Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linn

Jaki makijaż do niebieskich oczek?

Polecane posty

Jaki makijaż do niebieskich oczek i troszkę ciemnawej karnacji (z tendencją do wyprysków?)

Jesli masz problem z doborem makijazu to proponuje Ci kurs- zaprezentuj siebie (całodzienny),z doborem kosmetykow,indywidualnym doborem makijazu itp.

Gość a cos wiecej na temat
tego kursu ??

kurs prowadziwizazystka-stylistka z 20 letnim starzem. Pokazuje i uczy dziewczyny jak sie malować(makijaż dzienny,biznesowy,wieczorowy,koktajlowy-odpowiednio do indywidualnego typu karnacji), uczy jak dopasowac stroj do odpowiednich okazji,dobór fryzury,bizuterii,linii zapachowej i wogóle. Kurs jest całodzienny- 250 zł

ja korzystałam z indywidualnej porady wizażystki - zrobiła mi przy tym 2 różne makijaże, całość za 80 zł. a jeśli chodzi o dobór kolorów makijażu, to określ swój typ kolorystyczny - tu masz opis poszczególnych typów wraz z kolorami, jakie do nich pasują: http://www.wizaz.pl/?content=category&id=34

Gość dudux
hm, zaintrygowalyscie mnie, gdzie na cos takiego mozna sie umowic?

napisz do mnie jak jestes zainteresowana.czarna192@wp.pl.Podam kontakt.Tylko napisz wogóle skąd jestes?

wejdż na www.oriflame.pl znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz albo ...opisz się bliżej to sama doradzę-jestem doradcą kosmetyki naturalnej.Nistosuj całodziennego makijażu bo nie zawsze do wszystkiego pasuje i zmiana światła wpływa też niekorzystnie na wygład tego makijażu.Ile masz lat?

Gość Rosasita
mam niebieskie oczka.....niezle uwidacznia to pomarańcz wszelkie brazy złoto