Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta ale glowa nie ta

co to sa STARE PANNY?????

Polecane posty

Morgaine - mam na to sposób, może nie najwygodniejszy, ale przynajmniej da się spać - jak usłyszę pierwszego chrapa, to zbieram bambetle i idę do drugiego pokoju na kanapę. Nie wymyśliłam nic lepszego, a spać muszę.

Nie zgodze sie ze sie nie pzryznaja. mam kumpele, ktora zostawil facet po wielu latach, ona czesto placze mi do sluchawki, ze jest sama, teskni za tamnym, chce miec dziecko, rodzine... a niekltore faktycznie , zawziecie dumne i blade. I to sa prawdziwe satre pannyy buahahah

Ale mówimy o samotnych osobach , czy starych pannach niezaobraczkowanych? Jak juz tak koniecznie do seksu sie odwołujecie , to zapraszm na erotyczny , tam pełno zaspokojonych żonatych/meżatek :P:P:P

palce wsadza? gdzie? do nosa pewnie... oj, nieładnie, nieładnie.... a jaki poziom dyskusji... powala na kolana

Ewa>>. my na razie mamy tylko pokój z kuchnią, do kuchni się nie przeniosę, bo ciasna, a łazienka jakaś nieprzytulna :( W przedpokoju natomiast psy sypiają... Jakoś trzeba do czerwca wytrzymać ...

Gość KrajankaP
Jakość---------stara panna to osoba samotna z regóły i przy tym niezaobrączkowana oczywiście.

ja spie w korkach wiec chrapanie czy wlaczony alarm mnie nie rusza. ale co zrobic jak moj maz od czasu do czasu lunatykuje i wtedy dobiera sie do mnie o 3 w noocy i ja musze sie ostro rozbudzic zeby sobie z nim poradzic a on nadal spi. powioedzialam ze go skopie nastepnym razem tak ze mu jajka zgnija. ciekawe czy poskutkuje ;D

Biedna jestem i nieszczesliwa. samotna, przy okazji wredna i zlosliwa... Dobra... przyznalam sie. Teraz mnie pocieszajcie!! :P

Gość kisieczka
osoby samotne to stare panny, stare panny to niekoniecznie samotne bo mieszkają bądz mają faceta ale nie są mężatkami. Proste.

Gość mocz Eustachego
stare panny sa o niebo lepsze od nieszczesliwych mezatek , ktore po orgazmie sie rano zala na swoj los i switanca juz sie nie da zrobic przed pojsciem do pracy. biadola a stare panny to co innego pelne wigoru i nie ubabrane w klopoty codziennosci. a i zaangazowane w lozku sa bardziej cos tak jak ruscy w Afganistanie.

no tak... to najwyżej zatyczki stop, ale jak spać z czyms takim w uchu... nic, tylko trzeba przetrzymać, do czerwca niedaleko, Morgainechociaż... wpadl mi pomysł, noce soraz cieplejsze, może balkon... świeże powietrze :) :) :) no dobra, juz nie wymyślam, poniosło mnie trochę, ale to przez te teksty jakoś tak się rozbawiłam

W temacie wypadania - nie, to będzie bardziej skomplikowane leczenie, mam włos przebadany i wyniki są złe. Się zobaczy. Jak nie - no, to przynajmniej będzie widoczny powód dożywotniego staropanieństwa. :classic_cool: :-D

kocham was i te teksty, ale mam zabawe. na chorobsku siedze i tak mi zabawnie na tym kafe ❤️

Fajnie. Szkoda tylko, że mam uczulenie na sierść psów i kotów :o Miałabym szanse na bycie modelową starą panną, a tak? Ale za to jestem bibliotekarką :D Spełniam standard :D Dla ludzi, którzy wymyślają takie tematy żywię głęboki szacunek. Ja bym nie wpadła na to, żeby zastanawiać się co to są stare panny...;)

Gość jedna taka i owaka.
Nigdy nie byłam w życiu sama,więc trudno ocenić co czują samotne osoby.Mam koleżankę,samotną,wspaniała babka,kiedyś mówiła,ze jest szczęśliwa/pracoholiczka/,jednak w pewnym momencie zdecydowała sie na dziecko,nigdy nie była zwiazana z jego ojcem,nie bierze też alimentów.Ostatnio oznajmiła mi,że ze zrobiła to ,bo czuła,ze samotność zaczynała kołowac jej w głowie,miała wszystko ,ale uznała ,ze tak naprawdę to nie miała niczego.

idę trochę popracować ale zajrzę tu jeszcze, bo topik jest przedni :) pozdrawiam

Gość przeterminowana
jadąc autobuswm zagladam na każdą kobiete znajomą czy ma obrączkę. jak ma to znaczy ze ją ktos chciał za zonę. a jak nie ma to znaczy ze niezdecydował sie nikt na nią. Zepsuty towar, przeterminowany.

Ewa>>>Balkon wychodzi na ruchliwą ulicę, więc świeże powietrze jest tylko złudzeniem, nawet nocą :( A stara panna to charakter, a nie wiek, płeć i stan cywilny. To takie coś, co siedzi nabzdyczone i ma za złe. Wszystkim wszystko. Zupełnie jak mój dziadek - zonaty od 59 lat :D

Gość przeterminowana
niektóre stare panny tak psioczą ze mi jest dobrze ,że niechca dzieci, ze poco im facet...nie mija rok a one juz mają męza , zaciążone. A jednak chca mieć rodzne i szukają. jak juz kogoś poznają nie mija pół roku a one juz mówią ze biora ślub.

a myslicie, ze ktory rog najlepszy do stania z transparentem \"szukam meza\"... zjem tylko drugie sniadanie i wyruszam na lowy :D Amant---> Dobre, czy zle... byleby bylo... Bo ja sie taka samotna czuje i nieszczesliwa... :O Nawet kota nie mam :P

Gość do krajanka itp
wy glupie cipy, troche dystansu do siebie i ludzi, co to kurwa jakas spowiedz? maja wszystkie "stare panny" sie na wasze zadanie zaczac sie bic w piersi? a slyszalyscie o czyms takim jk ironia i sarkazm? ech glupich nie sieja, sami sie rodza.

Gość stare panny to
przewaznie ladne opakowanie lecz w srodku towar przeterminowany.

ja nie zawsze nosze obrączke wiec czasami jak mnie ktos widzi to jrestem ptrzeterminowana i z odrzutu a czasemm nie!!!!

Gość przeterminowana
hahahah stara panna to charakter? hahahahaaahaahaah to kobieta która jest panna ale juz nie młodą tylko stara czyli w wieku kiedy ma się miec męża a ona nie ma.

Gość przeterminowana
z odrzutu, z drugiej ręki, przeterminowana/:d fajne określenia ale takie są. Dobry towar szybko schodzi z rynku. Śmierdzącego, przeterminowanego nikt nie chce.

bo jest dobrze , dopóki nie pozna się mężczyzny , z którym warto się związać , a to niełatwe.Bo przecież nie każdy XY jest taki swietny.Nie o to chodzi , żeby złapac byle okazję , ale żeby byc szczęśliwym z tą osoba , tak myślę. BTW nie zdecydowałabym sie na dziecko z facetem , którego nie kocham

Orlica, zaczaj się za winklem, drzewcem transpaerntu ogłusz delikwenta, tu trzeba zdecydowania! Jak go ogłuszysz, zawlecz w miejsce ustronne, oddychanie metodą usta-usta, jak tylko zacznie być zdolny do samodzielnego poruszania się, pod pache do do USC ;)