dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 dziś w nocy wogole nie spałam. Nie mogłam usnąć a teraz padam z nóg:( jaka może być przyczyna? czuję się katastrofalnie wyczerpana:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 ledwo na oczy patrzę. Może to ta pogoda? u mnie na wschodzie deszcz pioruńsko leje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobita...... 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 ja też mam ten problem....ale ja znam powód mojego dzisiejszego padania z nóg.... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nika261 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 ja dzisiaj też mam już szczerze dość. Mam wrażenie że za chwile zasnę. Za oknem cały czas się chmurzy, a ja muszę siedzieś w pracy do 15, a chce do łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 trabka nie ma nog:o :D ja poszlam spacpo drugiej prawie o 3ciej i wstalam o 8mej jestem wyspana nie padam z nog ani na ryj kawe sobie zaraz strzele druga bo lubie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 ojj..ja chyba też ale mleka nie piję, a Ty setunia z mlekiem ta kawka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 trabeczko ze smietanka sypana -jesli pije fusiasta a rozpuszczalna z mlekiem ale czasami pije czarna z cukrem tez pycha :) ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarzembina_czerwona 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 ja tez lece z nóg na łeb i szyje:-( :-( !!!spałam może z 7 godzin!!!niby dużo ale wczoraj miałam maratoński dzień!!!pozatym w ciągu kilku poprzednich nocy mało spałam i jestem mega bardzo przeziębiona!!!!ja też chyba walne sobie kolejną kawę!!!musze wytrzymac jakoś do 15!!!:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach