Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina l.

woda w wc

Polecane posty

Gość porcelanowaą
marcelinko daj sobie już spokój z tym kibelkiem idz do domu i tam sobie odkręć spłuczkę napewno się da, kup sobie tę kostkę barwiącą a gwarantuję że będzie woda niebieska, powodzenia

Gość marcelina l.
pa lalo malowana. Porcelanowa powiem tak. Mówiłas na początku ze na spłóczce jest to metalowe srebrne kłółeczko które się wciska tak? jak wciskam je to sie woda spółókuje. tak? tak tak więc nacisnełam mocno przekręciłam i podnosze pokrywke i nic. nadal siedzi mocno. Musi miec ślruby ukryte po bokach pewnie albo ta spłóczka jest inna niz Twoja.

Gość porcelanowaą
napewno nie ma żadnych śrub, jeżeli ta spłuczka jest z tych nowych, a nie z tych starodawnych ale jak jest porcelanowa to pewnie tak, może po prostu robisz coś nie tak. jeżeli nacisniesz ten guzik to palce trzymaj dalej w tym samym miejscu i przyciskając w dalszym ciągu kręć na pewno się da

Gość malowana lala24
ze tez masz jeszcze cierpliwosc jej tlumaczyc

Gość marcelina l.
malowana lala a jednak jestes tu?

Gość porcelanowaą
z początku się denerwoawałam tym tłumaczeniem ale teraz mnie to po prostu bawi i smieszy , a jak ta marcelinka ma jeszcze cierpliwośc stać przy tym kibelku i to w dodatku nie swoim

Gość malowana lala24
to faktycznie zabawne rozpisywac sie na ten temat do tego stopnia, ze juz powstaly trzy strony, a nasza marcelinka jeszcze nie doszla do tego, jak umiescic kostke w tej jakze skomplikowanej spluczce:P

Gość doktoluk
Mój przypadek; trzeba było wcisnąć okrągły przycisk do mniejszego spłukiwania i w tym momencie wyciągnąć do góry ten przycisk w kształcie półksiężyca a później ten okrągły i ukazywała się śrubka (odkręcenie jej nie wymaga fachowego sprzętu) która była ukryta pod spodem po jej odkręceniu można już podnieść pokrywę:)

Gość _brunetka_
w końcu konkretna odpowiedź na konkretne pytanie, a tym paniom ktore po prostu tylko podnoszą wieko i wrzucają kostkę życzę powodzenia!!!!

Gość gość
Nie trzeba tego odkręcić. Wystarczy tylko przekręcić tą pokrywę w którą kolwiek stronę i już