Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kompletnie nie na temat piszemy (patrz wyżej ) Kabaret pisze się sam. Z nor wylazło… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu Kurierzy to też ludzie ja się raz z jednym umówiłem pod pocztom polskom w środek zimy jak adres był zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Pieprzowa miała was w swojej podręcznej doopie z tego co czytalam Alkoholiczka na utrzymaniu rodziców nazywa w ten sposób mnie Wyjątkowo się mnie uczepiła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: za dzyndzla by powiesili bo nie lazisz ze spuszczono glowo lizac im jaja no wlasnie Moja głowa jest zawsze podniesiona, bo znam swoją wartość i jestem silną kobietą 🥰 A co u Ciebie i jak Twój kot? Moje mają opiekunów, ale wkrótce wracam (bez ojczyma i szklanej kuli )) Ojczym tu zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwie inpostu tak napisał: Dzwoń do kuriera i najlepiej brać inpost małe można przekierować w aplikacji do paczkomatu Orlen ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Kabaret pisze się sam. Z nor wylazło… Chcesz powiedzieć, że właśnie wstała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Cledi napisał: Orlen ! Współczuję najlepiej brać dhl lub inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcesz powiedzieć, że właśnie wstała? Mnie obraża, że jestem utrzymanka rodziców, podczas gdy sama chwali się, że pracować już nigdy nie musi. No co za kuriozum hihi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu Swoją drogą, czy ktokolwiek z was obstawiał, że stara Madzialena zdoła odejść z forum? Ale pożegnanie było epickie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Cledi napisał: Orlen ! Dziwna sprawa. Mnie przez pewien czas ładowano z moją paczką, paczkę kogoś innego. Ale zwykle zostawiałam, bo buty o rozmiarze 40 nie są mi potrzebne Wszędzie są czaty i infolinie. Tylko jest weekend i ciężko będzie załatwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Współczuję najlepiej brać dhl lub inpostu Do kitu z takim przewoźnikiem. Półtorej miesiąca nie ma zwrotu kasy. Zwrit nie dotarł. innej opcji nie było tylko orlen Edytowano 7 godzin temu przez Cledi dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mnie obraża, że jestem utrzymanka rodziców, podczas gdy sama chwali się, że pracować już nigdy nie musi. No co za kuriozum hihi. Nigdy nie mów nigdy.Obróci się o 180 stopni i co wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Cledi napisał: Do kitu z takim przewoźnikiem. Półtorej miesiąca nie ma zwrotu kasy. Zwrit nie dotarł. innej opcji nie było tylko orlen A to bywa wtedy szukam innego sprzedawcy np czasem drożej o pare groszy czy zeta jest normalne dostawy zależy co kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Cledi napisał: Nigdy nie mów nigdy.Obróci się o 180 stopni i co wtedy. Oczywiście, że się obróci. Karma zawsze wraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście, że się obróci. Karma zawsze wraca. Przewrotny los,bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Moja głowa jest zawsze podniesiona, bo znam swoją wartość i jestem silną kobietą 🥰 A co u Ciebie i jak Twój kot? Moje mają opiekunów, ale wkrótce wracam (bez ojczyma i szklanej kuli )) Ojczym tu zostanie Dobrze tylko migrena jest ale ogółem jest wporzo Jak opalony tyłek to dobrze się wiedzie... Wakacje się należały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Dobrze tylko migrena jest ale ogółem jest wporzo Jak opalony tyłek to dobrze się wiedzie... Wakacje się należały Migrena może od ogrzewania zmiejsz sobie grzeniki mi pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu Ale paczus wjechał genialne som te z pudrem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Migrena może od ogrzewania zmiejsz sobie grzeniki mi pomogło To z denerwowania się byle guwnem i zbyt długiego spania temperatura optymalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: To z denerwowania się byle guwnem i zbyt długiego spania temperatura optymalna Ja miałem cały tydzień migrene wstawalem z niom a patrze grzejniki na 5 wszystkie huh dałem na 0 i się wreszcie dobrze czuje a miałem ciężki łeb jakby zblizal się udar jakiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mnie obraża, że jestem utrzymanka rodziców, podczas gdy sama chwali się, że pracować już nigdy nie musi. No co za kuriozum hihi. Przypomnij sobie, pomimo twojej stałej alkoholowej mgły mózgowej, kto pierwszy, pomimo braku jakiegokolwiek sporu i powodu, zaczął obrażać mnie i Pieprz słowem "podręczna", podpinając się pod hejt salowej. Nikt ciebie pierwszy nie tknął. A że się za chwilę okazało, że jesteś bezrobotną, po kiepskim kierunku i pomimo posunięcia w latach utrzymują cię rodzice... Masz zdolności przewidywania konsekwencji niczym koleżanka. W dodatku notorycznie kłamiesz - zaczęłaś cały hejt na połowę forum, ale robisz z siebie ofiarę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Kocopoł napisał: To z denerwowania się byle guwnem i zbyt długiego spania temperatura optymalna U mnie 25c gdy 0 grzejniki a wtedy było 27 aż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 6 godzin temu 42 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mnie obraża, że jestem utrzymanka rodziców, podczas gdy sama chwali się, że pracować już nigdy nie musi. No co za kuriozum hihi. Masz ojca czy ojczyma? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 6 godzin temu 43 minuty temu, Cledi napisał: Do kitu z takim przewoźnikiem. Półtorej miesiąca nie ma zwrotu kasy. Zwrit nie dotarł. innej opcji nie było tylko orlen A co sobie zamówiłeś /aś? Można napisać wiadomość do osoby, u której się zamówiło dany towar, że wystąpił problem z przesyłką. Niestety chyba do dwóch tygodni można oddać - Później chyba przepada. Nie znam się i najlepiej wyjaśnić to na infolinii po weekendzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: U mnie 25c gdy 0 grzejniki a wtedy było 27 aż To nie jest fizycznie możliwe mieszkając w bloku, na zakręconym zaworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, KróliczekZły napisał: Alkoholiczka na utrzymaniu rodziców nazywa w ten sposób mnie Wyjątkowo się mnie uczepiła :( A czemu alkusow się wszyscy bojo a z alkuski robio dzifke Nimfa to jest słaba psychicznie powinno się pić bez wyrzutów sumienia huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 6 godzin temu Jakie ganguski w wiadomościach po mordach się bija a tu czas stanął w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Sroon, brakuje mu dominacji ogorzałego Babofona ktory go przewyzsza w Swietle Mądrosci Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To nie jest fizycznie możliwe mieszkając w bloku, na zakręconym zaworze Jest jak mieszkasz w środku 8 mieszkań a spółdzielnia i oni grzejom klatki i mieszkania. Dużo robi też ocieplony blok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu Przebywanie też w pomieszczeniu i gotowanie robi swoje teraz mam 24 bo byłem w salonie a w kuchni termometr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach