Cledi 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Rozumiecie coś z tego? Istnieje takie coś, jak magazyn paczek niedoręczalnych? Odpowiedź z pomoc allegro. Dzień dobry, zweryfikowałam sprawę paczki. Dostałam informację, że kurier doręczył przesyłkę do magazynu paczek niedoręczalnych . Przekazałam adres sprzedawcy, aby kurier prawidłowo mógł ją doręczyć i wrócę do Pani z informacją. Życzę miłego dnia! Edytowano 9 godzin temu przez Cledi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 8 godzin temu @250GodzinTak nie ceregiele się z imbecyIami. Tobie również się obrywało pomimo nieobecności, co tylko świadczy o ich zaburzeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu (edytowany) o co walczycie? bez sensu. nie czeba sie lubic. Edytowano 8 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu stara na Piss glosowała a sis na PeŁo a sie dogadujom normalnie, dziwne co nie kazdy by sie powiesil za jaja przez to ze inne poglady som, daj spokoj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu chociaz baby to za dzyndzla by sie musialy wieszac ale baby tego nie robiom bo sa madrzejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: @250GodzinTak nie ceregiele się z imbecyIami. Tobie również się obrywało pomimo nieobecności, co tylko świadczy o ich zaburzeniach. Dużo ostatnio spożywasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, menelos69 napisał: Dużo ostatnio spożywasz... Jej przyjaciółka Magda, która obecnie przebywa w prywatnym ośrodku terapii uzależnień "Skrzydła", również za kołnierz nie wylewa. ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, 0a2eee4 napisał: Jej przyjaciółka Magda, która obecnie przebywa w prywatnym ośrodku terapii uzależnień "Skrzydła", również za kołnierz nie wylewa. ) Nie ma to jak założyć konto specjalnie po to, by napisać jakiś stek bzdur na czyjś temat. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu wojny babofonow and dziadofonow, chyba wole jak babofony sie podgryzajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: @250GodzinTak nie ceregiele się z imbecyIami. Tobie również się obrywało pomimo nieobecności, co tylko świadczy o ich zaburzeniach. W Polsce poodbno zimno, a ja mam słońce i opalone dópsko 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu totalny cynizm i nihilizm, nie chcemy tego, nie, jak zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Cledi napisał: Rozumiecie coś z tego? Istnieje takie coś, jak magazyn paczek niedoręczalnych? Odpowiedź z pomoc allegro. Dzień dobry, zweryfikowałam sprawę paczki. Dostałam informację, że kurier doręczył przesyłkę do magazynu paczek niedoręczalnych . Przekazałam adres sprzedawcy, aby kurier prawidłowo mógł ją doręczyć i wrócę do Pani z informacją. Życzę miłego dnia! Jest coś takiego jak informacja inpost i tam dzwonisz. No chyba, że Leżak zabrał Ci paczkę, to sobie z nim wyjaśnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie ma to jak założyć konto specjalnie po to, by napisać jakiś stek bzdur na czyjś temat. A kto to? Ktoś na przepustce z Choroszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A kto to? Ktoś na przepustce z Choroszczy? Sroon, brakuje mu dominacji ogorzałego Babofona ktory go przewyzsza w Swietle Mądrosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Sroon, brakuje mu dominacji ogorzałego Babofona ktory go przewyzsza w Swietle Mądrosci Zdominuj go, bo nie wiem na co czekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zdominuj go, bo nie wiem na co czekasz nie lubie benisistow ktorym na leb siadlo z urazonej menskosci swego przyrodzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu chyba troche homo moge byc, taki los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: A kto to? Ktoś na przepustce z Choroszczy? Albo podręczna. Wyjątkowo się uaktywniła ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Albo podręczna. Wyjątkowo się uaktywniła ostatnio. Nadal widzi mojego ojczyma w szklanej kuli? Czego ci ludzie, podli, wredni i zawistni na tym bezrobociu nie wymyślą I pokaż się z kimś takim w towarzystwie. Tylko siary i obciachu narobi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nadal widzi mojego ojczyma w szklanej kuli? Czego ci ludzie, podli, wredni i zawistni na tym bezrobociu nie wymyślą I pokaż się z kimś takim w towarzystwie. Tylko siary i obciachu narobi. Oj, żebyś wiedziała jakie epitety leciały. Ale wciąż w kółko jedno i to samo - racice, kuwety, i mania prześladowcza… ja już ją i jej paryską madamé dawno podsumowałam. Ponadto szczyciła się tym, że pracować nie musi. Edytowano 7 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nadal widzi mojego ojczyma w szklanej kuli? Czego ci ludzie, podli, wredni i zawistni na tym bezrobociu nie wymyślą I pokaż się z kimś takim w towarzystwie. Tylko siary i obciachu narobi. za dzyndzla by powiesili bo nie lazisz ze spuszczono glowo lizac im jaja no wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Oj, żebyś wiedziała jakie epitety leciały. Ale wciąż w kółko jedno i to samo - racice, kuwety, i mania prześladowcza… ja już ją i jej paryską madamé dawno podsumowałam. Ponadto szczyciła się tym, że pracować nie musi. No i dobrze. Niech jej szczęście z gapą jak najdłużej sprzyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu Podsumujmy - salówka siedziała 2 tygodnie w krzakach, udając urlopy i opalanie tyłka. Wróciła oczywiście, bo uzależnienie jest totalne. I pierwszy temat, który porusza z pijaczką, to ja Dodajmy jeszcze, że pijaczka wyjaśnia (kłamliwie) sytuację na forum, którą szlabaniara doskonale zna, bo czytała codziennie. Czyż kafe nie jest piękna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No i dobrze. Niech jej szczęście z gapą jak najdłużej sprzyja Uderz w stół… hihihi. Nothing else I can say. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu Ciekawe, czy tercet, czyli pijaczka, szlabaniara i racica odnajdą się w jakimkolwiek innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 238 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Uderz w stół… hihihi. Nothing else I can say. Kompletnie nie na temat piszemy (patrz wyżej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 7 godzin temu Pieprzowa miała was w swojej podręcznej doopie z tego co czytalam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: No i dobrze. Niech jej szczęście z gapą jak najdłużej sprzyja Bunia też opalał tyłek, czy wolał w tym czasie twoją mamusię? Swoją drogą, jakie to "odchodzenia na zawsze" są krótkie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Cledi napisał: Rozumiecie coś z tego? Istnieje takie coś, jak magazyn paczek niedoręczalnych? Odpowiedź z pomoc allegro. Dzień dobry, zweryfikowałam sprawę paczki. Dostałam informację, że kurier doręczył przesyłkę do magazynu paczek niedoręczalnych . Przekazałam adres sprzedawcy, aby kurier prawidłowo mógł ją doręczyć i wrócę do Pani z informacją. Życzę miłego dnia! Dzwoń do kuriera i najlepiej brać inpost małe można przekierować w aplikacji do paczkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Pieprzowa miała was w swojej podręcznej doopie z tego co czytalam Mówimy akurat o tym jadowitszym gatunku podręcznych. Tej złej i wściekłej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach