Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarusia

KTO CHODZI NA PIELGRZYMKE DO CZĘSTOCHOWY??

Polecane posty

Gość ja bylam
tez 4 razy z gdyni szlismy ok 600km w 16 dni,bardzo mile wspominam,nie przeszkadzaly pecherze ani zmeczenie to bardzo piekne przezycie naprawde dla wswzystkich teraz bym nie poszla bo nie moge rzucic palenia a tam nie wolno zapalic ani jednego papierosa,zreszta mam dziecko i nie moglabym go zostawic ale jesli ktos ma mozliwosc to naprawde zachecam,to wspaniale przezycia,nie do zapomnienia nigdy🌻

Gość stoliczek
Ja też słyszałam, że sex i alkohol to norma na pielgrzymce :). Nawet znam taką jedną co zaciążyła na tej wyprawie :D:D:D.

Gość stoliczek
Była rzeczywiście na pielgrzymce, bo fotki pokazywała i ogólnie podjarana była, że tak fajnie i wogóle. No, ale pamiątkę ma na całe życie, po tej zajebistej pielgrzymce :P. Gorzej z pielgrzmem który ją pyknął ;)

No niestety, byłam już bardzo blisko decyzji, ale zobaczyłam na termin i plany runęły, nie pasuje mi. Choć jest jeszcze maleńka szansa :), w czwartek się wszytko wyjaśni.

Gość olenka153
ja dopiero byłam dwa razy ale w tym roku równiez ide, wychodzimy 5 sierpnia i idziemy 9dni. Jest super...

Gość tarusia
a kto chciałby się przyłąxczyć do na czyli mnie i mojej koleżnaki.żeby było razniej i łatwiej.z warszawy,a grupa obojętna.pozdrawiam

Gość Mnie zawsze zastanawiało
dlaczego tak mało sióstr zakonnych i księży chodzi na pielgrzymki ? Nigdy przenigdy nie spałabym w stodole.

Gość uuuuupppppppppppppppppppp

Gość Izunieczka
Zapraszam serdecznie na pielgrzymki do Czestochowy...Moje Kochane Miasto...:) Pozdrawiam wszystkich....

Gość gggggggggggggggggg
dziewczyny prosze pomozcie, jakie rzeczy zabrac na pielgrzymke??? ide na 100 % pierwszy raz w zyciu, i nie mam zielonego pojecia co tam jest potrzebne, a ide z chlopakiem, to on mnie namowil...bardzo prosze o jakas liste, naprawde mi sie BARDZO przyda...pozdrawiam

cos nieprzemakalego i najlepiej nie parasol bo jest nieporeczny:) i cos na slonce jakis krem z filtrem bo nie wiadomo jaka bedzie pogoda...napewno kilka par butow bo jak bedzie padac to ci pzremokna i co wtedy juakis plastere na odciski, bbandaz i masc na jakies nadwyrezenie to sie abrdzo czesto dzieje...

Gość Siostra pielgrzymkowa
Skąd te pomysły o jakimś alkoholu itp? Pielgrzymka to najlepsza forma rekolekcji jaka moze byc:)