Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne dla mnie

Kierunek resocjalizacja.

Polecane posty

Gość ważne dla mnie

Co myślicie o tym kierunku?? Czy to trudne studia?? Jakie przedmioty są najlepsze, a jakie najtrudniejsze?? Jakie są perspektywy pracy dla absolwentów??

Gość Ano do zobaczenia....
dobry kierunek bandziorów pełno - pracy ci nie zabraknie

ja w czerwcu obroniłam magistra. Ukończyłam pedagogikę resocjalizacyjną i wspomaganie rodziny. Studia bardzo ciekawe. Miło się studiowało. Studiowałam dziennie na Akademii Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie. Pracy nie powinno zabraknąć, ale ja jej jeszcze nei znalazłam :( Teoretycznie można pracowac w Policji, jako kurator, pedagog szkolny, wychowawca w Domu Dziecka, w areszcie śledczym, zakładzie karnym itp. W niektórych miastach też w Osrodku pomocy społecznej. Osobiście jestem zadowolona z wybranego kierunku, tylko boli, że studia ukończone z wyróżnieniem, a pracy nie mam. zastanawiam się nad doktoratem i chyba w październiku go zacznę. Pozdrawiam

Gość ważne dla mnie
lubie przebywac z swirami , troche sie ich boje ale to taki mily dreszczyk emocji...więc tak sie zastanawiam iść czy nie?? :)

mysle ze to kierunek całkiem ciekawy, ale ciezko z pracą...jak wszedzie...ja skonczyłam pedagogikę zdrowia z wychowaniem fizycznym i pracy brak w zawodzie...

Gość kaska868
pomocy niech ktoś napisze gdzie można studiować resocjalizacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ahahahaahahaha
resocjalizacje mozna studiowac w raciborzu. ja tez wybieram sie na ten kierunek

Gość a jakie przedmioty
biora pod uwage? na resocjalizacji? i z czego matura? jak sie idzie na zaoczne studia to czy za opłatabiora wszystkich czy jest jakis limit ?

Gość dajcie linka
do szkoły w racibożu bo nie umiem znalesc

Gość matura chyba z histori
jak dobrze pamietam i ocena z wosu tez sie chyba liczy poszukaj w googlach linku na uczelnie w raciborzu napewno znajdziesz

Gość Kalinka90
Ja studiuję na WSP im. Janusza Korczaka pedagogikę ze specjalizacją resocjalizacja z pracą sądową i jestem bardzo zadowolona, tak jak ktoś wcześniej pisał bandziorów nie zabraknie a jak ktoś dodatkowo się tym interesuje i go to kręci to wymarzony kierunek, bo zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego i nigdy nie ma monotoni i nudy, chce mi się chodzić na zajęcia :)