Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestka21

zapalenia pochwy nadzerka grzybica a dziecko ??

Polecane posty

Gość pestka21

No tak wszystko ładnie pieknie niby niewinnie sie zaczyna od zwyklego zapanie a poxniej do tej grzybucy Eh ;( .Upławy to ja mam od baaardzo dawna . Stad moje pytanie: Jakie zwiazek powyzsze choroby maja z zajsiem w ciaze a dokladnie czy wplywaja na to ze dziecko nie urodzi sie zdrowe ? A kolejne pytanie to biore teraz tabletki dopochwowe oraz masc CLOTRIMAZOLUM wizyte mam dopiero w czerwcu wiec co ja mam do czerwca robi ( w sensie czy moge wspolżyc czy nadal caly czas smarowac mascie ale bez sexu 2 miechy to tak jakos ciężko . podrawiam !

Gość pestka21
upupupup no nikt mi nieodpowie ??

Jeśli bierzesz leki na grzybicę to raczej się odradza starania o dziecko, nawet podejrzewam, że się nie zajdzie bo leki zniszczą plemniczki. Trzeba swoje odcierpieć, ja też mam chroniczniczne zapalenie i własnie zmagam się z własnym organizmem, bo chcę zajśc w ciążę. Pozdrawiam i dolecz się do konca, bo konsekwencje moge być ogromne. Tak jak u mnie, mam prawdopodobnie zrosty w macicy z powodu licznych zapalań, tez nie wyobrażałam sobei seksu przez tak długo czas. Ale nie warto tylko dla sexsu tak ryzykować :) Buzka :)