Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mexi

Odstawiłam pigułki - 3 cykle normalne, a teraz brak okresu!!!

Polecane posty

Wiem, że takie tematy były. Wyczytałam jednak, że dziewczynom bezpośrednio po odstawieniu spóźniał się okres. Ja jednak 3 pierwsze miałam ok, cykle 30 dniowe, ale bezowulacyjne. Teraz jest już 36 dzień cyklu, a miesiączki ani widu ani słychu. Także i teraz raczej nie miałam owulacji, ale jakiś taki dziwny śluz, który wyglądał jak rozrzedzone mleko. W ciąży raczej nie jestem. Kiedy ten okres się pojawi, bo zaczynam się martwić? Czy ktoś tak miał?

ja tak miałam po odstawieniu,miałam problemy z regulacją cyklów,chodziłam do ginekologa,długo moj organizm sie oczyszczal z pigulek ,ale chwała Bogu juz jest dobrze od 3 lat,a trwało to w moim przypadku,az do roku niestety;/ Juz wiecej nie bede sie tym faszerowałaNie utyłam pod odstawieniu,a raczej schudłam ,mimo ze podczas brania tez nie tyłam,okazało sie ze za mocne mi dawał wczesniejszy ginekolog trojfazówki o nazwie triqullar bodajze;/ wkoncu trafiłam do dobrego lekarza i mi pomogł Mam taką zraze do pigułek anty,ze juz chyba wiecej nie zdecyduje sie na taka metode antykoncepcji Złgoś sie do ginekologa dobrego i zwyczajnie zapytaj ,porozmawiaj ,dowiedz sie jak twoj organizm reaguje na odstawienie w przypadku miesiaczek pozdrawiam;)

Do Niegrzeczna: dzięki za odpowiedź. A co robiłaś, żeby wywołać okres? Brałaś jakieś tabletki od gina czy może sam przyszedł, no i jak długo czekałaś? Bo ja miałam przez piguły problemy i nie chciałabym znowu czegoś brać na wywołanie. A piguły to największe gów.. jakie w życiu brałam. Nigdy więcej!!!

Help czy ktoś jeszcze jest w stanie mi pomóc, opisać swoje doświadczenia?