Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trevira

Szukam zdesperowanych, zawzietych i silnych osób

Polecane posty

Gość trevira

Mam dietke ok 5-8kg w tydzień i od jutra do świat bede ja stosować :) Kto chce sie przyłaczyć?

Gość meldunek z lasu
tylko żadne owoce morza itp.:D

Gość desperatka...
ja jestem zdesperowana jak cholera nie wierze ze mozna schudnac 8 kg w tydzien ale jak schudna 2 to i tak bede happy a w ogole mam zamiar schudnac 10 kg narazieudłąo mi sie 3 kg w dwa tygodnie na diecie 1200 kalorii

Gość nie ma takiej diety

Gość aniese
czekamna dietę. też musze schudnąć, ale czy ja jestem zdesperowana?

Gość sciemniala chyba
:D wybaczmy jej to:D

Gość opsss jednak nie
sorry ,powodzenia;]

ok na 3 dni,a jutro podam na nastepne 3 dni :) Dzień 1 Śniadanko: kawka lub herbatka kto co woli,ale bez cukru!!! starta duza marchewka z sokiem z cytryny lub szklanka soku marchwiowego z sokowirówki bez cukru Obiad: 2 jajka na twardo ogórek swieży pomidor (mozna z tego zrobic sałatkę) Kolacja: (nie póxniej niż o 18 :) ja jadam o 17) Gotowana lub pieczona na grilu pierś z kurczaka przyprawiona czosnkiem, pieprzem i innymi przyprawami nie zawierajacymi soli!!!!!!! Dzień 2 Śniadanko kawka lub herbatka 2 chlebki wasy posmarowane cienko serkiem naturalnym turek 3% tłuszczu Obiad: gotowana pierś z kurczaka lub pieczona bez tłuszczu na grilu jajko got+pomidor+ogórek (sałatka) Kolacja: jogurt naturalny bez cukru danona Dzień 3 Śniadanko kawka lub herbatka 2 plasterki chudej szynki Obiad: gotowane warzywa np. kalafior, marchewka itd kolacja: owoc np. jabuszko Dzień 4 Śniadanko kawka lub herbatka Obiad jajko na twardo, 3 plastry chudego białego sera, 250ml soku z marchwi kolacja jogurt nat. danona i owoc Dzień 5 Śniadanko kawka lub herbatka 2 chlebki wasy posmarowane cienko serkiem naturalnym turek 3% tłuszczu obiad filet z kurczaka gotowany + warzywa np. marchew kolacja: 2 jajka na twardo ogórek kiszony lub świezy Dzień 6 Śniadanko 250 ml soku z marchwi Obiad puszka tuńczyka w sosie własnym + 3 łyżki groszku konserwowego kolacja kawałek szynki Dzień 7 Śniadanko sok z marchwi obiad duża porcja chudego mięska kolacja co chcesz,ale mało

sorry podałam odrazu na cały tydzień :) już kiedys ją przeszłam,ale ja do niej codziennie ćwicze tzn. 4x w tyg aerobik, siłownia w pozostałe 2 dni :) w diecie unikamy szczeólnie soli i cukru!!! Ja przed aerobikiem pije l-karnityne OLIMPU i ćwicze :) od jutra start :) może osoby chetne podaja jutro wage, wzrost, wymiary dla porównania po tygodni ?? :)

Gość podaj do konca
od razu wydrukuje na caly tydzien,dobrze? dziekuje skad pewnosc ze ta dieta az tyle odchudza?

Gość grubbi
trevira.a ile udalo ci sie schudnac za pierwszym razem kiedy stosowalas ta diete?

ja i kilka osób które znam ja stosowały. Mozna max 2 tygodnie i sa świetne efekty :)

za pierwszym razem czyli 2 lata temu w pierwszym tyg 5,5kg a w drugim 3,5 kg czyli łacznie 9kg :) ale nalezy pamiętać,że niemożna żucić się odrazu na jedzenie!!!!! Bo wiadomo,że efekt jojo gwarantowany :( ach i jeszcze jedno ja ten jogurt naturalny polecam na wymiane z serkiem wiejskim :) i tak samo jeśli ktos nie przepada za białym chudym serem to tez serek wiejski :) a z owoców grapefruity,bo wypalaja tłuszcz :D

Gość a jesli ja nie cwicze
tez waga bedzie spadac? a jaki sok z marchwii? jakiej firmy?

ja sok z marchwi robie w sokowirówce :) a jak niemam czasu to kupuje świeży 1- dniowy marwit, cymes itd. byle nie kubusie i inne sztucznoty! :) a jesli nie ćwiczysz to waga tez spadnie tylko wolniej,ale proponuje wtedy moze spacerki, jakieś przysiady i skłony, może brzuszki :)

trevira super dzieki za dietke,ja przylacze sie do Was pojutrze bo jutro skocze i zrobie sobie zakupki potrzebne produkty:) na razie prowadze mozna powiedziec ostrzejsza dietke ale dopiero 3 dzien i juz czuje ze nie wyrabiam ;) ja do niej bede 2 szybkiego marszu,jesli waze 67 to ile moge zbic? iczy mozna ja stosowac powiedzmy miesiac jesli dam rade?

nie miesiac to za długo!!!! A ile masz wzrostu? Ja proponuje 2 tyg ta dietkę i 1-2 tyg 1000kcal i znów 2 tygodnie tą dietkę i sadze,że -12kg możesz się spodziewać

łącznie po tych 6 tygodniach czyli 2tyg dietka, 2 tyg tysiak, 2 tyg dietka :) ty przy tym wzroscie powinnaś wazyć ok 58-60kg wd mnie

ja lece i do kompa dostep bede miała wieczorkiem lub jutro,ale sie odezwe :) Pozdrawiam was moi sojusznicy :P

Gość mam pytaniee....
a z jakiej wagi i przy jakim wzroscie schudłas te 5,5 kg i ile cm ci ubyło bo z kg to roznie bywa

to było 2 lata temu,ale miałam cos koło 66kg przy 170cm wzrostu. teraz mam 59kg i daze do 54kg :) jutro bede sie meldować :)

Witajcie :) I jak wam idzie? Ja rano na wadze 58,5kg talia: 65cm biodra: 89cm uda: 48cm ciekawe co będzie za tydzień, oby te 4,5kg mniej :) odezwijcie się :)

Gość trevia
witam lushinko i zapraszam do nas :) mamy taki sam wzrost :)

Ja też, ja też :) Czy mogę sie przyłączyć do walki z tłuszczyskiem??? waga: 60 wzrost:166 ja zacznę od jutra, ale dzisiaj zjadłam tylko kromkę chleba żytniego na śniadanko z wędlinką i przez cały dzień tylko sok marchewkowy z wodą?? Takie oczyszczanie :) Obyśmy kobietki wytrwały :P