Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty__

dziś bede uprawiać z nim seks-czy zauważy moje upławy???

Polecane posty

Gość qwerty__

od kilku dni mam wodniste, spore upławy bez zapachu. czy ON je zauważy gdy będzie mi robił minetę??? jak jestem podniecona to i tak wydzielam dużo soczków więc możliwe że pomyśli że to to....nie wiem...bardzi chce się z nim kochać bo od miesiąca biorę tabletki i do tej pory miałam okres czyli jakieś 16 dni!! to były męki...wczoraj się skończyło to głupie plamienie ale pojawiły się te upławy.... nie wiem co zrobić:o

Gość Anubiss
Musisz sobie zaszyć wejście do pochwy to jedyne rozsądne wyjście

Gość idz go ginekologa

Gość violka25
a fuj...

Gość qwerty__
czy pytanie jest takie trudne ze nie mogę uzyskać normalnej odpowiedzi?> dlaczego zawsze musicie rzucać głupimi tekstami albo pisać frazesy? wiem ze musze isc do ginekologa tylko ze do tej pory mialam plamienie po tabletkach i nie moglam. moje pytanie zresztą nie brzmiało czy coś ze mną nie tak bo wiem że tak...:( chce się tylko dowiedzieć czy myślicie że chłopak zauważy to w sytuacji intymnej?...

Gość qwerty__
przecież napisałam że one nie mają ZADNEGO zapachu...po prostu są...wyglądają jak te które wydzielam jak się podniecę...prawie... jak mógłby poczuć??? bo chyba nie po smaku:o a feeeee

Gość qwerty__
mam takie samo prawo do obrzydzania wam tutaj jak Ci piszący o robieniu kupy na partnerkę....to jest wg smaczniejsze i bardziej pasuje do poziomu forum erotycznego?:o

Gość Anubiss
a jakby ktoś oblał cię kisielem to byś zauważyła ? Bo to prawie to samo ...

Gość violka25
a tak w ogóle, wodnista wydzielina bez zapachu to nie są upławy tylko normalny śluz znajdujacy sie ciele kazdej kobiety.W n iektorych dniach cyklu jest go więcej np, w czasiedni płodnych) o upławach mowimy jeżeli wydzielina ta ma zmieniony kolor lub zapach, lub jeżeli powoduje jakieś objawy, np, swędzenie.Wtedy świadczy to o jakimś stanie zapalnym i trzeba sie udać do lekarza.

Gość violka25
Jakie Ty tabletki bierzesz że miałaś plamienie 16 dni?!!!! po antykoncepcyjnych to napewno tyle nie trwa...

Gość qwerty__
novynette gwarantuje że to możliwe przy tych tabletkach:o to było słabe plamienie ale jednak różowe jak przy ostatnich dniach normalnego okresu...

Gość violka25
Być może. Ja po tabletkach plamiłam góra 6 dni...A wracajac to tematu, nie sądzę żeby zauważył...

Gość qwerty__
dzięki Ci bardzo violka👄....wreszcie normalne podejści do sprawy. gdyby to niue był dla mnie problem to bym o tym nie pisała choć wiem że to nie jest za smaczna sprawa....a tu zaraz lecą takie komentarze które mają tylko na celu zgnębić lub zjechać. tak czy inaczej jeszcze raz wielkie dzięki i znikam na razie....

Gość miłek
jak nie chcesz aby zobaczył upławy to niech liże ci odbyt :)))

Gość Lizulizu

A czy jeśli zrobie minete kobiecie z uplawami to sie czyms zaraże? Bo zdazylo mi się raz. Nie moglem sie powstrzymać musiałem jej wylizac