Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta ale glowa nie ta

co to sa STARE PANNY?????

Polecane posty

A jak ma mowic? Samica? Cholera i kolejny punkt ktory mnie skresla z listy starych panien:O Nie wracam do pustego domu:O

Mówię samiec, bo on jest płci męskiej, jakby był żeńskiej, pisałabym samica :D

Gość
może i smutne, ale swoje plusy tez ma :) w końcu utrzymanie męża i dzieci trochę kosztuje :P s i obiadów gotować nie muszę :D

Gość upadłe anioły
ewa 33. jesteś i o tym wiesz. I ciesz sie ze masz faceta który czeka w domu bo jutro moze spotkac inna i do niej pójdzie.

Gość upadłe anioły
wiosenna - typowe hasło starej panny.

życie smutne, piszesz, że rodziny czekają... mogę się założyć, że to Ty czekasz na męża a nie on na Ciebie a na mnie w progu czeka mój kot a nie cztery puste ściany(jesli mamy już liczyć, to jest ich znacznie więcej i współczuję małego lokum)

Gość bbbbzzzdura
Jak niektorzy tu cholernie stereotypami sie posluguja: STARA PANNA- kaktusy, wasy, koty, nieszczesliwa, zrzedliwa i marudna MAŁZENSTWO-bijacy maz, bachor, rozepchana pochwa, brak kasy MAŻ-bijacy potwor, wyniszczajacy sex 5 razy dziennie, gromada bachorow.... itd....

Gość nudne
czytam i czytam wasco raz bardziej mi żal.......was.. Ah jak dobrze ze mam do kogo wrócić i nie bac się ze dziś mieszka ze mną a jutro idzie do innej.Widac facet nie chce ewy 33 skoro nie chce z nią ślubu. cóz moze robić kobieta jak jej facet niechce tylko chce być od tak sobie i daremo bzykać.? nie szanują się.

:D W ogóle nie mam żadnych roślin :D No...mam jedno takie zieloone coś na parapecie w kuchni. Z mięsistymi liśćmi. I ma różowe kwiatki. Muszę nadrabiać nie tylko brak zwierząt ale i roślin, cholera :o Ciężko jest utrzymać reputację starej panny :o

KO , owszem , bo mógłby z połowe prac domowych odwalic :P i po łózko sam by pojechał do diska , czas najwyzszy zacząć szukać:P a wiecie , co mi \"mÓj Samiec\" powiedziała? \"czy mogłabys czasami pozwolic sobie w czymś pomóc?\" Maż mi potrzebnmy tylko do kochania, z całą resztą daje sobie radę sama.A Wam , drogie meżatki?

Gość natura sama sie upomni o mnie
a ja mam meza i obiadow nie pichce wcale.......

Kaktusami martwi się facet, kot martwi się sam o siebie, a ja sie martwię majową obroną pracy. I juz czym innym nie mam sie siły martwić. A w domu czekają na mnie długie pajęczyny {beksa]

---> upadłe anioły, ja myślę, że on już nawet dzisiaj spotkał inną, i to nie jedną, w końcu nie żyjemy na księżycu, ale nie sądzę, żeby poszedł do którejkolwiek, w końcu to mnie kocha, a nie inne :) A jesli taka będzie jego wola... cóż... nie będę mu stawać na drodze do szczęścia i on o tym doskonale wie.

Gość nudne
ewa 33 nie wiesz jakie mam mieszkanie. I nie czekam na męża - on na mnie. Ty jestes smutna bo ci się nie oświadczył i ciebie niechce. masz prawo byc złośnicą. Doskonale rozumiem ból i cierpienie jakie chowasz pod tymi żartami.

Sylwia planuje niedlugo podroz to Ci przywioze kaktusa:D I moze jakiegos kota po drodze znajde:D

Mój mąż mi jest potrzebny często, ale jak mi jest potrzebny, to go dziwnym trafem nie ma... Ma chłop instynkt, jak gołąb wędrowny, cholera!

A co do ślubów, to akurat ja się zarzekłam w drugim dniu naszej znajomości, że jak liczy na ślub, to niech sobie od razu odpuści. Nie odpuścił :)

Gość jad kiełbasiany jestem
a te dalej tu sobie siedzą stare panny? bossse kobiety. Żałosne jesteście bardzo. a co do ślubu. No to prawda ze jak facet nie chce babki to żyją bez ślubu. Jakby się oświadczył pewnie odrazu byście poleciały kupowac sukienkę i welon. To takie teraz wasze gadanie...W duszy macie nerwa ze musicie byc starą panna a nie żoną.

mam 3 koty do rozdania, jakby ktos potrzebował do poprawy imagu: biały, szary i łaciaty, komu komu, bo ide do domu :D

czy dobry humor i żarty są oznaką smutku? coś takiego.... a nick nudne to tryska radością życia, nie ma co...

Gość pipu
a gdzie wy pracujecie stare panny, ze tak siedzicie w internecie o tej porze?

Gość karolcia Miż
jak to jest ze w duszy pragnął mężą a tu mówią ze go niechcą? Moze to on ich niechce? Moje znajome tez tak mówiły - a jak tylko poznały faceta , pochodziły z nim odrazu zapragneły szybko ślubu - i są wyobrażcie sobie szczęsliwymi zonami i matkami i nawet maja męża który nie pije wódy i nie bije tak jak to się uwaza. jednak mozna być szczęsliwą mężatką.

Gość nawijam makaron na uszy
a myszoskoczka ktos chce??????????? zamiast kota?

Gość nudne
Ewa33 Mój nick nudne odnosi sie do was. jestescie nudne tak jak i nudne jest wasze szare życie.