Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_21

nie wiem co o tym myslec...

Polecane posty

Od pol roku jestesmy malzenstwem, mamy po 20 pare lat oboje studiujemy ale w oddzielnych miastach, ot tak nam sie ulozyło..Widujemy sie co 3, 4 dni takze nie jest tak zle, jednak jest cos co mnie dreczy:( otoz moj slubny mieszka w akademiku, a wiadomo jak tam sie zye:nocne imprezy, popijawy, kumple dziewczyny itp. Wiem ze on takze uczestniczy w takich balangach, czasami nawet wybiera sie do kumpla na mieszkania i tam razem pija. Kiedys mi o tym sam opowiadal, ale jak zobaczyl ze sie wsciekam to juz nic mi nie mowi i ukrywa przede mna ze chodzi na takie imprezy. Nie chce wyjsc na jakas zazdrosnice ktora 3ma meza pod kloszem ale to strasznie nieznosne uczucie siedziec wieczorem w domu i zastanawiac sie co robi maz:( Nie chce go ograniczac ani mu zabraniac bo podczas ostatniej awantury powiedzial mi kilka slow ze ja to najchetniej bym chciala zeby ze mna siedzial w domu i rozmawial..Przykro mi sie zrobilo i juz sie nic na ten temat nie odzywam, powiedzialam mu niech robi co chce i ze sama tez bede balangowac z dziewczynami! Kocham go bardzo i ufam ale ja wiem co sie dzieje na tego typu imprach studenckich i troche sie boje...

Gość Uważam że ...
masz rację. Macie takie same prawo. Nie powinnaś godzic się na to żeby on chodził na imprezy bez ciebie i koniec, powiedz mu to wprost ... Jak chciał baletować to trzeba było zostac kawalerem :-D

bez przesady! Co am mu zabronnic??? i myslisz ze poslucha? najlepiej gdyby on ci o wszystkim mowil, a ty sie nie wsciekaj. Przynajmniej bedziesz zawsze wiedziec co robi a nie siedziec i sie zadreczac.

Gość Lorlana
Zgadzam się z przedmówcą:D ja również nie godziłabym się na takie zachowania. On imprezuje, a Ty masz w domu siedzieć? To niesprawiedliwe. A faktycznie ma tak daleko do tego miasta, że musi w akademiku mieszkać?

Gość a czemu sie juz
pobraliscie skoro nie mozecie zamieszkac razem? po c Wam ten slub byl?:O a ten text o rozmowie z Toba to byl rozbrajajacy:O normalny maz wlasnie woli z zonka porozmawiac i posiedziec a nie latac ciagle po balangach:O