Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA MAJA

bleee ....francuski pedicure

Polecane posty

Gość PANNA MAJA

Uwielbiam francuski manicure ale nie na stopach . Znacznie schludniej wyglądają moim zdaniem paznokcie pomalowane tam jednym kolorkiem, albo nawet tylko bezbarwnym. Białe końcówki sprawiają że paznokcie u stup wydają się długie a tam powinny być zawsze króciutkie. Też tak myślicie???? Czy może wam się to podoba…

Gość Ja lubię francuski pedikiur
ale zależy na jakich stopach. Nie każda ma paznokcie, które sie do tego nadają. Jeśli chodzi o trendy, to ja jestem tradycjonalistką - uwielbiam czerwone! Jednak najważniejsszy jest stan stóp. Z przerażeniem wspominam zeszłoroczne "widoki", jakie fundowały kobiety w kla[pkach i sandalkach - ohydna, zółta skóra na pietach, niejednokrotnie popekana, zaniedbane pazokcie, fuuuj! Nie moge zrozumieć, jak takim kobietom nie jest zwyczajnie wstyd!!

Gość hejj
panno maju - stóp :o

Gość PANNA MAJA
No przepraszam za tego ogromnego byka :)

Gość okt
a mi sie bardzo podoba francuski pedicure bo ladnie wyglada i do wszystkiego pasuje nie moge jednak zrozumiec jak mozna malowac paznokcie na czerwono i ubrac sie na jakis inny kolor przeciez to taka wiocha np czerwone paznokcie a rozowy czy blekitny stroj jejku to tragedia totalne bezguscie

Gość 1278
JAk dobrze zrobiony to naprawde upieksza stopy :)

Gość Ja lubię
:)

Gość może któraś się jeszcze wypowi
? :)

Gość wszystko zależy na jakich
stopach,na jakich paznokciach:-)Nie wszystkim pasuje francuski pedicure,na niektórych paznokciach wyglada naprawde fajnie,wcale paznokcie przez to nie są długaśne,wszystko zależy od ksztaltu panokci u stóp:-)

Gość Rosasita
Kiedys równiez sadziłam że francuski na pazurkach to bleeee, jednak kiedyś sie przemogłam i robie sobie stale. Latem bardzo ładnie wyglada na iopalonych stópkacgh oczywiscie wypielegnowanych a pomalowanie powinno być i dokładne i staranne bo tak to bleeeee.Teraz jest tyle mozliwosci ze tradycyjna czerwień wydaje sie zbyt nudna bo latem mozemy ,,legalnie"poszalec z kolorami, ja oprócz francuskiego lubie ta biała końcóweczke np. zastapic brokatem ( jasny róz biały te jasniutkie), hologramy......

Gość byle nie brudne...
ciekawe dlaczego w stopkach MUSZA byc krotkie paznokcie? jesli ktos ma plytke paznokciowa bardzo mala to znacznie ladniej wygladaja lekko "zapuszczone" i pomalowane, a frencz na wypielegnowanych, opalonych stopach po prostu MNIAM

Gość PANNA MAJA
Może się też przemogę i jak zrobię sama ten pierwszy raz to spodoba mi się tak jak wam, fajny jest ten pomysł z brokatem… na stopach jeszcze nie próbowałam . Ja zawsze malowałam paznokcie u stóp na perłowe kolorki ale może czas na zmianę:)

Gość teresssska
Brokatu - szczerze mówiąc - nie lubię, ale tradycyjny francuski pedikiur jest śliczny, a stopa wygląda na czysciutką i zadbaną. Pod warunkiem, że jest perfekcyjnie wykonany.

Gość taka jedna szatynka
hmmm ja preferuje na paznokciach u stóp czarny lakier:D bez wydziwiania, sexi i w ogole naj :) ale to kwiestia gustu :)

Gość też mi się nie podoba

Najważniejsze, żeby stopy były zadbane, a lakier nie odpryskiwał i pokrywal CAŁĄ płytke paznokcia. Wtedy wszystko jest ok. Oczywiście kolor i wzór zależą też od okazji (na eleganckie wyjście w odkrytych szpileczkach nie pójdziesz w pstrokatych wzorkach,a na plażę czemu nie? A francuski mi się podoba, jeżeli oczywiscie, paznokcie są nie za długie :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość uiopy
nie bleee, tylko jak jest zrobiony profesjonalnie to wlasnie b. dobrze wyglada..

Gość gość
i później żeby takie nóżki bawiły się moim małym... mega podniecające