Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekkawwa

pytanie do kobiet, ktore byly sa w ciazy

Polecane posty

Gość ciekkawwa

czy faktycznie podczas ciazy ciemnieja wargi sromowe mniejsze i brodawki? jezeli tak, to kiedy to nastepuje?

Gość mmaammaa
Mi brodawki pociemniały juz po ciązy

Mi troszeczkę pociemniały brodawki, ale wargi sromowe nie. (jestem w 12 tc)

Gość ciekkawwa
dzieki. a myslalam,ze to standard. gdzies czytalam ze to jeden z 'naocznych' objawow ciazy.

Gość ciekkawwa
plus ciemna kreseczka od lona do pepka.

W takim razie, według tego co myślisz, to ja w ciąży nie byłam! @_@ To jakim cudem mam 1.5rocznego syna?! @_@ Bzdury piszesz, a potem kobiety się stresują... Opanujcie się...

Gość cytrynada
ciekkawa - pociemnialy mi brodawki, nie pamietam kiedy, stawalo sie to stopniowo. Ciemna kreska na brzuchu pojawila sie u mnie w 6 m-cu. atrida - nie oskarzaj dziewczyny o pisanie bzdur. Po pierwsze ona nie stwierdzila, ze tak jest, tylko zapytala czy to prawda. Po drugie - wiedzialas to wszystko co wiesz teraz gdy nie bylas w ciazy? I po trzecie - to prawda, ze w wielu poradnikach, gazetkach i na stronach internetowych podaje sie wlasnie objawy typu ciemnienie warg jako charakterystyczne dla ciazy.

Gość mamika
Mi w ciąży pociemniały brodawki, a kreskę na brzuchy mam na całej jego długości. Wagr sromowych nie widzę:D

Gość ciekkawwa
dzieki dziewczyny. fajnie tu u was :-) cytrynada - dokladnie o to mi chodzilo! a mamika - no usmialam sie, chociaz wiem ze to nie ladnie i ze tez nie zobacze swojej...