Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 grissy

Tatua偶e -jestem przeciw

Polecane posty

Go艣膰 grissy

nie rozumiem po co robi膰 sobie tatua偶e. To tylko "brudzi" sk贸r臋. Wpuszczanie jaki艣 barwinik贸w chemicznych w cia艂o. To nie wygl膮da ani 艂adnie ani sexownie. Raczej ku....sko, powoduje 偶e sk贸ra jest jakby starsza. Nie wyobra偶am sbie mie膰 czego艣 na sta艂e na sk贸rze. Sama bardzo dbam o cia艂o, balsamy, kremy oliwki i 偶adnego tatua偶u bym sobie nie zrobi艂a... Czego to g艂upie dziewczyny nie zrobi膮 by sie podobac, a taki tatuaz i tak nie spodoba sie prawdziwemu przystojniakowi z klas膮 tylko jakiemu艣 zakomleksionemu harleyowcowi....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ty sie chwalisz czy sie zalisz
? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 nienawid偶e tatuazy
dla mnie to maj膮 je tylko tanie panienki, kt贸re w inny spos贸b nie potrafi膮 zwr贸ci膰 uwagi na siebie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brister
..no ja jak widze kobiete z takim czyms na ciele wygrawerowanym to odrzuca mnie na odleglosc. mam wrazenie ze jeste nieswieza, dla mnie to niekobiece i asexualne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Juana
:) Ja uwielbiam tatuaze:) Mam ich kilka i bede miala jeszcze wiecej:) Sadze, ze piszac o przystojniakach z klasa mialas na mysli raczej przystojniakow z kasa:) Ja wole facetow, ktorzy maja jakas pasje- inna niz zarabianie pieniedzy:) Chociazby i takiego harleyowca- nie wiem czemu sa wg. Ciebie zakompleksieni...heheh Nie zrobilam swoich tatuazy by zwracac nimi czyjas uwage:) Na codzien nie sa widoczne :) Zrobilam je dla siebie bo uwazam, ze tatuaz to forma dziela sztuki:) Ja natomiast nie znosze szpilek:) Nie wiem jak mozna chodzic w czyms co tak "wykoslawia" stopy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatuaze-dzie艂o sztuki...
ale sie usmialem???/pewnie nale偶ysz do tych co disco-polo uwa偶a za muzyk臋 z "wy偶szej p贸艂ki":-D

Udost臋pnij ten post

No widzisz laska, Ty sobie wklepujesz, smarujesz i dobrze. Ja te偶 (jak przedm贸wczyni) mam tatua偶, co nie przeszkadza mi w dbaniu o siebie. Poza tym mam te偶 m臋偶a (tatua偶 zrobi艂am jak si臋 ju偶 znali艣my ), kt贸ry nie jest harleyowcem, ale przystojnym, warto艣ciowym m臋偶czyzn膮. Jedno Ci napisz臋 na koniec. 呕eby zainteresowa膰 sob膮 m臋偶czyzn臋, trzeba nie tyle mie膰 nieskazitelne i idealne cia艂o, co poprostu MIE膯 W G艁OWIE TROCH臉 OLEJU!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale tu nikt nie mowi o oleju
w g艂owie, sprawie inteligencji, itp. tylko o fakcie nanoszenia na cia艂o jaki艣 idiotycznych wzor贸w. Nie myl temat贸w, bo chyba w Twojej g艂贸wce brakuje oleju...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bosmaan
mysl臋 偶e chodzi艂o autorce jednak o faceta z klas膮. Ja mo偶e nieskromnie , uwa偶am si臋 za takiego i rzeczywi艣cie dla mnie tatua偶e, r贸偶owe bluzeczki , pasemka, tipsy-to co艣 niegustownego, sztucznego i obciachowego. Tak strasznie chcecie sie podobac a tu nic.

Udost臋pnij ten post

Proponuj臋 przeczyta膰 ca艂o艣膰 mojej wypowiedzi, zrozumie膰 jej sens (je艣li trzeba to ze s艂ownikiem) i nie czepia膰 si臋 s艂贸wek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzynkaa
ja mam ich 4 i jak zrobisz jeden to chcesz wieciej, wueilbiam tatua藕e:) w przysz艂osci bede mia艂a swoje studio

Udost臋pnij ten post

Czy tylko dziewczyny z tipsami, w r贸偶owych bluzkach i tlenione na blond nosz膮 tatua偶e? Je艣li tak s膮dzisz, pope艂niasz b艂膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to fakt
tatuaze nosz膮 tylko "specyficzne" panienki - te na "nie"oczywiscie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandorsi
dla mnie skora powinna byc przedwwszystki czysta g艂adka nawilzona i zadbana zadnych tam tatuazy. ciekawe jak bedziecie wygladac za 20, 30 lat. babcia z tatuazem....jak recydiwistka z wiezienia:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Juana
do ----> tatuaze- dzielo sztuki... Widac, ze malo wiesz o tatuazach i o sztuce:) Poza tym cos Ci sie pomylilo- tatuaze pojawiaja sie raczej u fanow innej-prawdziwej muzyki:) fani disco-polo czy techno jesli maja tatuaze- to chyba jakies naklejane z gum do zucia :O Co do mezczyn i pielegnacji ciala- to podpisuje sie pod tym co napisala Akna81.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geeeeeeeeeemp
a mi sie zdaje ze coniektorzy tu zazdroszcza tatuazu z roznych przyczyn 1 z nich to napewno b贸l i wytrzyma艂osc, odwaga!!!!! takie moje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhikk
no tak sa gusta i gusciki. Jedni beda jezdzic mercedesami inni maluchami. Tak jest z tatuazem, tylko plebs takowe posiada,a dziewczyny z tauazem ohydaaaaaaaaaaa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Juana
ehhikk Coz:) Jednemu imponuje "skora,fura i komora" innemu cos innego:) Wole byc plebsem z doktoratem niz "elita" z niepelnym srednim;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zinol
a czego tu zazdroscic?smieszny i 偶alosny jestes! Mo偶na zazdroscic, wykszta艂cenia, sukces贸w w zyciu, szczesia ale tatuazu??smieszny jestes! KAzdy mo偶e zrbi膰 tylko nie kazdy chce. Bo nie kazdy jest tak膮 p艂ytk膮 tandet膮, kt贸ra potrafi sobie jakies paskudztwo zrobi膰 na ciele. Dla mnie wszyscy z tatuazami to brudasy

Udost臋pnij ten post

Ka偶dy ma prawo do swoich gust贸w. Natomist nie rozumiem, po co tych o innym gu艣cie od razu obra偶a膰? Mnie nie podobaj膮 si臋 kolczyki w twarzy ( z wyjatkiem nosa ;) ), ale nie widz臋 powodu, dla kt贸rego mam obra偶a膰 kogo艣, komu to si臋 podoba. A ju偶 na pewno nie widze powodu do zak艂adania topiku pod tytu艂em - kolczyk w brwi - jestem przeciw. Bo co kogo obchodzi, 偶e jestem temu przeciwna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Marii
tylko ze plebs nigdy doktoratu nie zrobi, nawet sredniego wyszta艂cenia nie zdobedzie bo to za trudne dla ciebie. Ledwi podstawowe bedzie mial...no i tatuaz..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do geeempaaaaaa
buahahahah, no kolego to straszny cienias z ciebie. Ja robi艂em sobie tatua偶 i to dosyc o bszerny i mnie wogole nie bola艂o wiec o jakim bolu ty m贸wisz ch艂opczyku;-)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja dzisiaj pog艂aska艂am
jamnika. wy jestescie tchorzami, nigdy byscie tego nie zrobili i mi zazdroscicie bo nie jestescie tacy odwa偶ni:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Juana
do ---> do marii Nie wiem kogo uwazasz za plebs? Kietujac sie tym co napisal ehhikk potraktowalam jako "plebs" wszystkich, ktorzy nie posiadaja mercedesa:) Ja wywodze sie z klasy sredniej- i nie jestem posiadaczka tegoz samochodu. Kierujac sie logika ehhika-uznalam siebie za jedna z przedstawicielek tegoz "plebsu". Jestem wlasnie w trakcie studiow doktoranckich wiec jak widac niemozliwe czasem jest realne;) Moje tatuaze maja dla mnie symboliczne znaczenie:) Nie przejmuje sie tym jak beda wygladaly gdy sie zestarzeje - bo gdy bede miala 80 lat sadze, ze nie bede czula potrzeby obnazania publicznie swojego ciala :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do marii jakiejs tam
to by艂o g艂upia babo w przenosni a nie dos艂ownie. Chodzi艂o mu / jej/ o to ze skoro ktos lubi tatuaze to tak jakby powiedzial "a ja wole maluchy" a ktos kto nie lubi tandeciory to lubi cos z wyzszej po艂ki czyli w tym momencie "mercedesy" jezu ale te babska niekumate

Udost臋pnij ten post