Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 565asdfg

samoopalacz POMOCY

Polecane posty

Gość 565asdfg

jaki samoopalacz daje efekt BRĄZOWY a nie żółty ? pomożcie proszę

Gość fffffffffffgg
idź lepiej na soalrium

Gość uuuuuuuuu
Nie radzę. Ostatnio kupiłam samoopalacz i efekty są tragiczne. Jestem żółta, a na dodatek nie chce się zmyć za pomocą normalnych sposobów. Muszę jeszcze wypróbować kompiel z solą.... 3maj się

Ja od jakiegoś czasu używam samoopalacza firmy Yves Rocher i jestem bardzo zadowolona :) Bardzo dobrze się rozprowadza, daje ładny taki lekko brązowy odcień opalenizny, nie śmierdzi. Jeśli czasem zdarzą się jakieś smugi to bardzo łatwo zmyć je podczas kąpania zwykłą gąbką :)

Gość aliseeee
Co sadzicie o samoopalaczu firmy SUN OZON jest w Rossmanie. Ktoras z was go uzywa/la?

polecam balsam brązujący Garniera:) efekt jest po pierwszym posmarowaniu a choc to balsam dziala jak samoopalacz:) i skóra jest brązowa a nie żółta:) pozdr

Gość aliseeee
Graniera taki w zoltym opakowaniu?? skora musnieta sloncem pisze na nim, to ten??

Gość dobry jest balsam
Kolastyny, też daje efekt brązowienia

Gość taniia
loreala SUBLIME BRONZE efekt natychmiastowy, daje złocistą opalenizne cena ok 40 - 45 zł ale jest wydajny polecam !

Gość martaagata
Tylko :L'Oreal - NutriBronze Slim - mleczko nawilżające - efekt stopniowej opalenizny . efekt opalenizny jest widoczny już po 1 użyciu, a z każdym następnym jest lepiej. Kolor jest delikatny, złocisty, żadna „marchewka”. Zapach na początku miły, później jednak taki jak charakterystyczny dla samoopalacza, jednak nie jest aż tak intensywny i da się to przeżyć.

Gość jakkkaaa
To chyba zależy od cech indywidualnych. Ja nigdy po niczym nie byłam żółta, tylko ładnie opalona. Ale nie lubię samoopalaczy przez ten zapach, tudzież bardzo szybko mi się złuszczają, muszę się peelingować i smarować od nowa i tak w około.

Gość loreal
loreal w przezroczystej duzej tubce brazowej ale przezroczystej efekt super 0plam, naturalny rowny kolor. okolo35 zl. naprawde polecam wam. nic lepszego nie ma

Ja używam dobrego samoopalacza.Soraya-samoopalacz w kremie do ciała i twarzy.Nie śmierdzi i ładnie opala na brązowo.kupiłam sobie juz drugą tubkę.Nie pozostawia smug.Nigdy nie lubiłam samoopalaczy,bo śmierdziały i zawsze nierówno sie posmarowałam.ale ten jest napradwę dobry.polecam!!!