Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona a niedługo żona

Czy tylko ja myślę, że to jest bezczelne??? A może dziś to norma???

Polecane posty

Gość sam1
Autorko mysle ze jestes bardzo wscibska i zazdrosna, mam rownierz nadzieje ze twoj chlopak przejrzy na oczy i zacznie cie zdradzac z normalna dziewczyna. Co cie to za przeproszeniem k...wa obchodzi. Chyba nie masz wlasnego zycia ze interesujesz sie innymi. Takie zazdrosnice jak ty to trzeba tepic i to szybko. Jeszcze bedziesz miala zle w zyciu przez ta twoja chora glowke. Do reszty podobnie myslacych do autorki glupich kwok: Co wy wiecie o zyciu tej dziewczyny.Kto wam daje prawo myslec jak zajebane paniusie. Rodzice was wychowali z mleczkiem pod noskiem i lalka przy dupie i sie madrzycie. Moze ta dziewczyna wlasnie tam czuje sie lepiej, moze jej ojciec zneca sie nad jej rodzina i nie chce tam wracac. Moze ona w tym domu czuje sie bezpieczna,moze ona nie ma domu. Moze jej rodzina nie zyje. A MOZE POPROSTU ONI SIE TAK KOCHAJA ZE CHCA JUZ MIESZKAC RAZEM ALE JESZCZE NIE MAJA NA TO WYSTARCZAJACO PIENIEDZY I JEGO MAMA POZWALA JEJ MIESZKAC Z NIM W JEDNYM POKOJU. To wszystko miesci sie w jedno zdanie. GOWNO WAS INTERESUJE CZYJAS DZIEWCZYNA, ZAJMIJCIE SIE WLASNA DUPA.

Autorka :Bywalcy uwielbiają krytykować autorów. Lepiej się czujecie jak kogoś obrzucicie błotem???? Sama obrzucasz błotem innych i dziwisz się i oburzasz , że ktos krytykuje Ciebie , mieszkanke : Piaseczno jest gminą miejsko – wiejską położoną w centralnej Polsce. Looool , ojjj wsią mi zajechało...sprawdziłem, w krowie gówno nie wdepnąłem , to Piaseczno...tak bardziej na wschód..

Gość a ja powiem tak...
Autorko... to jest sprawa między nimi i rodzicami (Twoim tesciami) których jest dom. Jesli im to nie przeszkadza to nie rozumiem co CIe oburza? Młodzi chca ze sobą po prostu spędzac czas więc spędzają. Przynajmniej mogą doświadczyć namiastkę mieszkania ze sobą. Powiedz mi czy Ty bys nie chciała spędzac jak nawięcej czasu ze swoim narzeczonym? Przecież to jest fascynujące jak sie jest ze swoją miłością (oczywiście na początku :) ) ja na przykład bym czegoś takiego nie zrobiła bo zostałabym pewnie "wyklęta" przez rodzinę to raz, a dwa nie lubie się pałętac po obcym domu. Ale nie widze w tym nic złego

Gość Normalne nienormalne
obojetnie czy to jest normalne czy nie, to nie jest niestety Twoja sprawa, nawet jezeli masz swoje racje to jednak szczypta wscistwa przez Ciebie przemawia, tak na prawde to co Tobie do tego, to nie jest Twoj dom...rozumiem gdyby ten post sama przyszla tesciowa napisala, ale Ty? Czy Ty aby nie chcesz pokazac (zgadzam sie ze jest gdzies zazdrosc o ta dziewczyne) nie chcesz pokazac ze jestes lepsza?

Gość też coś ciekawostki
a Ty Niezacny z jakiego miasta pochodzisz???? pewnie zapleśniały prawiczek 40-letni, co to z mamusią krowy pasie. A wykształcenie pełne podstawowe???

Gość narzeczona a niedługo żona
Niezacny coś Ty niedouczony jesteś. A jaki kulturalny!!! Jak kozie bobki :) Piaseczno jest miastem powiatowym!!! A studia mam nie byle jakie, ale państwowe dzienne i skończone na 5. Denerwują mnie wszelkie objawy patologii, jakie są w moim pobliżu. Warto to chociaż spróbować naprawić. Dziękuję wszystkim biorącym udział w tej zażartej dyskusji. Szczególnie tym NORMALNYM.

Gość a ja powiem tak...
ja myślę, ze za autorką przemawia jednak zazdrość....

:) Jako, ze jestem własnie normalna - nie musisz dziękowac, to całkiem niepotrzebne :) Idź zajmij sie swoim zyciem i bądź szczęsliwa.

Gość tak se pisze
"Denerwują mnie wszelkie objawy patologii, jakie są w moim pobliżu." A najciemniej pod latarnią. ;DDD To jak ty mozesz spojrzec na siebie w lustrze bez zdenerwowania? Poglady prosto z ciemnogrodu to czysta patologia, o omawianiu nieswoich spraw osobistych z kolezankami nie wspominajac.

też coś ciekawostki - tylko przedszkole zaliczyłem łajzo posrana :-P narzeczona a niedługo żona -pajacu zobacz opis na stonie netu tej Twojej wsi - ale Ty znowu mądrzejsza , a normalni wedłóg jakich kategorii..?...pierdolniętej wtracającej sie w cudze zycie, zazdrosnej głupiej dewoty po hehe \"nie byle jakich studiach\" dla kretynów bo na inne nie mogłas się dostac? Sredniej zabrakło ? Tłuk.I jeszcze raz tłuk...loool

Gość buhahahahahahahaha
hehe napisałaś, że bywasz u niego max 3 dni. Powiem szczerze, że jeśli chodzi o zachowanie to 6 czy 3 dni - to w tym względzie bez różnicy. 3 dni to takie samo przesiadywanie jak 6. Jak dla mnie to ich sprawa a nie twoja. A może jej przeszkadza, że ty tam za długo przebywasz? :D

Gość co się dzieje
dalej?

Gość pomijając formę wypowiedzi
Niezacnego, to muszę się z nim godzić-powiedział prawdę autorko

Gość pomijając formę wypowiedzi
zgodzić miało być

Gość normalnie normalny
a c o cie to obchodzi ze ona tyle przesiaduje u brata,jesli jemu to nie przeszkadza??może rzeczywiscie ma kiepska lub nawet patologiczną sytuacje w domu i u niego czuje się po prstu dobrze??jak ja kocham takich "uszczesliwiaczy" na siłe ktorzy to z troski o czyjeś dobro chca dyktować innym z kim się maja zenić,jakiego mają miec chłopaka i z kim się spotykać itp.,wiesz ze jak kozie pomagali to jej ogon urwali?? :D

Gość ale jak tak można
pałętać się po domu obcych? Dziewczyna w ogóle nie dba o swoją reputację. Obrzydliwe

Gość ale o co biega
i w czym problem? i w ogole co Cie to obchodzi?

Gość jakby nie było
u niej w domu to cholera jasna jak tak można? Ty się autorko zastanów, co to za rodzinka, że toleruje takiego dzikiego lokatora

Gość Ale dlaczego ..
niemoralna? :D Narzeczona, czy ty magistar z amnestii masz? Nie wiesz co to moralność? Poza tym-nie u ciebie siedzi. Twojemu facetowi to nie przszkadza, więc gnębisz dalej i chcesz podjudzać innych. To zresztą chyba PROWOKACJA!

Gość ta Beata to chyba Warszawka
one są takie pizdy bezczelne

Gość PROWOKACJA..................

Gość a co myslicie o mojej kumpeli
? ona jak jest u swojego chłopaka to się razem kąpią (nawet jak w domu są jego rodzice i rodzeństwo). Mają po 23 lata. Mi to się nie mieści w głowie

Gość Boisz się że Twój narzeczony
Cię z nią zdradzi?! Moim zdaniem to jest sedno sprawy!!!

Gość a gdzie znajdę autorkę
tematu? Mam problem z podobną osobą. Może autorka już go rozwiązała

Gość byla narzeczona juz zona
narzeczona a niedługo żona mnie nick powalil i te niebylejakie studia do tego dzienne jak takie chore zarozumiale cos moze oceniac innych btw kiedy slub?