Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thinky winky

jedna wrozka mowi ze w ciagu 3 m-cy zajde druga ze za 3 lata wiezryc czy nie????

Polecane posty

Gość thinky winky

pragne dziecka staram sie i nic wczoraj znowu okres. dwa tygodnie temu pisalam sms-a do worzki i mi odpisala ze w ciagu 3 m-cy zajde w ciaze i pisana mi jesr dwoja dzieci. dzis pisalam znowu ale do inne j i napisala ze pisana mi jest 2 dzieci 1 dziewczynka drugi chlopiec ale dopiero za 3 lata. jestem zalamana. wierzycie we wrozby sprawdzilo wam sie kiedys cos co przepowiedziala wrozka????

Gość zgielk nocy porannej
ale idiotyzm, wrozka to taki sam zjadacz chleba, ktory potem musi wysrac!!!!!! A na takich frajerach jak wy niexle sobie zarabia buahahahahhaah :D

Gość 1515
kto jeszcze????

Gość franianianiamama
ja byłam realnie u wrozki i mi sie posprawdzało ale smsa bym nie wysłała nigdy

Gość franianianiamama
a pozatym z tego co wiem to odpowiadaja asystenci a nie ta wrozka co niby do niej piszesz i to wyglada tak ze nawet jakby 70cio latka napisałaz to jej powiedza ze zajdzie przykro mi ale taka jest prawda

kupiłam kiedyś uzywany telefon i w archiwum smsów były smsy od wrózki usmiałam sie jak bóbr :) nie wiem czy poprzedniej właścicielce(?) spełniły sie te wróżby no ale na doła działały niezle - przynajmniej mozna sobie poprawić humor tymi bzdurami

Gość kto jeszcze
????????

Gość Sofia1970
Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam.