Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeta ale glowa nie ta

co to sa STARE PANNY?????

Polecane posty

Sylwia przykro mi ale wychodzi na to ze jestes nienormalna:O Zycie sobie rujnujesz, zapuszczasz wasy i sie nie przejmujesz? To jest nie do pomyslenia:P

Dzięki. Dobra jestem nienormalna :D A czy będę bardziej nienormalna jeśli powiem, że tym też się nie przejęłam? :D

Ja mam deficyt w kwestii orgazmów!!! :o Czy może to być spowodowane obecnością kota i kaktusów w domu? :D

Gość
no faktycznie chyba przegrałam życia :( no, ale rok temu to byłam jeszcze młoda i głupia nie skreślajcie mnie chociaż z listy starych panien, chcę gdzieś przynależeć 😭

Gość kielner Zbychu
a czy kot nie jest w stanie cos zaradzic w kwestii orgazmow lub pomoc? bo faktycznie na kaktusy to ciezko w tej materii liczyc.

Morgaine , no to jestes trendy , to teraz modne miec takie problemy nie mam ani jednego kaktusa. :o no chyba , ze policzymy moje łydki dzisiaj :P i wąsów tez nie mam

Wiesz, za błędy młodości trzeba płacić... ;-) Ale z drugiej strony, ze względu na tę młodość \"durną\" można Ci chyba wybaczyć. Wszak błądzić jest rzeczą jak najbardziej ludzką.

I pomyslec, ze tez jako mloda i glupia wzielam i zrezygnowalam z propozycji nie do odrzucenia... :O Na samo wspomnienie teraz rwe sobie wlosy z glowy!! Teraz pierwszy lepszy jaki sie napatoczy bedzie moim mezem!! :P

cze Ja byłam starą panna dłuugo i bardzo żałuje, że wpadłam na pomysł, żeby zmienić ten stan rzeczy i przestać nią być, ale teraz jestem starą panną z odzysku :p

Gość nudne
rozmawiacie o wąsach, kaktusach, kotach, żarujecie sobie..no tak cóz pozostało czy moze mam rozumiec ze to sa tematy poruszane przez stare panny nie mające innych zmartwień? Męzatki mają inne problemy . Teraz widac jak sie zyje starym pannom/

Jakość>>>> Ja nie chcę być trendy!!! to takie oczywiste :( Orlica>>> zwłaszcza, ze kaktusy hoduje mój samiec.... to by wiele tłumaczyło :D A propos, to widziałam kiedyś wibrator w tej formie, w doniczce miał baterie :D Może się zaopatrzę....? i postawie na parapecie:D

Pewnie, bo fajniej sie martwić, że mąż stłukł znowu i jakoś te siniaki trzeba schować, niż o kota i kaktusy, prawda?

Gość wyemancypowana pieknosc
a po co Wam kobiety mąz bachora zmajstruje to Wam uroda sie zepsuje cycki od karmienia obwisna , cipa sie rozbedzie od porodu a i z czesci luksusow trza bedzie zrezygnowac bo bachor drogi . a przeciez luksusow jestescie warte. co nie?

ko :D Nie dość, że nienormalna, to jeszcze kłamczucha, tak? :D Zbieram punkty :D Muszę nadrabiać przez te koty ;)

Gość życie smutne
do nudne- rozmawiają między sobą i żartują sobie z tych kotów a w gruncie rzeczy maja tylko te koty nic więcej i to jest smutne. Mi tez smutno jak je czytam. Żal minawet ich. Dziś po pracy wrócą do pustych ścian(do kota i kaktusów). My natomiast do rodzin które czekają.

Gość
stare panny mają być nudne, jest tuo ujęte w statucie organizacji, więc się nie dziw :P

Gość życie smutne
jedna mówi o swoim facecie samiec. :O

Nie było mnie krótko, a tu topik wystrzelił jak bambus :) Wyczytałam, że jestem zepsuta w środku i zgniła... i mam wąsy... kurna, wywąchałam się tu i ówdzie, jakoś zgnilizny nie czuję... wręcz przeciwnie, wąsów też nie widać... Nie, no to ja już w końcu nie wiem, czy ja jestem tą starą panną, czy nie

Sylwia_B ---> Sciemnianie i udawanie to ostatnie co Ci zostalo, bo... PRZEGRALAS ZYCIE :O Kurcze, a moze ja mam jednak gdzies kota... Musze dzis dokladnie poszukac... Bo jak mowicie, ze mam to napewno tak jest... Moze przy okazji jakis kaktus sie znajdzie... :P z bateria ;)

Gość wyemancypowana pieknosc
a zakonnica to ksiadz samiczka.

Gość upadłe anioły
a mnie dziwi że tak żaryują sobie stare panny w konkubinacie bąz narzeczone z tymi starymi pannami naprawde samotnymi. Te pierwsze maja faceta ate drugie nic, cisza, kot, kaktus, pustka. No ale patrząc na to i na to:) stara panna i ta i ta.

no to moje problemy -wybór 2 funduszu leasingowego -krótki kredyt operacyjny-który bank - rozpisac przetarg otwarty , psia mac -zatrudnic pracownika na szybko -czego znowu chce ten cholerny urzą skarbowy -poza tym z praca na bieżąco też trzeba zdążyc- łózko kupic we wtorek psu badania potórzyc prezent na chrzest kupic mieszkania do kupienia zacząć szukać