Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta ale glowa nie ta

co to sa STARE PANNY?????

Polecane posty

Sylwia_B ---> Bo jest brzemieniem nie do zniesienia... Moze dlatego... :O wredna malpiszonica ---> O no wlasnie!!! Nie pomyslalam o gratisach co sie uzyskuje razem z mezem... Heh... ja biedna nieszczesliwa... pozbawiona rozrywek samiec biedronki ---> To jest ten moment!!! To moze i ja sie zalapie na to ciecie...? W kupie razniej. A ja juz dluzej nie zniose tego brzemienia!!!

Gość A CO TO JEST TO
Hey Krawawa ja tak nie potrafie niestety :P od rau mam wrażenie że facem myśli o mnie jak o idiotce nie mój styl :(

Gość kielner Zbychu
to prawda , ze stare panny szczegolnie te " nieprzetykane " od czasu do czasu to nerwic roznorakich dostaja a i wasy im pod nosem rosna i laduja w psychiatryku? przeciez to jest element poczucia akceptacji , szczegolnie seks i poczucie , ze chlopu jednak na mouj widok staje.

Gość wredna malpiszonica
ktora wiec z tych dwoch kobiet miala WLASCIWE PODEJSCIE??? to zagadka ode mnie dla was

Gość
ha,ha ale się uśmiałam :D Rybka, Orlica, JP jesteście rewelacyjne 👄 ten całus jest typowo lesbijski, w końcu jutro przekroczę trzydziestkę, a faceta brak ;)

samiec --> nie, to jeszcze nie ten moment. Najpierw zdecydowanie trzeba mieć pudełko i pieczołowicie złożyć w nim robótki (no, bo chyba już jakieś masz?... ) Wszak nieodzowną cechą starej panny jest również umiłowanie porządku. Sylwia_B :-)

Krwawa lepiej chodzic razem bo jak nie znajdziemy meza to chociaz sie razem upijemy:D A samej pic nie lubie:O Sylwia jako dlaczego? Bo nie dosc ze stara to jeszcze panna.A co za tym idzie zgorzkniala, zdziwaczala i zaniedbana lesbijka.

A CO TO JEST TO ----> Nie wazne co pomysli... wazne, ze poprosi o reke i w koncu przestane byc stara panna!!! wiosenna ---> 👄 odwzajemniony... w koncu wszystkie tu jestesmy kochajace inaczej :P

Gość A CO TO JEST TO
yeah co prawda to prawda/:P 🖐️

kazia ---> Nie ma takiej opcji. Musze dzis zlapac jakiegos kandydata 😡 bo inaczej przegram zycie :P zgorzkniala, zdziwaczala i zaniedbana lesbijka, trzymajaca kota i uprawiajaca kaktusy :P

Gość
wiecie co jest najgorsze, że rok temu jeden taki chciał mnie \"ocalić\" i się oświadczył :P ale się nie dałam :)

Gość dr pasikonikowa
a ja mam 32 lata i jestem z facetem 9 lat mlodszym,zadbana, piekna i czje sie jak matka polka. Caly czas tempo-obiad, praca, pranie, chociaz moj chlopak mi pomaga ... a jednak stara panna. Ciagle zrzedze, narzekam, pouczam. A mam w zyciu jak w raju. To ze sie jest z kims nie swiadczy o tym ze zmienisz nagle swoj charakter. Ale jestem szczesliwa !!!!!

Krwawa lamiesz mi serce:O No to do bycia pelnoprawna stara panna brakuje mi tylko kota:O Bo cholera kaktusy mam.Nawet duzo ich mam:O Czy pies zachowujacy sie jak kot tez sie liczy?? Ale tak mnie naszla mysl.Moze glupia ale zawsze:O Skoro jestem lesbijka to chyba powinnam zaczac zony szukac? A nie meza?

wiosenna --> oszalałaś?? przecież w ten sposób... PRZEGRAŁAŚ ŻYCIE! 😭 :-0 PS. Hmm, to oznacza, że miałaś narzeczonego, zdeklarowanego, przed 30stką. Nie wiem, czy to Cię nie skreśla z wyciągu starych panien... ;-) 😘

Gość Heniek wywalil jaja na pieniek

Gość wredna malpiszonica
a ja jetsem LESBIJKA mimo ze mam meża i co z tym począć???

kręconowłosa laska mnie urzekła... cholera , zarabiam na moje singlowskie życie i zerkam z doskoku dziewczeta 😘 nigdy się nie całowałam z kobietą , wiec niech bedzie dzisiaj ten pierwszy raz wprawdzie robótki ręczne zarzuciłam jakis czas temu , to w pracy częśto wiążę węzełki , liczy się? też sie nie dałam ocalic , jestem gorsza?

Gość jak mucha sie zjawi minie mrok
❤️ jak mucha sie zjawi minie mrok jak mucha sie zjawi minie mrok zapewne to ciąża jest, ja was pokochalam tyle subtelnego humoru roztrzasac pomagacie uniesienbia letnich skrzydel owada

wiosenna ---> Zgadzam sie z Rybka... Niestety... przykro mi Cie uswiadomic ale PRZEGRALAS ZYCIE!! :O kazia---> Upijemy sie pozniej!! Z radosci!!! Lepiej pic z radosci niz zalewac robaka, nie...?? Jak tylko wyjde z delikwentem z USC to idziemy pic!!! Wszystkim stawiam!! :P Pies sie nie liczy!!! Musi byc kot... Ja to ani kota, ani kaktusow... :O Narazie jestesmy kochajace inaczej - ale posiadanie meza wszystko zmieni :D Zobaczysz - wywalisz wszystkie kaktusy na smietnik!! :P

Gość STARE PANNY
MOZE ZORGANIZUJEMY OGOLNOPOLSKI ZLOT TAKI SABAT CZAROWNIC POD HASLEM: CHLEBA I ORGAZMU.

Wanda podrzuce Ci jednego kaktusa jak chcesz:O Ale jesli wyjscie za maz oznacza wywalanie moich ukochanych kaktusow na smietnik to ja sie nie zgadzam! Tego nie poswiece.Moge zmienic orientacje seksualna ale kaktusow nie dam! Wlasnie sie przegladnelam w lustrze:O Rosna 😭 ale brody na szczescie jeszcze nie mam:D

Kazia, ale mnie się podoba określenie \"panna\"...;) A, że stara...cóż...każdego to czeka :) Ktoś po prostu niefortunnie połączył dwa wyrazy i wielkie halo...;) A poważnie, to może jestem jakaś nienormalna, że nie w ogóle się tym nie przejmuję?

Nie przyznam sie!!! Trzymam sie wersji, ze wasow nie mam!! Jak cos to nawet swiadkow moge powolac :P I w psychiatryku tez jeszcze nie bylam...