziaczki ode mnie
🌼:)

miłosc tez jest skarbem, darem a jakos nie cenimy tego dzieci odejda zaloza rodizny a my? bedzie straosc i zgorzknialosc i to, ze moglismy byc tacy szczesliwi. chodzic lakami, cieszyc sie zyciem, milowac miec porozumienie, zycie bez klotni, kazdy dzien jak nowy:) taka milosc jak sw Pawel, taki zwiazek jak rodzynki

Na taką miłość trzeba pracować latami . Potrzeba do tego -dwojga . Jedna osoba , nawet gdyby dawała z siebie wszystko nic nie poradzi, gdy ta druga chce tylko brać . \"Bo do tanga trzeba dwojga...\" Wielkim życiowym sukcesem jest ,więc znalezienie tej prawdziwej drugiej połówki . Niestety , nie każdy ma takie szczęście 🌼 Pozdrawiam Cię Wodna _Lilio:)

to prawda, a jak juz znajdziemy te poloweczke to trzeba ja obadac;) a potem zjesc:P oj Bog z nami:) jak milosc jest:) pozdrawiam

nie udaje, bo albo to nie te poloweczki albo walsnie demny kobiety i wyrachowane daly tak popalic, ze czlowiek idzie wolniutko, wazne by doszedł:) poloweczka wola nawet we snach:)

Masz rację , bo jeżeli to ta prawdziwa lub ten - to już chyba na całe życie ? \".....bo jeżeli coś się skończyło , to tak naprawdę nigdy się nie zaczęło \" :) Pozdrowienia .

to prawda jak ten to na całe zycie:) ale dbac trzeba, bez tego ani rusz;) np ludzie kochaja zabobny np w maju to najleszpe zwiazki, ale co maj ma sam dbac czy ludzie??? now alsnie:)

Gość czekam na Was
:)

Gość cichy szept
moze wiersz ktory ktos dla mnie napisal, o mnie, ujal to, co faktycznie we mnie jest. zaskakujace, ze powterdzil to, co inni, widzieli:) Jesteś inna niz, te które znałem. Masz inne falujące wlosy. Twe oczy są proste pełne błekitu nieba. Twój nieśmiały głos niczym strumień brzmi cicho lecz zimno otacza sie A serce❤️ twe gorące niczym lawa Kim jesteś? K. Filar Almanach poetycki:)

Gość cichy szept
tak, tym bardziej, ze pisze co zobaczyl jak mnie odebral i kurcze kazdy/a tak mnie odbiera to mile poczuc sie kims innym, wyjatkowym:) no i niekazda ma takiego cichego, romantycznego wielbiciela:) a ja zawsze mialam to szczescie:)

Gość cichy szept
wyjatkowa poprzez to jaka naprawde jestem, a juz niejeden niejedna mowil, ze bardzoo romantyczna jak te czasy:) inne robia na sile z siebie wyjatkowe np pilates itp graja skromne..a ktos ma to w sobie, co inni oceniaja i wdzia, przeciez sama nie stanelam na srodku i nie rzeklam - jestem wyjatkowa. ktos to dostrzegl

Gość cicha przestań
już sobie słodzić:O

Gość ktoś kto sam siebie
uważa za tak wyjątkowego , w rzeczywistości jest pusty i zadufany w sobie :(Wyjątkowość to skromność i umiarkowanie w wychwalaniu swoich zalet 🌼

Gość noc już nadchodzi
pora do snu się kłaść , a ciebie nie ma ..... nie potrafię bez ciebie spać 🌼