Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina l.

woda w wc

Polecane posty

Gość porcelanowaą
idz do sklepu chemicznego i poproś o taki krążek kosztuje grosze, praktycznie w każdym można kupić

Gość marcelina l.
::::D moja spłóczka ma krążek . Przecież naciskam ten srebrny krążęk by spłukac wodę:d.

Gość porcelanowaą
chodzi mi o krążek ten niebieski, a Tobie niewiem o jaki chodzi

Gość malowana lala24
musisz zdjac ta pokrywke u gory gdzie sie zbiera woda i tam wrzucic krazek barwiacy

Gość marcelina l.
u ciebie krążek to ta kosta zapachowa tak? bo ja pisałam ze krążek wcisnełam(ten okragły srebrny spłukujący) przekręcałam i nic. I nie dało sie podnieśc tej pokrywy.

Gość malowana lala24
musi sie dac podniesc nie ma rady zeby bylo inaczej

Gość porcelanowaą
kostak zapachowa to kostak którą się wiesza na sedesie, a Ty chcesz mieć ponoć niebieską wodę, to ta substancja barwiąca wygląda właśnie jak krżaek hokejowy tylko niebieski papapapapapap

Gość marcelina l.
no ciągle mówię ze próbowałam i nie da się podnieść. ni emoge jej wyrwac bo tak się trzyma jakby była przyśrubowana tym krążkiem srebrnym który naciska się by woda się spuszczała.

Gość porcelanowaą
poproś kogoś jakiegoś faceta niech ci pomoże, bo napewno da sie odkręcić , bo jak tak dalej pójdzie to spędzisz tam cały dzień w tym kibelku.

Gość marcelina l.
nie ma facetów tu. sama jestem i juz 3 raz tam odkręcam i nic. Barwnik się skończy szybciej od wciskania tej spł€czki.

Gość malowana lala24
to po co ja odkrecasz?jak wrocisz do domu to sprobuj zdjac u siebie pokrywke i wrzuc tam kostke

Gość sfsdf
ona chyba chce ja ukraść :P :D

Gość marcelina l.
najpierw tu próbuje i sprawdzam jak to sprzataczka zrobiła.

Gość malowana lala24
no toz ci tlumaczymy jak to zrobila

Gość porcelanowaą
daj sobie spokój, kup sobie w sklepie chemicznym i w domu si\obie wrzuć ten barwnik, gwarantuję że jak powiesz w sklepie o co Ci chodzi to Ci pani poda to co trzeba

Gość marcelina l.
do porcelanowa----- ale ja wiem ze w chemicznym kupuje się kostkę zapachową niebieską. jednak mój problem nadal polega na tym ze za chiny ludowe nie umiem otworzyć tej cholernej puszki czy pojemnika ze spłuczką porcelanową by ten zapachowa koste wsadzić.

Gość porcelanowaą
niechcę Cię obrażać ale jesteś troszeczkę tepa, sprzataczak kupiła te kostke-barwnik i po prostu wrzuciał do spłuczki wiele osób takie ma ja również , i żadnej nie ma filozofi żeby to zrobić, a może ty chcesz to ukraść i wziąć sobie do domu

Gość porcelanowaą
ale po co chcesz to teraz otworzyć skoro to nie jest Twoja spłuczka???????????????????????????????///

Gość malowana lala24
przeciez w kiblu, w ktorym gmyrasz jest juz ta kostka, wiec po co chcesz go otwierac?dziwna jakas jestes i za bardzo nie rozumiem juz o co ci chodzi, papa

Gość marcelina l.
nierozumiesz mnie ze ja poprostu chce otworzyc aby zobaczyc jak się to robi, jak wygląda kostka - dla ciekawości. jak tu ją otworze to bede wiedziała jak w domu robic bo mam taki sam kibelek(jak fotel). No i to oparcie- ten pojemnik z wodą ma srebrne wciskające kółke które mówisz powinnam wcisnąć , robie to i nic. Nie zamierzam kraśc spłóczki. boseeeeee

Gość porcelanowaą
jak co się robi? bierzesz do ręki kostkę i wrzucasz, i tyle, wielka filozofia, nie musi być w określonym miejscu, tylko w tej spłuczce

Gość marcelina l.
porcelanowa to akurat wiem, ale jak odkręcic spłuczkę? tutak dla przykładu próbowałam i sie nie da. Poprostu jest ona na stałe albo ma jakieś boczne śrudby czy co?

Gość malowana lala24
nikt cie tu nie nauczy jak otwierac spluczke od kibla, troche pomyslunku

Gość marcelina l.
porcelanowa mnie uczyła ale chyba ona ma inny kibel.

Gość malowana lala24
jak wrocisz do domu to popros meza, tudziez chlopaka czy sasiada bo nie ma takiej mozliwosci, zeby spluczka sie nie zdejmowala

Gość marcelina l.
włakuje ten temat i powtarzam malowana lalo- nieda sie zdjąć. Jest to porcelanowy pojemnik i tej pokrywy nie da się podnieść. nie moge jej wyrwac przeciez.

Gość malowana lala24
no to sie spytaj sprzataczki jakiej magii uzyla, ze go tam wsadzila, anie nam zawracasz glowe dziewczyno

Gość marcelina l.
nie musisz ze mną rozmawiac przeciez jak cię męcze

Gość malowana lala24
no i nie bede, bo ile mozna rozmawiac o jakiejs spluczce toaletowej jak ktos tepy, zegnam