Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestia

Czy uważacie ,że jesteście równi?

Polecane posty

Gość Nestia

Czy uważacie że jesteście na równi np. z biednym rolnikiem z Rumunii i np.biedną sprzątaczką z Nigerii? Czy może z racji dobrego wykształcenia i pochodzenia uważacie się za lepszych?

Gość Nestia
bo ja np: jestem karlicą i ten temat bardzo mnie nurtuje (Was też by nurtował gdybyście mieli 105 cm wzrostu) :-o

Gość marysia za życia błogosławiona
nie będę owijać w bawełnę czasem czuję się gorsza od niektórych moich znajomych, których podziwiam i bardzo szanuję za sposób bycia i inteligencję a czasem jak rozmawiam z jakimś totalnym kretynem, który nie rozumie nawet co do niego mówię, mimowolnie czuję się lepsza.

Gość orwell
Wszyscy jestesmy rowni!!!!!!! ...ale niektorzy sa rowniejsi :P

Wszyscy jesteśmy równi. Tak uważam i zdania nie zmienię szczególnie z uwagi na fakt, że teraz każdy chce być uważany za ważniejszego i czuje się lepszy od innych. Widzę to na każdym kroku i nie mogę tego pojąć jak ludzie są zadufani w sobie...

Gość kompa
do a ja mam 26 lat Dlaczego? Każdy gdzies ma swoją drugą połowę, no chyba ze tego nie chce.

Gość uczestnik parad rownosci
och ach witam naszych . coraz wiecej "RÓWNYCH" niebawem wszyscy bedziemy rowni i pojdziemy w marszu rownosci. ach przyszloscjest jasna - przyszlosc to Równi.