Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przegrałem swoje życie

PRZEGRAŁEM SWOJE ŻYCIE

Polecane posty

przyziemne nie znaczy poważne. poza tym ocenianie kogoś po wyglądzie jest prostackie. nie uważam, że ta dziewczyna nie była godna uwagi, ale bez przesady, żeby aż tak się załamać. a charakter to nie zainteresowania. jeśli nie wiesz, co tej \"prestiżowej\" uczelni. tu nie chodzi o przyziemność Twojego problemu. ja rozumiem, że jest Ci głupio/przykro/źle/czujesz się beznadziejny (niepotrzebne skreślić). ale żeby do tego stopnia wyolbrzymisć sytuację, to już nie jest zabawne. tak samo mogę powiedzieć, że przegrałam moje życie bo poszło mi oczko w rajstopach przy kolesiu, który mi się podobał a na domiar złego odprysnął mi lakier na paznokciu! matko! chyba umrę :O

*jeśli nie wiesz co to jest charakter, to nie wierzę, że uczęszczasz do tej prestiżowej uczelni połknęłam kilka słów, przepraszam

\"poza tym ocenianie kogoś po wyglądzie jest prostackie\" a po czym Ty mnie oceniasz? po kilku zdaniach, napisanych zresztą z autoironią. mogłem to samo przedstawić całkiem inaczej, ale uznałem że tak jest zabawniej i przynajmniej ludzie się pośmieją z moich problemów.

co do uczelni to jest prestiżowa dla ludzi którzy nigdy nie studiowali, sam tak napisałem. faktem jest że dostawała się tam co 5tą osoba podchodząca do egazminu, a wielu w ogóle bało się podejść, ale z perspektywy studenta 5tego roku nie przeszkadza mi to twierdzić że te studia i nasi profesorowie są do bani.

ja oceniłam Cię tylko w tej jednej sytuacji po stylu Twojej wypowiedzi, która mówi o twoim charakterze.ludzie się tu wpisują, inni to czytają i się wypowiadają OCENIAJĄC SYTUACJĘ. To normalne i jest to celem tego forum. Twoje podejście do tej sytuacji wydaje mi się załosne. fakt, że faceci dobierają dziewczyny na podstawie doznań wzrokowych jest przygnebiający dla wielu wartościowych i niedocenionych kobiet.

co rozumiesz przez \'wartościową kobietę\' i \'charakter\'? bo to pojęcia zbyt abstrakcyjne na mój prosty umysł. dlaczego uważasz że wybieranie sobie partnera na podstawie wyglądu jako PIERWSZEGO KRYTERIUM jest takie żałosne? tu w grę wchodzi instynkt który podpowiada nam mniej więcej że ten i ten zespół genów w połączeniu z tym da zdrowe i silne potomstwo. i nie wiem co chcesz osiagnąć przez wypieranie się swojej zwierzęcej natury. i nie mów mi że kobiety nie oceniają nas po wyglądzie. wystarczy poczytać to forum. powiedz na co Ty zwracasz uwagę a udowodnie Ci że to \'żałosne\'

Gość wikidailo
... oj jakie to smutne, naprawde ci wspolczuje to musi byc straszne, przegrales zycie... pomodle sie za ciebie zeby Bog wybaczyl ci samobojstwo a teraz ide wyprac szczeke i na dziewczyny

Gość Moim
zdaniem TMT jest tutaj w większej potrzebie... Może i jemu coś poradzimy... ? :)

Gość sisley
Troche mi sie ten problem skojarzyl z "tragedią w dyskotece" czy jak to ta m bylo ;)

Gość dziewczyna z pociągu
to byłam ja nie mogę spać nie mogę jeść- ciąglę o tobie śnię mój królewiczu na białym wałachu- czekam na ciebie!!!

\"mam zerowe umiejętności zapoznawania ludzi i prowadzenia rozmowy na nieistotne tematy.\" i tyle w temacie zawsze gorszy niepasujący nikt nie rozmawia bez wyraźnego powodu a to co widzę gdy wyjdę z domu rozwaliłbym cały świat żebym nie musiał patrzeć na tych co wygrali mogę porozmaiwać z rowerem tyle mojego