Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BA

Gdzie mozna poznac interesujacych mezczyzn? Gdzie spedzaja czas?

Polecane posty

Od niedawna jestem sama. Chcialabym poznac wasza opinie w kwestii gdzie mozna poznac fajnego, inteligentnego mezczyzne. Tzn nie interesuja mnie kluby, dyskoteki. Chcialabym wiedziec jak spedzaja czas fajni i WOLNI mezczyzni. Osobiscie mysle ze kino i zakupy w hipermarkecie to 2 z tych potencjalnych miejsc. nie sadze zeby samotni mezczyzni chodzili przykladowo na kurs tanca, a silownia to chyba nie jest miejscem gdzie moglabym spotkac kogos w moim typie. Dodam ze interesuja mnie osoby w przedziale 29-35 lat.

sami maja isc na kurs tanca? własnie sami maja isc do kina? sami gdziekolwiek? mysle, ze imprezy tez ich mecza:) siedza sobie cichutko, moze spedzaja czas ze znajomymi, czesto robia cos, pracuja, pisza, czytaja, sa na necie to miejsce skupoiska ludzi, jak jeszcze kocha pisac i czytac i rozgryzac ludzi to tak:)

Gość na kaffe
?? :D

Ostatnio spotkalam sie z wieloletnim kumplem na kaffce. Powiedzial ze spotyka sie 20-letnia modelka. 12 lat roznicy... a szlam na spotkanie zeby lepiej sie poczuc. Posmiac, poplotkowac! Moze sa tu jacyc samotni panowie, ktorzy mogliby sie wypowiedziec co robia w wolnym czasie? Czym sie interesuja?

Gość jakaś taka bylejaka
Siedzą w domu:coś tworzą,oglądają.gadają w necie,gotują,czasem chodzą na spacery z psami............

Do TMT: jeszcze mozesz sobie poczekac! Facet w kazdym wieku jest dobry. Kobieta w wieku 30 lat... ma juz problem, tak jak ja! :))))

Gość Tomaszek27
Nie wiem, czy jestem aż tak interesujący i inteligentny ;) ale chyba coś w tym jest ;) Jak spędzam wolny czas? Problem w tym, że go nie mam. Na dyskoteki nie chodzę, bo mnie to nie interesuje. Imprezy też nie za bardzo, ostatnio byłem gdzieś na Sylwka, następna za 2 tyg., czyli niezbyt często. Hipermarkety odpadają, nie daję zarabiać takim molochom :p Do kina nie chodzę, nie mam z kim, a filmy oglądam na kompie, rzadziej w tv. Większą część dnia zajmuję się firmą, jedynie wieczorem chwilka relaksu na necie, na filmie, bądź ze znajomymi. W weekendy rower, basen, bilard, w sezonie często jestem nad morzem lub jeziorkiem. Ot taki żywot :)

Gość jakaś taka bylejaka
I nie zawsze szukają dziewczyny.Często są już po pierwszej miłości i nie maja ochoty na następne.Realizują się.Ja tak to widzę. Obserwuje takich super chłopaków około i lekko po 30-stce.

Gość okolicznapoznannianka
skad jestes

Gość Tomaszek27
To do mnie?

Jestem z Wawy. Staram sie gdzies wychodzic. Czasem do kina. Jednak pojawiajac sie w kinie sama wzbudzam chyba zdziwienie. Wchodze na sale kinowa sama a tam same parki. Troche mi niezrecznie... Dla mnie to gwaltowna zmiana sposobu zycia, teraz wszystko robie sama. Na przyjaciolki nie ma za bardzo co liczyc. Umawiaja sie a potem odwoluja, wiec biore sie w garsc i do przodu dziarsko piers, glowa do gory. Tak sobie powtarzam. Urodzilam sie sama, kiedys tez bylam sama (raczej momentami)...

Gość bezkocahanka
Tomaszek poluj, poluj....moze cos Ci podejdzie ja samotnie wybieram się wlasnie do marketu budowlanego

umiesz zainteresować mężczyznę? Szkoda ze mnie nie widzisz. Nie mialbys watpliwosci. Tak na serio czytam ksiazki. Interesuje sie psychologia, sztuka. grafika uzytkowa, reklama. Tyle na razie wystarczy.

Gość pytanie do TMT
dlaczego mas w stopce, ze nie bedziesz miec???

Gość bezkoc/a/hanka
czy mezczyznę interesuje malowanie? nie chodzi o malarstwo..

Do ON: zlowrózbnie? Dlaczego? A jakie sa Twoje zainteresowania?

Gość bezkoc/a/hanka
On z W-wy---->racja

Przewrazliwieni jestescie :) Taka po prostu jestem!

Gość bezkoc/a/hanka
ale to chyba chodzi o to, zeby czlowiekm ial sie czym zająć....lece się zająć farbami i szpachlą:P...ktos moglby sie zajac razem ze mną:( okienka beda piekne a jest co malowac:)

BA - do jakiego kina Ty chodzisz, że patrzą na Ciebie dziwnie? :-D Ja tam chodzę sama do kin warszawskich i jakoś nie zauważyłam zdziwionych spojrzeń... A propos Twojego pytania - no chyba w miejscach, w których i Ty możesz realizować swoje pasje... szerokie, jak zdążyłam zauważyć. :-) Powodzenia! :-) RzW