Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rany rany

Jestem w szoku! Mój chłopak przyznał, że miewa erekcję kiedy tylko....

Polecane posty

Gość o rany rany

się do niego zbliżę. Wystarczy, że coś tam di niegio szepnę, przygryzę mu ucho, czy nawet czasami popatrzy sobie na mnie i... już:o Chyba jestem jakaś głpia, bo wcale tego nie zauważyłam. To fakt, że nie mam żadnego doświadczenia, ale myślałam, że takie rzeczy zauważe:( Sierota ze mnie... Ale czy jemu to nie przeszkadza? Czy coś go nie boli, no nie wiem... Qrde, szkoda mi mojego misiaka kochanego... Chyba będę musiała się w końcu za niego wziąć;)

Gość Martuśka.
japierdole co za idiotka :/

Gość Tud i elma*
takie rzeczy to tylko w erze

Gość o rany rany
o matko... :o No bo nie wiem jak to jest... Nie mam penisa przecież:o Dlaczego od razu idiotka? Pytam się tylko, czy to mężczyznom ni8e przeszkadza. Jakoś trudno mi sobie to wyobrazić po prostu...

Gość a taki jeden ...
weź się za niego i to ostro bo już niedługo może mu stawać na widok Kazi Szczuki w TV ... pospiesz się :D też tak miałem kiedyś ale po pięciu latach mi przeszło :P

Gość o rany rany
a dlaczego Ci przeszło???:) Że się już wyżyłeś??? On ma 21 lat. Pewnie za jakiś czas też mu przejdzie. Trochę mi ulżyło, szczerze mówiąc, bo jak każda baba bałam się trochę, czy jak przyjdzie co do czego, to go w ogóle podniecę. No ale chyba mi się uda:P A czy to nie jest jakieś nieprzyjemne dla faceta? No i czy on sobie nie powinien jakoś ulżyć, że się tak spytam? Samo mu przejdzie i już?

Gość a taki jeden ...
może być bolesne... niestety i najlepiej jak byś mu pomogła w tym a nie wyganiać zaraz do łazienki żeby sobie szybko sam sprawe załatwił ... :P a z czasem przejdzie jednak ludzie po pewnym czasie sie przyzwyczajają do siebie... mają chęć na siebie ale już nie robi im sie mokro

Gość a taki jeden ...
... na sam widok

Gość o rany rany
:) dzięki:) No mam nadzieję, że się przyzwyczai, w końcu już jesteśmy ze sobą ponad rok. Na pewno mu przejdzie, jak już zaczniemy się kochać ze sobą. Npo na pewno nie wyganiałabym go do łazienki:) Niestety rzadko przebywamy ze sobą w jakimś ustronnym miejscu, więc pomóc mu też nie mogę:( No ale jak tylko będą ku temu odpowiednie warunki- tak zrobię:)

Gość echh przeciez to jest
cudowne...przytulasz sie do faceta, tak niewinnie, a po chwili czujesz tą cudowną wypukłośc...mrrrrau...ja to uwielbiam!

Gość o rany rany
No tak... Ale właśnie ja nic nie czułam i byłam tego nieświadoma:o Ale już jestem uświadomiona:P

Gość a taki jeden ...
ale biedak musi cierpieć po każdym spotkaniu z tobą... :O

Gość ech to jest cudowne
jak mozna nie czuc?...ja to czuje ZAWSZE baaaardzo wyraznie, wiec nie wiem....

Gość a taki jeden ...
może go tam nie maca ;)

Gość o rany rany
No nie macam go, jakoś nie mam odwagi. No i nie chciałam go nigdy wprowadzać w zakłopotanie, bałam się, że jeszcze mu coś "drgnie";) ale skoro i tak mu już drgnęło:P Dzisiaj się mocniej do niego przytuliłam i faktycznie... no nie wiem, jak mogłam tego wcześniej nie zauważyć. Biedak miał erekcję z 15 minut:o Qrde, teraz już nie wiem,co robić, aż mi głupio... :( No przecież nie rzucę się na niego na środku ulicy czy na uczelni:o

Gość a taki jeden ...
polecam toalety dla niepełnosprawnych w hipermarketach ;) żartuje ... idzie wiosna robi się cieplej... oj tam jakiś kącik zawsze się znajdzie :P

Gość o rany rany
Nooooooo.... W końcu trzeba będzie to kiedyś zrobić. Mam nadzieje, że dwóm takim sierotom jakoś to wyjdzie:D

Gość o rany rany
mam ochotę mu obciągnąć :classic_cool:

Gość waldemayr niewidomy
mi staje gdy wacham dziewczece majtki :) kradne je gdzie popadnie

o rany rany --> Piszesz, że ma 21 lat, a Ty ile masz? Nie obraź się, ale piszesz jak 15-latka. Trochę inwencji dziewczyno:) Mój kumpel oświadczył się dziewczynie w lesie, na majówce którą sobie zrobili. Wino, owoce itp. No romantyk z niego (teraz maja dwoje dzieci), ale Ad rem: Wyjedźcie gdzieś na weekend, zadbajcie o atmosferę i do dzieła:) A co do bólu, to jeżeli sam się nie rozładowuje, to po pewnym czasie mogą boleć najądrza. Znam z autopsji. Zajmij się nim a nie pisz jak mała dziewczynka na forum dla dorosłych. Myślę, że Twój facet wcale by sięnie obraził za przysłowiowego \"lodzika\";) Ale to już zależy od Ciebie;) Pozdrawiam:)

Gość o rany julek
dziewczyno jeżeli jego zdrowie i życie nie jest obojętne to mu pomóż chłopak wybuchnie jajka mu eksplodują i będzie po chłopaku , zdrowy facet musi być minimum 2 krotnie dziennie opróżniony inaczej zalegają rakotwórcze substancję i jajka eksplodują.

Gość a taki jeden ...
do o rany julek: ale ściemniasz biednej dziewczynie ... jakie rakotwórcze substancje? potem taka nie zrobi nigdy obciągu z połykiem :O poza tym jednym to wszystko czyste fakty ;)

Gość ciekawa ....
Zajczyk, chyba juz zapomnilaes jak to jest gdy sie nie ma kompletnie zadnego doswiadczenia w sprawach seksu i nigdy nie widzialo sie drugiej plci nago i reakcji jej ciala. Czemu ona ma przejmowac inicjatywe, ja wole gdy to facet najpierw zajmuje sie mna :P o rany rany - nie przejmuj sie wypowiedzialmi niektorych, na wszysto prztjdzie odpowiedni czas i odpowiednie miejsce. Nie sluchaj Zajczyka i innych ktorzy piszą ze masz pierwsza rozpoczac pieszczoty miejsc intymnych. Natomiast to co pisali o bolu jader jest prawda i to ze sam sie rozladowuje tez;)

Gość Młoda 19...
A ja mam 19 lat i mi zawsze bardzo miło z tego powodu jak mojemu kochanemu "stanie" bo sie do niego mocniej przytuliłam czy pocałowałam, podgryzłam go gdzieś:)to dla mnie komplement bo wtedy wiem że mu sie naprawde podobam i naprawde go pociągam i podniecam.Fakt z rozładowaniem sie nie ma wiekszego problemu, o już od dłuższego czasu sie kochamy, ale na jego nieszczęście nie zawsze dostaje:)i jakikekolwiek bóle czy obrzęki ma jedynie mo gorącej nocy:D:D:D

Gość jakkakakaka
no wlasnie co wtedy robic? i jak to nie ejst nasz chlopak tylko osoba ktora nas baaardzo lubi, np.dojrzaly facet... jemu tez moze sie to zdarzyc? co wtedy robic? kiedy mu minie? jak sie zachowac? panowie pomocy

Gość a taki jeden ...
zamruczeć mu do uszka i czerpać dziką rozkosz z cierpień niezaspokojonego samca :P

Do ciekawa .... --> Nie zapomniałem, chociaż latek już ..naście minęło od tamtej pory:) Erotyka i seks, to delikatna sfera życia i tak ją trzeba traktować. Może potraktowałem temat skrótowo pisząc o \"lodziku\", ale nie powiedziałem nic o tym, że \"ona ma przejmować inicjatywę\". IMHO powinno być dokładnie odwrotnie i to mężczyzna najpierw zajmuje się kobietą, potem ona nim, a potem jak są na to gotowi, to do dzieła;) Przecież nie muszą iść od razu na całość. Można na przykład posiedzieć razem w wannie, oswoić się ze swoją nagością. Troche popieścić, poznać swoje ciała. Niby tak mało, a tak wiele:) Ważne żeby była czułość i bliskość, a wtedy może byćjużtylko dobrze:) Pozdrówka:)

Gość buhahahahahahahah
boli go! ulzyj mu, weź siekiere i odetnij to co sterczy. bedzie ci wdzieczny