Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta ale glowa nie ta

co to sa STARE PANNY?????

Polecane posty

\"Znowu w życiu mi nie wyszło...\" Nic mi w życiu tak nie wyszło jak włosy w ostatnim czasie. :-0 Szkoda, że w innym temacie nie mogę być \"na fali\". A tu nic, tylko staropanieństwo i staropanieństwo. :-0 No i co, mam się pociąć na tę okoliczność, czy jak?

Gość poetka zza wiercia
ja mam kolezanke, ktora od mlodych lat miala taki ciotkowaty ciezki charakter, ubiera sie jak jej prababcia. ciekawa jestem czy zostanie stara panna. teraz ma dopiero 26 lat...

Gość hahhahhha
oj przeterminowana ale ty pierdolisz zalosne glupoty.

Gość kielner Zbychu
no bo czy taka kobieta bez cycow albo z takimi jak krostki to nadaje sie na matke ? chyba nie a i malzonek nie ma naczym zmeczonej glowy zlozyc.

Gość ale was duzo
czy tu sa same stare panny? duzo was tu.

Gość ale was duzo
przeterminowana:popieram. Masz świetą rację w tym co piszesz. No i niestety ku niezadowoleniu starych panien- to jest prawda.

Gość poetka zza wiercia
wielkosc piersi nie wplywa na zdolnosci laktacyjne kobiety!!!!!! a poza tym kazda potwora znajdzie swego amatora. moja kolezanka z liceum wyszla za kolege z klasy naszego wspolnego. ona gruba, niska i brzydka. do tego zaniedbana. on wielki, gruby, jakała, okulary denka od butelek, blocha, blocha, blocha.... kilka lat po skonczemiu liceum sie spikneli i dzis sa malzenstwem. a kto ich chcial :D

Gość ale was duzo
a więc popatrz te brzydkie grube mają wielbiciela a te ładne sa segregowane. I..często samotne.

Gość poetka zza wiercia
uroda nie ma wcale znaczenia. do faceta trzeba miec po prostu podejscie!!!

hej Rybka :) no fuckin way:O jak byłem zbuntowanym nastolatkiem kazali mi się ciąć...jak byłem nieszczęśliwym romantykiem kazali mi się ciąć....jako stara panna to ja to pierdolę i ciąć się nie będę ...bo kot by się jeszcze przestaraszył, a robótki ręczne zaplamiły krwią:O

Gość ale was duzo
a te piekne wytapetowane lale nie maja wzięcia. facet woli ta skromniejsza a nie taka wypindrzoną pinde która zamiast domem będzie latała po pabach i mówiła ze nie jest kura domową itp.

A tak w ogole... to mialam dzis od rana zly humor (dowiedzialam sie, ze z wolnego piatku nici... :O ) ale mi przeszlo... No normalnie... ta kafeteria dziala cuda!! :D

Morgaine --> ale po co? :-D Samiec biedronki --> :-) no tak, to chyba przemilczałam, przychodzi w życiu starej panny taki moment, że ciąć się trza. Jeśli sam tego nie poczujesz - Kafeteria Ci pomoże... :classic_cool: A robótki zawsze należy trzymać w wiklinowym, zamkniętym pudełku, celem ochrony przed zniszczeniem - podstawowe braki w wykształceniu. ;-)

Gość wredna malpiszonica
to chyba dobrze ze idziesz w piatek do pracy. skoros stara panna to nie bedziesz miala cazsu na myslenie

Rybka, no jak to po co?! Mozna się zabić, owszem, ale po co od razu dostac zakażenia?! ;)

wredna malpiszonica ---> No wlasnie... Tez fakt... Wlasciwie to bym mogla jeszcze w sobote i w niedziele pracowac... Po co posiedziec z rodzinka przy swiatecznym stole... Przeciez w zyciu liczy sie tylko maz... :O

Gość A CO TO JEST TO
WŁAŚCIWE PODEJŚCIE DO FACETA??????? bo chętnie sie dowiem ;)

Gość wredna malpiszonica
no masz racje, bez meza to seieta nieudane, tesciowej brak i tescia, z ktorymi koty mizna drzec, a tak to nudy, nudy, nudy....

przecież wiesz, że dopiero zaczynam ...ale braki w wykształceniu nadrabiam gorliwością qrwa nagle coś zrozumiałem ....nie mam wiklinowego pudełka-to ten moment do cięcia ? wolałbym nie bo spóźnię się na zajęcia:O

Wybaczam, Morgaine... W końcu skąd mogłaś wiedzieć... ;-) :-) PS. Powiem Wam w sekrecie, że juz trenuję, w sobotę wsadziłam palec między ostrza maszynki Gilette...

Gość wredna malpiszonica
mam kolezanke brzydka z nosem na pol twarzy garbatym mialysmy wspolnego kolege ktory od kilku lat chodzil z dziewczyna, piekna, kreconowlosa laska. byli zareczeni. ale ta brzydalska kolezanka byla do kolegi zawsze bardzo mila, jak mamuska, jak mial problem to go pocieszala, poczieszyla go bardzo skutecznie. ozenil sie z tym brzydalem a nie z narzeczona