Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę kupić ...

Chcę kupić LODÓWKĘ i się zastanawiam - INDESIT vs. AMICA ...

Polecane posty

Gość Chcę kupić ...

... Może któraś z Was ma sprzęt tych firm w domu i podzieli się doświadczeniami? To jednak całkiem niemały wydatek i szkoda byłoby jeździć co rusz do serwisu. Mam na oku te dwie lodówki: Indesit: http://www.agdrtv.com.pl/lodowki/INDESIT_TAN_2_S.php Amica: http://www.agdrtv.com.pl/lodowki/AMICA_ACZ_210_iMA+.php Piszcie co wiecie - jak się spisują, czy coś pada, ile lat bez awarii (to akurat nowe modele, ale chętnie się dowiem, jak mają się sprawy ze starszymi lodówkami obu firm), itd. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam :)

Gość Miareczka22
Sprzętu Amici żadnego nie polecam, wyjątkowo kiepskiej jakości;/ Mamy pół roku lodówkę Electrolux spisuje się świetnie:)

Gość ja cos powiem
ja mam lodowke z amici i Ci odradzam kupowanie lodowek z tej firmy, sa FATALNE i z tego co slysze nie ma zadnej zadowolonej osoby, ktora uzywa lodowek amici. jedynym sprzetem, ktory jest dobry z tej firmy to kuchnie. pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.

Gość tylko BOSCH
z funkcją ANTIBACTERIA :)

Gość ja mam amice
od 3lat i jest super

Gość facet26..
jak chcesz miec porzadna niezawodna lodówe, to tylko BOSCH!!

Gość małgocha_samocha_39
ja mam INDESIT i jestem zadowolona a kupiłam w sierpniu zeszłego roku co będzie dalej czas pokaże ;)

Gość pralka Indesit
Ja mam takie pytanie kupiłam niedawno pralke Indesit WIE 107 chodzi o to, że mam wrażenie, że ona głośno chodzi. Byłam w serwisie dowiedzieć się czy to jest jakaś wada ale powiedziano mi, że te pralki mają szczoteczkowy silnik i dlatego tak hałasuje. Jeśli któraś z Was ma taką pralkę proszę o odp

Gość onetowiec
tylko amica ...bosch to przereklamowany szmelc

ja kupiłam już AMICĘ FK310.2ZVX i mam mieszane uczucia ,dziwne odgłosy wydaje nie wiem czy mam zgłosić do serwisu

Gość tylko Bosch sie liczy
Amica to szmelc:o

Gość kuier
polar to tez polska firma . Lodowke mamy chyba 8 lat i sie nie zepsuła jeszcze . Polar lepszy od Amici

Gość Bosch to szajse
Bosch to szajse jak mawiaja o tej firmie niemcy

Gość nbb
sadzimy ze amica to szajs . MAma pralke amici 3 letnia i juz sie zaczyna psuc.

przecież to tylko 1 tyś czego się spodziewasz po lodówce za grosze ? chcesz mieć dobre i na lata to kup Boscha albo Siemensa dobre już koło 2,5 tyś ...

nie polecam ani ARISTONA (bo mam) ani INDESITU (ma mój kolega i ma te same problemy), to ta sama firma, jeżeli jeszcze możecie przedlużajcie gwarancję na 5 lat. moja lodówka jest nie do naprawy po 4 latach, są dziury w rurach po których krąży czynnik chłodzący, jest to wada fabryczna ale producent się do tego nie przyznaje. w 3 roku urzytkowania zepsuło się sterowanie (koszt naprawy 420 zł), po 4 roku lodówka zaczęła pracować coraz głośniej i serwis stwierdzł że jest brak czynnika chłodzącego (uzupełnienie 150 zł) po tygodniu było tak samo. serwisant mi powiedział że to nie pirewszy taki przypadek z jakim się spotyka. napisałem pismo do Ariston Indesit Polska to mi odpisali że sprzęt jest po gwarancji ale w ramach wyjątku jeżeli kupię kolejną ich lodówkę to mi przeleją 400 zł na konto na podstawie dowodu zakupu. NIE KUPIĘ TEGO ZŁOMU NIGDY WIĘCEJ, NIE WYDAM KOLEJNYCH PONAD 2 TYS. ZŁ NA SPRZĘT KTÓRY NIE PRACUJE DŁUŻEJ NIŻ 4 LATA. POZDRAWIAM.

Gość wbijcie cobie to do glowy
ze Amica to sie rowna ukryty samsung. To jest wlasnosc samsunga ktory robi wszystko pod nazwa Amica poza kuchniami a Polar to jest marka Whirpoola. Juz od dawna tak jest. To idzie wszystko z tej samej fabryki pod nazwa Whirpool i Polar.

Gość Fauxnews
Johny brawo Polecam electrolux. Ja posiadam taka http://www.profi-kuchnia.pl/electrolux-enn-29 01-aow-p9266.html do bani taka twoja lodówka jest mało pojemna stosunkowo dużo prądu pobiera w stosunku do swojej wielkości brak systemu alarmu domykania drzwi , brak (No Frost) czyli szron powstaje , ręcznie trzeba odmrażać zamrażarkę

Gość gość
Z tych wymienionych to najlepiej chyba jednak amica

Gość gość
LG robi naprawdę niezłe lodówki, mam od kilku miesięcy i działa bezawaryjnie, cicho. Jedzenie bardzo długo zachowuje świeżość, lodówka jest pojemna i wygodnie się z niej korzysta