Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornela

______Pierwszy POCAŁUNEK!!!!!!!!Czegu tu się bać??????????????_____

Polecane posty

Gość Kornela

ello!! dziewczyne i chłopaki piszciue jak wyglądał wasz pierwszy pocałunek!! Ja miałam wiele okazji przeżyć ten pocałunek ale zawsze niewychodzi ponieważ strasznie się tego boje i ogarnia mnie lęk chociaz nieiem przed czym .Niewiem dlaczego tak si.e dzieje ale ogulnie mam dystans do facetów niemoge się donich przekonać ,jeśli mi się podoba jakiś chłopak to jak jkuż się kroi że coiś będzie to raptownie już niemam ochoty na nic wogule z tą osobą .Dodam że mam 17 latek Pomóżcie!!!!!!!!!!

Gość cscascdwdwdw
mialam 19 latek jak to robilam trohce pozno tez paniowałam sie balam, podgladąłam w filmach a to takie proste:) przyjdzie samo:P

Gość ka-fe-te
Wczesny wiecżór, plaża we Włoszech, jeszcze cieply od slońca piasek , ja (prawie 17 lat) i znajomy 23 letni Włoch.....pocałunek był bardzo delikatny i baaardzo długi...nie bałam się...wyszło tak jakoś naturalnie...uwielbiam sie całować, miałam dobrego nauczyciela hihih:P to było prawie 10 lat temu;p

Gość bvcbvcb
Chodzbyś przeczytała milion ksiązek i tak bedzie inaczej niz myslałaś.. nie masz sie czego bać bo całowac umi sie każdy:P tylko kazdy inaczej ;) tego nie mozna sie nauczyć...bo to sie juz umie.

Gość terefefe
kazdy tak miwo ze to sie umie itd a nieprwda. Czytalam juz niejeden raz ze jak facet rusza jezykiem to babka nie moze a potem na odwrot bo inaczej wyjdzie z tego taka :salatka" a ja zawsze ruszalam jezykiem rowno z facetem.

Gość sagem9
Nieprawda, ze każdy umie się całować. Mnie za pierwszym razem nie wyszło. totalna klapa, jak sobie przypomne, to Czasem trzeba sie tego nauczyc