Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa śniegu

Po co ćwiczyć po 23 ej?

Polecane posty

moze wczesniej nie maja czasu...moze teraz sie od[prezaja i ich to relaksuje...skoro macie otwarte o 23 to znaczy ze klienci tak chca i nic na to nie poradzisz...moze jakas muzyczka pomoze?:-)

bo ludzie lubia zatrowac innym zycie... i mysla ze oni sa najwazniejsi...co jest nie prawda... ktos im nagadal glupot ze klijent ma zawsze racjie..a to g...prawda

ja tam teraz w ogóle nie mysle o cwiczeniach...raczej o mieciutkiej podusi, kołderce i moim Misiu obok, który juz smacznie spi:-) No ale jak sie znajduja takie \"oszołomy\" co to cwicza o 232 to trudno...chyba nic na to nie poradzisz i im tego z głowy nie wybijesz:-)

Gość ojokojkjds
a czemu są niezdrowe? Nie znam się na tym i jestem bardzo ciekawa? To kiedy najlepiej ćwiczyć? :)

niezdrowe są dlatego ze organizm o tej godzinie już spi....juz konczy swoj dzien tak samo jak powinnismy my go skonczyc i sie połozyc i odpoczac, a nie go forsować jeszcze dodatkowo:-)wiec cwiczenia zeby schudnąć w nocy - odradzam bo pewnie marny efekt:-) Tak samo jak nie powinno się jesc w nocy bo organizm bardzo wolno spala i pracuje:-)

Gość ojokojkjds
dzięki królowo :) Nie wiedziałam o tym i ze względu na tryb życia zawsze ćwiczę wieczorami... Między 21 a 23, zależy :P Kurcze, tylko że rano to ja nawet nie mam czasu, żeby gazetkę przejrzeć a co dopiero ćwiczyć :( Wstaję albo o 5.30 albo o 7........

Gość a taki jeden ...
nie lepiej sie w tych godzinach seksić?

ale o 5:30 to chyba nie polecam...za wczesnie raczej, bo organizm tez musi sie obudzic:-) Mam nadzieje, ze ci zaraz ludzie poucieklaja stamtad i bedziesz mogła isc spokojnie do domku...a jak nie to ich postrasz ostra muzyką:-) albo załóż słuchawki na uszy...albo...pocwicz razem z nimi:-) hihihi Pozdrawiam

Gość ojokojkjds
seksić to się można i przed i po, a nawet w trakcie :P Ale nie o to tu chodzi ;)

Gość a taki jeden ...
bo ja tylko o jednym :P

a taki jeden-----> racja...sex to chyba najlepszy sport, bo potrafi rozruszac wszystkie partie miesni, nawet te najbardziej zastałe i leniwe:-) polecam :-) od tego naprawde sie chudnie i spala sie zbedny tłuszczyk:-)

mozesz zrobic zwarcie w instalacji elektrycznej... hihihi i wyjda bo swiatla nie bedzie...hihihihi...ja kiedys prosilam tak w duchu o to i nam kiedys odlaczyli prad na 3 godziny i lokal zamkniety...

takie to zycie...ja w tej chwili dała bym wszystko za taka prace w siłowni:-) no ale cóż... Mam nadzieje, ze jakos sobie dasz rade z tymi nadgorliwymi...pomysl wiec o tym co cie czeka w domku...moze jakas mila kapiel...herbatka lub to co lubisz...:-) a moze ktos czeka ??

Gość a taki jeden ...
jak coś takiego w domu czeka to w robocie normalnie wszystko można znieść...

a taki jeden ----> znow jestem gotowa sie z toba zgodzic...nie ma to jak pomyslec o tym co cie spotka milego juz za pare chwil...łatwiej jest wtedy przetrwac najwiekszy kryzys w pracy, nawet po 23...:-) Ja sie juz kłade spaciu...a jutro jest nowy dzien...:-)

Gość Panterka84
ale sie oburzylam ,no niezle p...nie ,pewnie ze sie chudnie,ja pracuje po 14 godzin za biurkiem,cwicze od 22 codziennie w klubie lub na dworze ,schudlam dzieki temu 2 rozmiary i mam naprawde ladnie wyrzezbuiona sylwetke.Zyjemy w takich czasach gdy praca,nauka,dzieci dom-zajmuja nam tyle cazsu ze ciezko znhalezc chwilke na sport cdzy jakies przyjemnosci o normalnej porze,dlatego wlasnie silownie sa tak dlugo czynne(chyba wiedzialas w jakich godzinach bedziesz pracowac jak podejmowalas sie tego stanowiska)

Ja tez wole woieczorem niz rano ;) Rano ja sie do zycia nawet nie nadaje :P A poza tym na czczo nie lubie :D Po 23 tez czesto :D

bo lubią zawracać głowę. tacy są ludzie. a po co chodzą do lekarza i uprzykrzają życie rejestratorkom, które najchętniej malowałyby paznokncie i piły kawę, zamiast robić głupie zapisy i telefony. ćwiczą po 23 bo nie mają co robić w domu, bo się boją tam wracać bo w domu śmierdzi i straszy