Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jaki

Jaki krem do depilacji intymnej polecacie?

Polecane posty

Gość Kosmitkaaaaa
Podobnie jak ktoś już wcześniej pisał- polecam krem firmy Bielenda z awokado. Nie podrażnił. Nie należy trzymać go dłużej niż nakazuje instrukcja.

Gość monique28bb
skusiłam się na revitol, nic nie piekło ani nie podrażniło no i kupiłam chyba taniej niż gdzie indziej (konkretnie tutaj http://www.tnij.com/JpJlW). Po innych kremach muszę robić depilację co tydzień, revitol trzyma przez dwa tygodnie, dla mnie - rewelacja

Gość gość
polecam negatywne opinie o revitol na opineo.pl :)

Gość gość
u mnie spisuje się taki o nazwie stop grow, mogłyście o nim nie słyszeć bo kupić go można tylko przez internet. Ja kupuję z vitalab.pl/414,stop-grow.html . Jest bardzo delikatny, a najbardziej lubię w nim to, że widocznie spowolnił odrastanie włosków.

Gość gość
Krem Bielendy z bawełną jest dość dobry i nie podrażnia. Jednak raz w roku przed wyjazdem na wakacje wolę iść do salonu kosmetycznego na depilację woskiem. W moim przypadku idealny jest wosk bezpaskowy Depileve 3D. Przez 2,5 tygodnia żaden włos nie odrasta.

Gość wydepilowana
Ja ostatnio wypróbowałam ten do depilacji pod prysznic od veet i musze przyznać, że efekt mnie bardzo miło zaskoczył. Nie dość, że jest skuteczny to jeszcze zaoszczędza się sporo czasu i nie trzeba czekać na golasa aż krem zrobi co musi. Super sprawa, tylko na ciemne włoski trzeba nieco dłużej przytrzymać.

Gość PelaTorka
Ja mój ogródek tez obrabiam bo przy tej dziurze od kreta stale mi zarasta. A jak mój kret wchodzi ciągle przez krzaki się przepycha

Gość gość
Up. Połowa z tych opinii to kryptoreklamy naciągaczy na niedziałające środki. Czuję to jak nic.

Gość gość
no jeszcze mi tak nie odwaliło żeby na krem do depilacji wywalić 120 zł. co on kużwa ze złota czy diamentów że tyle kasy kosztuje

Gość gość
A opłaca sie to? Nie lepiej wydać na dobry depilator? Ja kupiłam sobie Panasonica i widzę jaka różnica jest w depilatorach obecnych a tych co miałam ponad 10 lat temu...Na plus dla obecnych oczywiście :)

Gość Głos_Rozsądku6666
Trzeba chyba być zdrowo pomylonym, albo przysłowiowo srać kasą żeby wydać na krem do depilacji 150-250zł jak np Revitol Hair Removal Cream czy Dermology Hair Removal Cream. W dodatku na podstawie "obiektywnych" opinii czy rankingów typu kremdodepilacji.com.pl, depilacjakrem.pl, które są jawnym oszustwem, a polecający takie produkty to zwykli naciągacze. Wystarczy wejść na stronę typu vitalab pl dermalab pl nuvialab itp sprawdzić czy sprzedają ten produkt, jeśli tak mamy 100% pewności że to zwykłe oszustwo, podobnie jak sprzedawane tam i promowane w każdy możliwy sposób produkty typu african mango, nonacne i inne cudowne produkty za kosmiczne pieniądze. Podobnie należy traktować wszystkie blogi które promują takie produkty i ludzi piszący o nich na forach. Kto o zdrowych zmysłach może uwierzyć w obiektywność rankingu znajdującego się na stronie typu kremdodepilacji.pl, przecież nikt nie tworzy takiej strony, płaci za domenę, co miesiąc za jej hosting itd aby przedstawić obiektywną ocenę. Jeśli ktoś ma choć trochę rozumu w głowie i poszuka trochę w internecie znajdzie na czym polega cały ten przekręt, zobaczy że sam może również zacząć wciskać ludziom takie produkty, trzeba dostanie gotowe szablony sklepu, blogów, informację jak zarejestrować spółkę LLC w USA, tak aby bezkarnie oszukiwać ludzi i nie ujawniać swoich danych. Wkład własny to preparacja wpisów na blog i komentarzy aby wyglądał na wiarygodny, a potem codzienna praca to czytanie kilku for internetowych typu jak to tu i kombinowanie w jaki sposób napisać kolejny komentarz promujący sprzedawane g****a tak aby wyglądał w miarę jak opinia faktycznego użytkownika. Drogie Panie, to przykre normalnie jak czyta się większosć for dla kobiet że dają się tak manipulować i wciska się im dziesiątki produktów będących zwykłymi bublami i karze płacić niebotyczne pieniądze. Domyślam się że łapie się na to tylko cześć osób, ale nie zmienia to faktu że wystarczająco dużo aby było to opłacalne i takie firmy nadal mogły żerować na tej grupie konsumentów. Chociaż drugi target takich firm to mężczyźni i wszelkie leki na potencję, łysienie i kilka jeszcze. Cóż jak kto mówią głupich nie sieją.

Gość MiłMoja
Hej Marto, zabieg depilacji jest przyjemny i bezpieczny tu masz film o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest najważniejsza , radzę dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Alina 555
Pomóżcie! Mam ogromny problem z nogami. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale nie wiem na jaki laser się zdecydować. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Juta 123
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sandra 28
Polecam naturalne metody Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sandra 88
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. po jednym zabiegu było widac efekt. Bez bólu i podrażnień.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość RootGirl 23
Moja koleżanka poszła na depilację laserem, o ile pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Osobiście też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Już po pierwszej sesji było widać efekt. To był świetny ruch. Nic nie bolało. Super skutek. Jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to każdemu polecam. www.mcse.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medycyny-estetycznej/