Gość Zakrecona 30-stka Napisano Kwiecień 9, 2006 No ja tez powinnam isc spac ale jakos nie moge ciekawe dlaczego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Konopielka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Ja i tak łykam tabletki. Skrzyp z witaminami i mikroelementami na włosy i paznokcie. Póki co tyle farmakoterapii mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 to dobranoc ,może jutro sobie popiszemy,miłej nocy i nie podjadać przy komputerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakrecona 30-stka Napisano Kwiecień 9, 2006 Dobrej nocki wede jutro powiem wam jak i poszly egzamy Papaptki Spijcie i o slodyczach nie śnijcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakręcona 30-stka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Papaptki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Konopielka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 PAPA:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 witam jak idzie dieta czy ktoś sie skusił na nie dozwoloną rzecz,mi jak na razie się udaje,ale to dopiero początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 gdzie panie na diecie chyba nie przy lodówce,pogadamy wieczorem jak wczoraj.trzymajcie się i nie dajcie słodyczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tic Tac 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Ja też na diecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Konopielka 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Przyznaję się do dwóch kostek czekolady dziś. Ale są wliczone w moje dzienne kalorie:-D Chętnie porozmawiam wieczorem, mam nadzieję że nie skuszę się na więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 cześć jak tam bilans dzisiejszego dnia ,ja jestem z siebie zadowolona żadnych słodyczy a jedzonko zmieszczone w 1000kcal,tylko jestem strasznie głodna ,nie jem od 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 nie ma dziś żadnej,a może podjadacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsa Napisano Kwiecień 9, 2006 hey.hey hey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 nadal pustki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 hey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 67588 Napisano Kwiecień 9, 2006 nikt się nie odchudza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusia0214215023 0 Napisano Kwiecień 14, 2017 Sprawdź nową metodę odchudzania:) Sama schudłam 9kilogramów w 32dni ale można dużo szybciej i więcej! Polecam Kochane :) w miejsce kropka wstawiamy kropkę cutso/gZUng Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach