Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA JACEK

APARAT CYFROWY...SKLEP INTERNETOWY...

Polecane posty

Gość JA JACEK

czy ktoś kupował w takim sklepie, jak wygląda sprawa reklamacji? podajcie adresy wiarygodnych sklepów, bo w sieci jest ich sporo proszę o pomoc

Gość Tolek28
www.e-cyfrowe.pl

Gość jejeje
www.agito.pl

kup w agito.pl ... Są wiarygodni, mają sprzęt świeży ( kupiłam u nich palmtopa już dzień po \"premierze\" tego modelu w Polsce). Generalnie, drugiego dnia po zamówieniu miałam już paczkę. Miałam wątpliwości- zadzwonili i wyjaśnili. Super sklep...

ja znalazłam wybór aparatów cyfrowych na stronie lucasgsm.pl zakupiłam zwykły, prosty w obsłudze aparacik (nikona) do robienia amatorskich zdjęć. Jest malutki więc mieści mi się w torebce i często mi towarzyszy na różnych wypadach, imprezach i wycieczkach ;)

Gość Magda Dzia Dzia
witam! chcę sobie kupić jakąś porządną lustrzankę. Podobno przez internet jest taniej?

Gość Simona1811
Rzeczywiście, w sklepach internetowych jest taniej. To oczywiste. W winmarze jest spory wybór bardziej i mniej profesjonalnych lustrzanek, a już z samego szczytu świeży i dopiero co wypuszczony na rynek Canon eos 1d mark IV http://www.winmar.pl/p5859,CANON_EOS_1D_MARK_IV.html

Gość hanysek
Sprawdź na maximedia, jak na sklep internetowy mają przystępne ceny oraz sporo modelów. Co do zwykłych sklepów-omijam szerokim łukiem... Powód?...brak doświadczenia i wiedzy na temat wyłożonego na półkach towaru wśród sprzedających.

Gość hanysek
Zdecydowanie taniej...(ad 2 poprzedniej wypowiedzi z góry) oraz pewniej.

Gość Markizze
Zapomniałeś dodać, iż ceny są znacznie odbiegające od tych w sklepach- oczywiście na korzyść klienta hehe. Warto zajrzeć chociażby się przekonać iż nie są to czcze dyskusje.

Gość Markizze
Co do adresów w internecie sklepów jest sporo ale niektóre kuszą tylko czymś czego w rzeczywistości nie doświadczysz, stąd trzeba umiejętnie wybierać to co dobre w sieci.

Gość crashofbones
Polecam Maximedia także, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju takowe zakupy jak w temacie wyżej. Jest tam chyba wszystko co możliwe do znalezienia. Często zdarza się, że jest to towar, którego faktycznie nie ma w sklepie normalnym, tradycyjnym.

Gość Azgaroth
Pomyśleć, że mam swój stary, wysłużony aparat DX 6440 Kodaka, czas zmienić chyba coś nowego kupić i sentymenty zostawić na bok. Hah...

Gość Azgaroth
Co do sklepów przez internet to zawsze będą one bardziej przyciągały uwagę, wszak coraz więcej osób ma internet...więcej też z niego korzysta i wie co i jak- na przykładzie takiego portalu maximedia- intuicyjność- to chyba najważniejsza cecha takich sklepów, wchodzę, wyszukuje, klikam i kupuję.

Gość agito było najtańsze kiedyś
kilka lat temu, gdy mieli tylko elektronikę w ofercie; teraz sie rozrośli i podnieśli ceny; jak się cos znajdzie w agito to dobrze potem sprawdzić w ceneo.pl czy nie znajdziemy tanszego sklepu