Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiaaa

podkład kryjący

Polecane posty

Gość Małgosiaaa

Mam duzy problem, ponieważ, mam blizny po trądziku, i takie małe dziurki, które chciałabym ukryć. Zdrugiej jednak strony chciałabym, żeby podkład nie tworzył maski ale wyglądał naturalnie. Jeśli macie podobny problem i znacie jakiś dobry podkład to piszcie. Z góry dziękuje Pozdraiwma Małgosi

JA TEŻ MAM TEN SAM PROBLEM, BARDZO DOBRZE KRYJE MAYBELLINE, UŻYWAM 021 I 040, MIESZAM JE RAZEM BO ŻADEN Z DOSTĘPNYCH KOLORÓW MI NIE ODPOWIADA. POWIEM CI TAK SZCZERZE ON KRYJE NAPRAWDE BARDZO DOBRZE, WYPRÓBOWAŁAM JUŻ WIELE FLUIDÓW. NIESTETY ŻADEN DOBRZE KRYJĄCY PUDER NIE BĘDZIE DAWAŁ BNATURALNEGO WYGLĄDU.

Gość Małgosiaaa
a dokładnie o jaki podkład tej firmy Ci chodzi(nazwa)?

Gość słyszałam ze dobrze kryjace to
Loreal True match (ok 45zł) i La Roche Posay UNIFANCE - ten jest podobno naprawde dobrze kryjacy (ale koszt ok 60-70)zł ... sama uzywam MF Lasting Performance i nie narzekam

Gość według mnie .....
przetestowałam na własnej skórze i moge spokojnie polecić Dermablend z vichy.Wogóle nietworzy maski i niewazy sie na twazry i skóra wygląda świeżo.Super kryje i cera jest super

Gość a cena tego cuda

Gość według mnie .....
ok 72 zł ale w niektórych aptekach widziałam po 69 zł

Gość według mnie .....
ale warto wydac kase bo jest świetny i niepogarsza stanu cery jak to robią niekjtóre podkłady

Gość watro wydac mowisz
a czy z pokryciem cery naczynkowej (nie mowie o drobnych pajaczkach tylko o rumiencach) sobie poradzi ??

Gość według mnie .....
poradzi bo moja koleżanka ma problemy naczyniowe i jak go nałoży to ładnie wygląda i kryje jej te naczynka i zaczerwienienia.Zresztą ja tez mam pajączki i kryje super

Gość według mnie .....
poradzi bo moja koleżanka ma problemy naczyniowe i jak go nałoży to ładnie wygląda i kryje jej te naczynka i zaczerwienienia.Zresztą ja tez mam pajączki i kryje super

Gość Zowia
niestety mnie nie stać na tak drogi podkład, znacie moze jakis tanszy, ale tez dobrze kryjacy?

Gość polecam..
..Dermacol- nieco ponad 10 zł a kryje baardzoo mocnoo , niestety w nadmiarze tworzy efekt maski, uzywany punktowo sprawdza się rewelacyjnie. Za taką cene warto wypróbowac :)

Gość yyyyyhhhhyyy
Poszukajcie w necie - najczesciej slysze nazwy Max factor Uniface albo revlon colorstay.

Gość uniface to chyba la roche
posay a nie MF??

Revlon colorstay bylby rzeczywiscie swietny....gdyby nie zapychal porow.Wiec jezeli masz problemy z cera to licz sie z tym ze spowoduje wysyp nowych pryszczy. A i przy codziennym stosowaniu skora sie robi jakas szara. Ale kryje super to fakt no i trzyma sie calutki dzien:)

Gość czy to jest ok
a ja zakrywam te plamki i wypryski korektorem,na koniec troche bronzingu manhattan cover i jest ok,jak uzywalam fluidow mialam wiecej zaskornikow a teraz jest cacy. ja mialam jakas alergie na fluidy chyba i dlatego coraz wiecej syfow wyskakiwalo:(

Maybeline mi odpowiada pod względem kolorystycznym, bo jestem blada i we wszystkich innych fluidach wyglądam jak Indianin w barwach wojennych. Ale co do krycia, to nie kryje on w ogóle. Jak nie dasz pod spód korektora, to nic Ci nie zakryje. Natomiast świetny korektor kryjący do Dermacol (9zł dostępny w necie) i ma dużo fajnych kolorów. Niektórzy dają go jako podkład, ale ja raz dałam i była maska. Wiec nie polecam, ale jako korektor nie ma sobie równych.

Gość fewfewf
ludzie to jaki wkoncu??? bo sama chce zeby dobrze kryl ale nie wiem jaki kupic? i zeby nie bylo drogi do 30zł:(

Este Lauder - Double Wear. Najlepszy podklad kryjacy, BEZTLUSZCZOWY. Super kryje, tylko jest drogi, ale i tak warto go kupic. 30ml ok 130zl :/

Gość Monikaaaaa
Rimmel - RECOVER - rewelacja..Jest z witamina C i E, jest z pudrem wiec nie jest to zawiesisty tlusty przy dotyku krem. Dlugo sie trzyma.. im dluzej tym naturalniej. Witaminy w nim zawarte powoduja ze spokra po zmyciu wyglada lepiej..zdrowa..ladna..jestem zachwycona :)

Gość a jaka cena tego cudenka

Gość ale recover
wogóle nie kryje. A jak ma się tłustą cerę z wypryskami to cera wygląda jeszcze gorzej! Wiem bo miałam próbkę.

Gość odzsiwezamm

Gość rozczarowana pure makeup
Kubpiłam kilka dni temu najnowszy podkład matujący Maybelline "pure makeup" - beztłuszczowy. No i niestety ale nadal się świecę. Jestem maksymalnie rozczarowana. Jedyne co muzę przyznać to fakt, że się dobrze rozprowadza i ma fajną lekką konsystencję. Ale co mi po tym jak nie kryje tego co ma kryć i nie matuje - tak jak bym tego chciała...

Gość Malgosiaaa
a czy ten podklad lirene kryje czy tylko rozswietla?

Gość Dagmara Rose
Ja sie zastanawiam nad Max factor lasting performance... slyszalam, ze ponad 40 zeta kosztuje w sklepach... aczkolwiek zawsze istnieje allegro... zastanawiam sie rownierz nad Oriflame Fawless